Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Jenny - 8 februari 2012 05:52

Huija det är onsdag idag, jag har alltid haft lite svårt för onsdagar. Jag har varit trött och grinig. Ska försöka ändra på det genom att INTE ta sovmorgon denna onsdag, det är nog det som varit felet. Att jag tagit sovmorgon alla onsdagar och inte kör träning på morran. Jag säger ju att morgon träningen för mig är ett sätt att vakna upp på rätt sätt.

Nu sitter jag här dock och kommer inte upp med arslet ur soffan.. Sitter och tänker, men va fan upp med dig nu haha.


Börjar liite senare även denna dag så jätte bråttom är det inte. Men det börjar köra ihop sig så snart står jag här inne i vardagsrummet, hoppar och svettas:)! När jonas och Melvin vaknar varje morgon ser de en gammal morsa som står här och tror att hon ska bli snygg haha.. de skrattar, undra varför!?


Igår blev det en för jävlig dag för mig. MEn efter jobbet stack jag iväg för att hämta både Melvin och hans bästa kompis Charlie, jag tog med de båda två in till ica för att köpa middag. Jag ångrade mig!!! Haha båda två hade spring i benen, jag va trött och tjurig efter en stressig dag på jobbet. till slut blev vi klara och då satte jag båda två på en bänk där inne för att äta en varsin bulle! Sen gick vi hem till Charlie och Helena för att mysa och äta lite god mat.


Min plan va att jag sen när Jonas kom för att hämta upp oss skulle sticka in till gymet och träna. Men när vi satt där hos Helena kände jag mig inte så jävla sugen. När Jonas kom sa jag åt han att, nej jag ska fan inte träna! Men när vi väl satt i bilen blev jag både piggare och gladare så han fick släppa av mig framför sats ändå. Tro det eller ej, jag fick till mitt starkaste ryggpass på länge!! hur jävla skönt och peppande som helst

 

Väl hemma tog jag mig ett litet kvällsmål för att sen gå och sova så man kunde gå upp när väckar klockan skulle ringa vid fem idag:)!


haha just det. igår när jag och Melvin skulle åka hemifrån så vägrade han gå om inte han fick ha med sig sin hund till dagis. MElvin älskar hundar och detta är väl då nya favoriten, den har ändå stått i hans rum o varit hans ägodel sen han typ föddes. Men igår hittade han den och den skulle bara med

 

Jag frågade om det va en pojke eller flicka och det va en flicka som heter hunden. Han satt och klappade o pussade på den när vi satt på bussen:)! Min finaste finaste killE!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards