Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Jenny - 27 februari 2010 16:51

min alldeles egna kväll i torsdags med  kurre. Den va toppen, vi hamnade till slut på jimmys steak house på söder där vi blev väl om händertagna! Vi åt, drack och hade det hur mysigt och trevligt som helst. Jag fick väl i mig kanske en drink för mycket men vi va glada!!!


Tog massa kort med kameran o hade oss!! T o m personalen blev inblandad i vår kväll och tyckte vi va super haha.. En av de trodde t o m att jag va typ 25.. jeho.. haha.. men sen så blev jag lite ledsen för en stund.. jag skulle radera en bild på kurre som blev lite tokig... Ja jag råka radera alla jävla bilder på kameran.. ALLA från sälen o på melvin aj alla.. Skärmen blev alldeles blå.. och tom!! Den t o m ekade..


Varför ska alltid jag drabbas... men jag blev inte jätte ledsen för många kort hag jag ju här på bloggen.. så nu är det bara att göra om o göra rätt.. !!


Jag fick mig även en liten sovmorron fr att sen sticka akut till tandläkaren med min onda tand.. allt slutade gott. o nu ska jag äntligen sticka mot frida som sitter o väntar på oss. puss

Av Jenny - 27 februari 2010 16:23

spenderar jag och Melvin tillsammans. Då pappa Jonas är uppe i norrland ngn stans och åker scoter med sitt kill gäng! Vi bor hos mormor som vanligt och där har jag inte någon data eller internet.. man blir lite lätt uttråkad. Men det funkar. Jag fick mig lite träning igår och idag faktiskt och det känns bara så jävla skönt!!


Imorse fråga systern min om  jag och melle skulle med in till stan o självklart skulle vi det. Så vi tog på oss vårt och drog ner mot bussen. Vi gjorde det vi skulle sen tog vi oss en lunch inne i gallerian, köttbullar och mos.. Melvin älskade det kan jag tala om och gapade efter mer hela tiden, tills han blev mätt!


jag är rätt tråkig nu men det är för att min syster sitter och pratar med mig o jag blir lite lätt ofokuserad!!! Men jag och Melvin ska iaf bege oss till Frida slida här borta i tyresö och äta lite middag o mysa helt enkelt! Frida har sin lilla Juni som är helt underbar. Kort och annat får ni när jag är hemma hos min data igen!! Så nu får ni ha er en helt jävla underbar lördag.. imorn blir det träning igen kan jag tala om. Älskar min familj helt enkelt!!! puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards