Alla inlägg den 4 februari 2012

Av Jenny - 4 februari 2012 09:42

Igår fick min finaste Tess komma hit och mysa med mig och Melvin medans Jonas va ute på partaj med jobbet. Vi åt massa gott och hamnade till sist i soffan framför tvn. Tess är den som brukar fixa med mina videos o igår fick hon även lära mig!

JAg har nu gjort en för första gången. Jag säger så här, man blir bättre för varje gång och denna är min första så va snälla haha. Det är ett tränings pass med självaste Tess för ca 7 månader sen borta i sundbyberg. Vi körde helkropp men började bara filma överkroppen.. haha ingen som vill se hur jag ser ut när jag kör ben, LOVAR haha!


Men här är resultatet och jag är nöjd för att det är första filmen. Sen är jag nöjd. För jag ser att jag utvecklas i muskler och i kroppen sen dess!!


 

Av Jenny - 4 februari 2012 07:59

Äntligen helg igen:)! Min träning i veckan har gått rätt så bra. I onsdags körde jag och Tess axlar borta i hötorget. Om jag känner Tess rätt så kommer det en liten film inom kort:)!

I torsdags så tog jag och min vän Helena oss modet och stack iväg mot gymet till 19.30 för att där köra body combat. Läste ni innan att jag körde axlar dagen innan... jag dog!!! Så jag sitter här i soffan med en skön träningsvärk i hela kroppen.


Igår va det fredag och jag hade turen att börja lite senare än de andra så jag tog mitt pick och pack efter dagis lämningen o stack till sats nere i sickla. Jag körde ben, oooo vad det gjorde ont!! MEn jag älskar att träna på morgonen, jag har mest energi då. Det är därför jag har så lätt att komma upp på mornarna i veckorna för att köra morgon gympa:)!

 

Jag körde marklyft med hantlar stående mot en vägg här.. Jag har tagit övningen från Lofsan jag. Lovar.. det gör ont!!! Det blev, uppvärmning på löpbandet i uppförsbacke. Sen bencurl i baksida lår. marklyft. utfall. benbress. sen rull med boll och bäcken lyft på boll:)! kändes hur skönt som helst i mina ben!


Melvin mår bra och har det helt underbart nu på sin FÖRSKOLA, jepp jag tycker att det har blivit en förskola nu:)! De har varit på promenad varje veckan sen han böt avdelning. Vissa veckor t o m 2 promenader. Han är gladare hemma och han är gladare att gå till förskolan! härligt är det!! jag kan slappna av mer på jobbet. Sen beror det ju även på att jag har gått ner i tid så han slipper vara där hela eftermiddagarna:)! JAg mår bra och det känns bra i hela kroppen. Att kunna umgås med sin familj är härligt och det är inte alltid man har den möjligheten i veckorna med allt jobb och skit man har planerat! Jag är glad att jag har den möjligheten:)!


Nu ska jag sätta ihop ett litet morgon pass som jag ska köra i köket innan massa roliga aktiviteter idag. Det blir Andys i sickla och sen iväg mot åkersberga för att få lite god middag hos goda vänner! puss på er

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards