Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Jenny - 20 februari 2010 08:20

jepp så har det sett ut här borta i danvisktrand från natten till torsdag! Det började med odågan som spydde ner hela sängen ju. Sen fortsatte han vara dålig torsdagen! Natten till fredagen då va det min tur såklart. Melvin sov, Jonas sov. Men jag mådde illa! Skyndade mig till toaletten.. ja jag fick ta hinken i knät o sätta mig själv på toaletten...... hahahaha HEMSKT va det!! det fortsatte så hela natten och fredag dagen!


Tur att gudfar Alan är här och hälsar på. För han tog Melvin heeela dagen och lät mig sova,spy och bajsa i fred! Melvin ja han spydde ner Alan och sket ner sig några gånger med vattenbajs!! hjahaha intressant va!! JAg har hållt modet uppe för jag skulle ju ut idag egentligen. Så jag sa åt min fina Tess att inte avboka än för man vet aldrig.


Sen kom Jonas hem vi sju tiden igår.. mm sent jag vet men han hade varit på jobbet o inte kommit därifrån, för vet ni varför. Han hade suttit och kräkts! Så han va nere för räkninga när han kom hem! Gick och la sig i sängen med skurhinken.. MEn resten av natten har han spenderat inne på toaletten. Utgång för mig blir det inte!


Sova hos mormor ska vi göra inatt. Hon går till sin dotter MArita så hon slipper bli smittad!! MEn skönt för oss att vara lite ensamma när vi är sjuka plus att farfar ska ha middag för sina vänner. Inte jätte roligt då för han att vi ligger hemma o spyr!! Jag mår absolut mycket bättre än igår. Men hela kroppen värker o hungrig kan jag tala om att ja gär. Melvin ja jag tror han mår bättre. MEn det trodde jag igår me eftersom han är som han är min fina fis!! Glad jämt och ständigt. Så att gå på allmäntillståndet med han är inte ritkgit det jag kommer göra i framtiden när han är sjuk!! haha


Nej jag kan iaf säga så här. Skurhinken är en bra uppfinnig. Man kan ha den att städa med, förvara grejjer i men oxå attt ha i sängen när man är magsjuk eller kanske  t o m fyllesjuk!!


Nu ska ja goch odågan försöka få i oss lite frukost. Han har inte ätit på två dagar o jag på en.. så hungriga är vi.. Puss på er..


Som sagt, vi ska till tyresö idag så även idag, ikväll blir ni utan blogginlägg.. igår va jag alldeels för sjuk för att sitta framför datan..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards