Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Jenny - 7 juni 2011 06:48

Idag är det slut på ledighet iallafall för Melvins skull. Han ska till dagis här om en stund och jag själv, ja jag ska nog hitta på nåt bus jag;)!! Natten va väl ok de få timmar jag kunde sova, det gick nämligen inte att somna igår så jag tror att klockan blev halv ett. Somna halv ett och sen vakna upp kl sex, härligt!


Jag kommer väl vara trött o så men va fasiken gör det när solen skiner. Jag vet att det blir mycket Melvin i bloggen men han är ju mitt liv liksom. Ja Jonas med men han önskar att inte vara med här i bloggen på grund av olika anledningar. En anledning är att han inte vet vilka som läser och det finns vissa han bara inte har lust att visa sig för haha.


Men imorse när jag vaknade upp så vaknade Melvin upp efter en stund. Han vaknade upp med ett ryck och började fråga efter Marlon, hur trött som helst men det va ändå Marlon han skulle prata om!

Han är ju bara för söt min finaste odåga!


Idag ska han till min älsklings syster som är så snäll och ställer upp när man behöver hjälp. VArför? jo det ni.. det får ni väl veta en annan gång kanske;)!


Så idag är det Linda som hämtar på dagis, Melvin kommer att bli överlycklig.


Jag är lycklig och det är väl det som räknas. Jag har två underbara killar i mitt liv som gör mig lycklig!!! Sen, jag har fått ett jobb, ett jobb som faktiskt praktiskt taget knackade på dörren. Jag har en underbar familj på olsson sidan som alltid ställer upp när man behöver hjälp och sällskap. Ja jag är lycklig helt enkelt! Så tack min familj för att ni finns!!


Nä nu ska jag göra frukost åt odågan här innan han river hela stället haha. Puss på er


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards