Alla inlägg den 20 februari 2012

Av Jenny - 20 februari 2012 05:24

Hallå på er! Jag vet, jag är värdelös på det här med att blogga. Men det är så mycket annat som lockar nu de dagar jag inte jobbar. När jag väl började blogga va jag ju sjukskriven en hel graviditet och sen mammaledig efter det. Haha jag hade all tid i världen;)!


Det blev vab onsdag torsdag för mig. Torsdagen kunde vi ändå sticka iväg mot gymet och träna lite eller Melvin fick vara inne på minisats. Jepp han va hur frisk och pigg som helst den där ungen. Jag arbetar själv på förskola och tycker att våra sjukdoms regler är hur bra som helst haha det värsta är när de drabbar än själv. som mig i veckan, feber på onsdag morgon, pigg resten av eftermiddagen och en huligan i torsdags. Men en feberfri dag är det:)! Bara att följa reglerna och föregå med gott exempel eller vad säger ni. Men jobbigt vissa gånger är det kan jag tala om, lite dubbelmoral sådär kan det tyvärr bli.


Fredagar för mig är underbara, jag slutar tidigt tre fredagar av fyra i månaden och det betyder att jag kan köra min träning innan hämtning helt utan stress men ändå hämta min prins direkt efter mellis, jepp sån tur har jag just i nuläget. Det kommer säkert att ändras eftersom tur är inte något jag lider av hur länge som helst! Men i fredags blev det iallafall armar och det gick hur bra som helst, kändes hur härligt som helst med lite pump i varje övning!

 

Jag älskar min träning helt enkelt.

jag vet att jag nämnt det förut men jag säger det igen. Melvin tycker om sin lilla brio hund, han tar hand om den som att den va hans lilla riktiga valp. Den ska med överallt och gärna ska de gå oxå. Men inte mig emot när han som i fredags ville gå upp för jävulsk backen helt själv med sin lilla hund

 

Skönt för mina ben som är helt slut hela tiden haha.


vi har haft en underbar helg med massor av aktiviteter. Bio för första gången med Melvin, det blev mästerkatten och det gick hur bra som helst så mer av sånt kommer det att bli de dagar vi har dåligt väder och brist på fantasi. Jag älskar våra familjehelger. När vi får göra saker tillsammans! Oavsett om det är med vänner eller utan, men så länge vi är tillsammans blir det liksom alltid bra!!! Melvin njuter av att få vara med oss två samtidigt!!!


I söndags blev det ju min nya rutin, Crosstraining 9.30 nere i sickla medans grabbarna va på simskola! Med en ihållande kramp i högra baksida lår körde jag igenom passet med nöd och näppe haha. Det va lika skoj, precis som alltid men jag va inte alls lika stark och uthållig som förra veckan! Men klarade passet jepp det gjorde jag. Man mår rätt så bra med sig själv efter ett sånt tufft pass!!! Det är som sagt ett pass jag kommer köra varje söndag nu. Fast nästa söndag är det jag som tar med ungen till simskolan. men det är en annan histioria;)!


Nu ska jag hoppa och studsa lite i soffan. Vilka övningar jag ska köra det kommer senare idag..


ha en underbar dag. puss på er.

Jag kan bjuda på en sista bild på ungen min, han är ju hur fin som helst;)!

 

Här dricker han varm choklad för första gången och han bara älskade det!!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards