Alla inlägg den 22 februari 2012

Av Jenny - 22 februari 2012 06:16

Gomorron på er! Alltså onsdagar, jag har inte så mycket för onsdagar. Jag brukar vara lite lätt grinig och trött på onsdagar och har alltid varit tyvärr. Men jag har kommit på varför och försöker göra något åt saken! Onsdagar har oftast varit min dag då jag har haft sovmorgon, i alla år faktiskt. Och då har jag valt att ta sovmornar onsdagar utan morgon promenad/träning och så vidare. Som jag har berättat för er förut så blir jag ju mycket gladare och min dag blir mycket bättre av att jag rör på mig en stund innan frukost., jag har alltså börjar köra lite morgon träning på onsdagarna och vips så blev den dagen mycket bättre:)!


Härligt när man kan göra förändringar eller vad säger ni. Idag har jag som sagt sovmorgon vilket betyder att jag inte behöver stå och hoppa i soffan klockan fem på morran. Oki nu är klockan kvart över sex vilket är liiite försent men jag hinner om jag skyndar mig efteråt:)! Träning ska jag köra iaf. Idag blir det

20 step up i soffan

20 höga knän

20 löpning i plankan

så många varv jag klarar på 20 minuter.

Jag känner att alla knäböj och utfall varje morgon tar kål på benen så idag kör jag ett helt annat upplägg. Men lika glad är jag för det. Jag tror även att jag kommer köra några knä mot armbåge i plankan, varför? jo för att det är faktiskt en övning som jag tycker om hur mycket som helst för det bränner verkligen i magen när jag kör den, härligt!!

Idag är jag lätt klädd när jag tränar, varför? haha jo för att bli mer motiverad av att se svetten rinna ner för den dallriga magen;)!

nä nu måste jag sätta igång så jag hinner äta frukost och duscha innan lämning och jobbet. Ikväll innan Föräldrar möte på Melvins förskola blir det bröst och axlar på gymet!

 

Ursäkta röran inne i Melvins rum. MEN vet ni, jag kan plocka upp där varje dag!! Tio minuter efter ser det lika dant ut. Vissa dagar värre än andra. Han letar efter EN sak och river ut ALLT i alla hyllor och alla lådor! Sen hittar han sin sak och går därifrån:)! härliga ungar, eller vad säger ni!

puss på er

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards