Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Jaha. Efter tre år

Av Jenny - 21 april 2010 21:35

ställde jag mig där inne igen. ni vet, där inne i aerobic salen! jag ställde mig på exakt samma ställe jag alltid stod på förr i tiden. längst fram vid spegeln. Jag behöver inte direkt ha instruktören mitt framför mig utan kan titta spegelvänt va människan håller på med!!


Jag va skit nervös innan passet ja haha jag har ju inte kört på tre år. Inte ngt som helst pass. Jo jag har ju börjat lite med boot camp men det är inte alls samma sak. Det stod en tjej där så jag sa åt henne att jag va nervös haha. hon kollade på mig som att jag va dum i huvet o ställde sig på andra sidan av salen mot där jag ställde mig . ojda haha!!


Så kommer killen in. Det va tydligen en vikarie. Det börjar med bra musik. Men sen börjar han att köra. Svårt va det inte för mig.. det va som att ha lärt sig att cykla det sitter i hjärncellerna! MEN fan han va rätt oproffsig. Nu kommer vi dit o säkert många fler än jag som inte va uppvärmda. Men han började med att snurra och hoppa, det av uppvärmningen för han. Eftersom jag en gång tidigare skadat mig på grund av just detta så blev jag lite besviken. För en uppvärmning kan inte bestå av hoppar och snurrar det första det gör!!! Sen så körde vi det där ett tag jag blev svettig o han hade bra musik!


Sen skulle själva dans delen börja. Alltså jag kan säga så här. Det enda det där jävla passet bestod av va hoppar och snurrar!! Jag gick ut men jag va faktiskt inte den enda som gick ut!!!! Det va inte kul. Jag brukar få lyckorus när jag kör dans aerobic. Jag brukar t o m få tårar. Men nu blev jag bara arg och besviken. Nej han va inte bra. Man vill ju gärna få "träna" lite oxå inte bara hoppa och snurra. Snurr efter snurr man blev fan svimfärdig!! Ja så jag gick ut. Jag körde en halvtimma, svettig och dann gick jag och ställde mig på stampmaskinen där blev det 15 minuter. Sen körde jag på hårt för mage och avslutade med lite ländrygg. 


Sammanlagt blev det 45 minut cardio och 15 minuter mage. Jag ska inte ge upp för jag har saknat aerobic så jävla mycket. Så nästa vecka hoppas vi på att ordinarie instruktör står där framme!!! 


Just det efter mig gick en annan tjej ut o jag fråga henne va hon tyckte. hon va missnöjd.. tack för mig!!


Nu sitter vi och tittar på en film som heter ninja.. Massa blod o skit. Men verkar rätt bra. Farfar fyllde förresten år i fredags o fick sig en lampa av oss allihop i present. Som kom idag så pappa o son försöker få upp den i taket!!! Haha.


Nä puss på er. .imorn ska jag ta mig en promenad till odenplan för att se om Melvin diggar deras minisats bättre än sicklas.. För sicklas fungerar inte riktigt ordentligt.


Jaja puss igen

 
 
Jennie & Grodan

Jennie & Grodan

21 april 2010 22:06

Jasså det blir odenplan imorron nudå :) Tyvärr så vill ni nog inte ses imorron, jag har åkt på nå jäkla skit! Någon slags förkylning? Tror det är detta felicia haft för hennes feber gick upp & ner utan att jag gav henne alvedon...så trott att det varit hennes tänder. Man skyller då alltid på deras tänder ;)

http://jenniesvensson.blogg.se

 
Sandra

Sandra

21 april 2010 22:32

Ja det är jobbigt när de är sjuka. Men idag har vi mått bra allihop så det är skönt =)
Annars mår jag bara fint. Själv då? När är det ni flyttar?
Kram!

http://tassandra80.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards