Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Jenny - 21 februari 2012 17:31

Alltså på riktigt. Vilodagar är inte något för mig!! Jag blir stressad och undrar när jag ska iväg mot gymet. Det känns som att allt bara slappar till sig när jag inte har varit på gymet under dagen. Ja jag är knäpp, låt mig vara det ifred! Eftersom jag har den här överskotts energin som vi kan kalla den så är det rätt jobbigt för mig att bara vara. Jag sitter här i soffan och undrar om jag ska ta mig en hemma träning innan middagen men så kommer jag på mig själv. Just d, vilodag idag! Men imorrn är det onsdag och då äntligen får jag träna igen!


Imorrn ska jag köra bröst och axlar, jag har inte kört bröst på ca åtta månader så imorrn blir första gången på åtta månader. Jag kommer väl absolut inte kunna börja där jag slutade. Med mina 14 kg hantlar i bröst press:(! Jag får börja lite försiktigt och hoppas att jag kommer tillbaka dit jag slutade. Axlar, det är min favorit övning att köra och ibland kan det bli lite för många övningar för att det är så skoj hehe.


Idag är det fettis dagen, jepp jag har ätit en semla. Jag bakade på jobbet och kunde inte låta bli att smaska på en. När jag själv hade bakat och allt;)! Gott va det, en räcker sen är man mätt imagen som tur är! Nä nu ska jag ställa mig i köket och panera fisk i mandelmjöl och cocos flingor... liite nyttigare och liite bättre! puss på er

Av Jenny - 21 februari 2012 06:39

Hej på er! Idag är det tisdag, det är min vilodag från gymet. Jag brukar köra morgon träning men jag tänker faktiskt ta en vilodag från allt som har med träning att göra idag. Varför? Jo för att mina ben har fortfarande ont, haha härligt är det men jag kan inte riktigt få till övningarna ordentligt av smärta. Så vi kör på vilodag idag för hela slanten. Sen det här med maten, jag mår illa och är lite konstig i magen så jag är inte hungrig överhuvudtaget. Igår kräktes jag nästan bara av att titta på maten jag va tvungen att laga. Så min middag igår blev yogurth med jordgubbar i och två äggsmörgåsar plus 8 dl vatten. Det räckte för mig sen somnade jag klockan 20.00 på kvällen!


Utslagen kanske eller något på gång, jag är nämligen inte hungrig eller sugen på att äta idag heller. Håll nu tummarna för mig så att inte kräksjukan kommer på besök. Den har härjat ett tag på jobbet men än så länge har jag klarat mig!!


Idag svamlar jag.. haha bara för att jag inte har min träning att skriva om, det säger väl rätt mycket om hur jävla tråkig jag är egentligen;)!


Lite Melvin.

igår fick Melvin ett paket ända från göteborg, av mormor såklart. Det va en sån där vit hund ni vet. Som går och skäller. Den skäller inte som en hund utan den piper, piper piper och piper. som en liten liten hund. Ni vet de där ettriga hundarna som man bara vill skrika åt att hålla käften. Jepp så låter den här hunden!!! Melvin vill helst inte stänga av den där hunden, inte heller när de skulle sova!! Men då fick vi tvångs ta den för att stänga av den! skrik och gråt blev det men till slut gick han med på det. Nu är klockan kvart i sju här hemma och hunden är på!! Jag får ont i mina öron för det är inte ett tyst läte!!! hahhah ni kan skratta ni men den som skrattar... förvänta er ett paket på posten med en vit hund och massor av batterier;)!


Nä puss på er. Nu måste jag tvinga i mig lite frukost, det får bli en morgon shake helt enkelt.

Ingen ny bild men kan bjuda på en som jag tog för tre år sen

    

Melvin för två år sen när han är med mamma inne på mammagympa:)! Ser ni att han gillar det.


FAN hunden ligger i soffan och den SKA bara vara på!! han sitter i soffan bredvid mig och pillar mig i håret.. hahahahahah hjälp ngn!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards