Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

oj oj oj

Av Jenny - 20 juni 2010 23:00

Idag bidde det en lång dag! Dagen började med att jag vaknade upp före alla andra i familjen, mm helt rätt jag vaknade upp före Melvin!!! Va är det för fel på mig.. när jag får sova ut ja då kan jag inte. Men helt ärligt.. jonas mobil plingade till 07.20 imorse och lättväckt som jag är vaknade jag alltså upp!!!


Sen är jag en sån som inte kan somna om, om jag väl vaknat!!! Men tro mig jag försökte in i det sista att få sova en blund till. Jag gick upp istället och bara va för mig själv, skönt det me!! Sen fick Jonas en order av mig att köra mig och odåga bort till tyresö så vi fick umgås lite med släkten!! 


Jag och systra min tog med oss ungarna till det stora centrumet där borta.. Mormor Hjördis fick även hänga me. Det bidde lite shopping av solglasögon

  

Alltså jag gillade de... köpte även ett rosa fodral till, knallrosa. hehe! Systra min hon köpte svarta med ett lila fodral till. De kommer senare..

Vi gick runt där inne och bara umgicks lite. Melvin och Marlon började med att luncha.. Melvin är två år yngre än sin kusin men äter dubbelt så mycket... så vi får se hur detta slutar. 

Vi vuxna tog lunch på hörnet..

   Jag va tvungen att lägga ut denna bild för ser de fan inte lite bittra ut alla tre.. haha.. Men som sagt vi va hungriga och ville ha mat fort!! 


Vi lämnade mormorn så hon fick ta sig en taxi hem. Vi andra hade planer att ta oss till Alby friluftsgård o titta på alla djuren med Malin och Avalon i släptåg.. de två hoppade av.. Jag skulle vara i stan kl fyra så jag hann inte. Melvin låg ändå och sov.. O när vi stod där och diskutera ja då dök Alenka upp.. våran fina Alenka.. Så vi hamnade på ängen utanför centrum och snacka en massa minnen plus midsommar planer

   Kan meddela att alla kort jag har på Alenka(Angelika) ser ut så där. hon vill ALDRIG vara med.. men för att man ska ha lite minnen av henne får man blixtra på ändå! Vi satt där en stund. Melvin han sov.. han sov fan i två timmar. jag som hade tänkt låta han leka av sig lite energi innan vi skulle kliva på bussen mot stan!


Till slut tröttnade vi på allt och alla så vi gick åt varsitt håll allihop. Melvin vaknade upp så vi gick och köpte oss lite mellanmål som vi kunde äta på bussen. 


jonas väntade på oss borta i gullmars för att vi skulle ta oss mot sumpan/solna så vi kunde få oss lite träning. i vanlig ordning släppte de av mig på sats för att sen fortsätta vidare till balance. Alltså helgerna är så sköna.. då jag kan träna själv, Melvin är med far sin på hans gym. Jag får ha min musik i öronen. 


Träningen för mig idag blev armar, shit va bra det gick!! Sen cardio i 25 minuter.. hm medans jag står där och tränar o känner mig hur duktig som helst hände det en sak. Jag hade min shaker på golvet, det stod även en bänk där.. lite i vägen för mig så jag putta den lite så den flyttade sig..


Skiten välter, välter över min shaker som gick i hundra bitar... mm den gick fan sönder. Vattnet som va i.. den va full.. rann ut över hela jävla golvet!! Folket tittade på mig och vi alla började skratta lite. Jag sa det att jag blir stark när jag tränar så bra.. Men jag sa det nog med blossande kinder.. haha.. men det gick bra och personalen fickkomma och torka upp vattnet.. hehe.


Dagen slutade med att vi storhandlade lite på ica och att Pappa Jonas lagade pizza åt oss här hemma, farbror Fredrik fick även smaka pizza. 


Melvin somnade utan middag, han va hur trött som helst.. och somnade innna kl 8. Min lilla fis!! Men det va rätt skönt då kunde vi titta på filmen vi hyrt som blev Wallander.. hur jävla bra som helst.


Jaja nog om idag.. imorn är en ny dag och då blir det nog träning. men det beror på vädret!!!!


Puss på er


Tess... försök att hålla dig till sådant som du tål hädanefter mohahaha..

 
 
Frida A.Werander

Frida A.Werander

20 juni 2010 23:22

Hej Tjejen!! Snart bir det Sthlm igen!! Då måste vi bara ses!! Antingen den 29juni eller kring den 23 juli! Kram Kram

http://fridawerander.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards