Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Jenny - 15 februari 2012 14:54

hej på er! Jag vaknade i morse och kände att Melvin va stek het tog tempen och mycket riktigt, ungen hade feber:(! Det va bara att stanna hemma idag. Vi har suttit i soffan och avverkat många filmer, många yougurth askar och mycket vatten här hemma idag.

Melvins status: feber men pigg!! herregud va pigg han är då. Alltså hade jag inte tagit tempen på han hade ingen förstått att han är sjuk! Han villle springa hinderbana, han skulle vara med mig på min morgon träning. Mm pigg!


Just därför blir det så tråkigt. Eftersom vi är fast här hemma för att han är sjuk! Imorrn blir det ju att vara hemma eftersom man ska vara feberfri en dag. Jag arbetar själv på förskola och tycker att det är en bra regel, MEN jag förstår hur alla föräldrar känner och tycker eftersom vissa barn har en sån himla energi så man inte ens förstår att de är sjuka haha. Men det är bara att hålla sig hemma. Han vaknade nu upp efter vilan och febern har gått ner. Kan det ha varit något annat?? Kan det ha varit tänderna? Ja inte vet jag. Frustrerande är det iallfall! Men är det bra i natt och ingen feber imorrn bitti då drar vi två till sats i sickla och kör gärnet i ca 50 minuter båda två innan hemgång igen:)!


I morse körde jag lite hemmaträning här hemma. Jag har på riktigt ont i mina ben efter all träning jag kört! MEN de får helt enkelt vänta tills på lördag med att vila.

Igår va det alla hjärtans dag. Vi åt en god och mysig middag. Ingen choklad o inget godis. Blommor.. nej men vi fick andra presenter istället:)

 

Filmerna va till Melvin! Nu till mellanmål va jag inte sugen på kesella för fem öre. Jag kan äta det absolut. MEN inte alla dagar i veckan, det blir lite lätt jobbigt för mig. Så nu mixade jag mjölk, chokladprotten och en halv banan. Herre gud!! det blev som milkshake, sååå gott!! Mmmm, ska nog inskaffa en mixer till jobbet så man kan köra lite godare mellanmål emellanåt;)!


Ikväll är det spinning klockan 18 som gäller. Det hade varit så mycket lättare att komma iväg dit om jag varit på jobbet nu. För att sitta i soffan en hel dag, dålig kost hela dagen eftersom man inte direkt blir hungrig och så vidare, ja man är inte jätte pigg och glad då klockan halv sex när man måste ta sig i kragen för att sticka iväg. Men jag håller tummarna för att jag gör det!! jag har inte varit på spinning sen Melvin va nyfödd!! Och idag håller den på i 75minuter. jag kommer att dö!


Jaja nog svamlat. Nu ska vi mysa en stund i soffan innan vi ska ta oss ett bad och förbereda middagen åt grabbarna grus!


Jag måste bara säga en sak. Jag älskar min familj!! vi har det bra. Absolut har vi våra motgångar men vilken familj har inte det;)?! Jag har två underbara killar här hemma på finnberget som bara är mina:)!

 

Jag sa ju det, helt underbara:)!


ryck upp er nu.. hehe. puss puss

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards