Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Jenny - 24 februari 2010 20:06

idag blev det eller skulle det bli en tvättdag för mig och Melvin. Jag hade ju bokat tid i tvättrummet.... men det va tydligen imorn. Två maskiner blev tvättade iaf o det känns toppen nu är det bara tre kvar. Tvättstugan här borta i danvikstrand är väldigt väldigt posh, mm ni läste rätt, posh! Man måste städa tvättstugan när man är klar. Med städa menar jag, våttorka golvet, skura maskiner och torkutrymmen! De har även en damsuga där inne om det blir för dammigt. Så när man tvättar här borta i fina kvarteer så blir det även en städ dag!! Hade inte farfar bott här hade jag nog inte varit så jätte noga men nu är jag rädd att det ska bli massa tjafs så jag står där och storstädar efter två maskiner tvätt..


Jag såg typ värre ut än va tvättstugan såg ut idag! Med alldeles för stora byxor, smutsigt linne och en för liten munkis..

   ah

rätt skönt att folk jobbar på dagarna o inte går upp o ner i trapphuset!! haha.

När vi satt här uppe blev jag lite sugen på daimglass och kom ihåg att farfar faktiskt köpt hem några.. mm jag snyltade!! Men jag tycker jaghar rätt till det iaf denna gång. för jag och jonas köper maten hit o så vidare. Även om Jonas bror kommer hit så äter han av våran dag. Så jag hade rätt att ta mig en glass tyckte jag.


Melvin han tittade på mig hela tiden när jag öppnade glassen o liksom verkligen såg så sugen ut. Jag vill ju helst inte att han ska äta godis o så vidare. MEN glass.. hallå.. alla vet ju att glass är bra i vissa lägen.. hehe. Så jag gav han en liten smakbit.. 

   '

tror ni han gillade deT? haha dum fråga han älskade den. Det va som han visste hur man åt glass på engång!! Han började t o m slicka på det vita. När jag tog bort glassen såg han jätte lycklig ut o nästan kröp fram till mig haha.. mm nu vet jag hur man kan fåhan att krypa haha.. Sen fick han smaka lite till o han titta på mig hela tiden för han va rädd att den skulle försvinna. 


Sen tog glassen slut o hanblev ledsen. Men det ordnade jag .. han fick sig sin mobil att leka med. Men nu vet vi att hangillar glass iaf.. heheh 


nä nu blir det film o mys här hemma. Vi är ensamma hemma o det va ett tag sen nu. puss puss

Av Jenny - 24 februari 2010 11:03

med Lovisa va hemsk!!!! Riktigt hemsk. Men detta upplägg va hur jävla skoj som helst o jag VET med mig själv att hade jag varit piggare och gladare hade jag orkat mer än va jag tog i igår! Men helgens magsjuke period visade sig i min kropp. Tänk er jag har inte ritkigt ätit bra på fyra dagar sen ska jag igång o köra ihjäl mig. 


Men jag körde på, svettades och gråtandes haha. Nej det va hur jävla tufft som helst. Men nästa vecka är jag i bättre form o har mer mat i magen så då ska jag köra på lite hårdare!!! Jag hatade Lovisa igår flera gånger om jag vågade t o m berätta det för hennes Hans!! Haha men sen kom hon med ett leende och jag smalt direkt igen!! 


Jag tänkte först att jag fan skulle gå ut från klassen, något jag aldrig gjort förr. Men jag stannade och kämpade sågott jag kunde.. men va lite latare än vanligt!! Nya tag nästa vecka. jag har nämligen bokat mig två veckor i rad redan. jeho.!! Lovisa .. det va underbart roligt och hårt jävla jobbigt pass kan jag tala om!


Efter passet så cyklade jag ca 6km.. svettig blev jag men inte jätte mycket mer än så.. ville få ur det onda i benen efter passet.. haha. Sen unnade jag mig en lång härlig dusch med bastu inne på sats! O sist men inte minst blev det en timmas promenad hem i kylan. För i helvete va kallt det va.. kallt!!!!

  

oki detta är från dagen men det va kallt då me!!!


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards