Alla inlägg den 5 juni 2011

Av Jenny - 5 juni 2011 07:45

Ja man hinner med mycket på dagarna om man inte sitter fastklistrad framför datorn hehe. Igår så stack jag iväg och tränade på morra medans grabbarna hade lite tid för sig själva här uppe på finnberget.

  jag är lite slätare än för någon vecka sen men så blir det. Jag får fixa hehe.

Efter min träning tog jag mig hem så jonas kunde sticka iväg och jobba. Jag och Melvin höll oss ute en stund för att sen gå hem och äta lite lunch.


Vi va bjudna på kalas jag och Melvin borta i sickla strand, kl 14. Melvin är ju en liten pojke som gärna sover länge och sover gärna till tre på dagarna. Så enda chansen att komma till kalaset i tid va att få Melvin sova i vagnen och promenera dit.. Melvin sova i vagnen, det lät rätt kört i mina ögon men jag tänkte försöka. Melvin fick leka av sig och fick vara vaken lite längre än annars. Kl 13 satte jag han i vagnen hahah jag fick böjja mig ner för att han ville pilla i håret.. Hör och häpna jag fick han till slut att somna i vagnen. Ja det slutade med att jag nästan fick ryggskott men somnade gjorde han hehe.


vi kom fram till sickla strand för att gå på kalas hos finaste Theo som blev tre år!

 

Melvin blev super glad att få träffa sin gamla dagis kompis. Han kom fram då och då för att se till att morsan va kvar men annars höll han sig med sina kompisar,skoj!!


Vi tog oss hem efter några timmar med kalas och massa barn. Jag hade tjut i öronen hehe. Nej då så hög ljutt va det inte. Men jag tänkte det, är det nu det börjar. Att man ska ha massa barn kalas varje gång ungen fyller år, herregud.... va kul;)!


vi tog oss hem till farfar en snabbis för att hämta upp alla sandleksaker vi lämnat där borta

överlycklig över att få gå hem till farfar blev han. Men när vi väl va uppe och ingen farfar syntes till sa han. "häta pajpajs" (hämta farfar). Stackarn han saknar ju sin farfar.


Jaja nu ska vi mysa lite o sen blir det ut i parken för lek. JAg ska vila från träning nu några dagar för jag känner mig inte helt frisk.. puss på er

Av Jenny - 5 juni 2011 07:40

Jonas och bajsbilen stod och väntade på oss borta i gamla stan. Melvin såg bilen redan över andra sidan vägen och började skrika efter Bajsbilen. Jonas va på väg hemåt när han fick ett jobb ute i saltsjöbaden, både jag och Melvin va fortfarande pigga, Melvin ville åka mer. Så vi fick helt enkelt hänga med ut till saltis på jobbet.


Jag och odågan hittade en lekpark vi stannade till på för lite lek

Melvin gick uppför trapporna för att sen ta sig ner för kanan. Jag tror kanan va rätt så brant och lång för

Han valde att ta trapporna ner istället;)! vi höll till där ett tag tills det blev lite för kallt. Då gick vi ner till nudist badet där jonas höll till, tur att det va stängt så vi slapp se massa underliv hehe. Jag och Melvin satte oss i bajsbilen och körde iväg;)

Melvin kommer att bli en toppen chafför speciellt med nappen i munnen.


till slut blev Jonas klar och vi fick äntligen åka hem för att sova! Väl hemma så ville Melvin leka lite till.. jag kan säga så här, ungen somnade efter kl 22.00 Men vi fick ju sovmorgon dagen efter iaf.   

Av Jenny - 5 juni 2011 07:31

Hallå på er. våran fredag blev ju hur bra från början till slut! Efter vilan så tog vi på oss våra kläder för att sticka mot stan och träffa upp finaste Tess.

    sommar o sol vi har korta kjol hehe. Det gick snabbt och smidigt att ta oss till slussen eftersom solen va så himla härlig tog jag och Melvin oss en promenad till kungsan istället för att hoppa på en buss. Melvin började ropa på Tess typ fem minuter innan vi ens kommit fram. Hon va alltså saknad;)!


Vi tog oss in i folkmassan o herregud säger jag va mycket folk det va. Men vi gjorde det vi skulle där inne, äta. Plus att Melvin fick sig en mimmi ballong. Han valde helt själv,  han valde bland motorcykel, bil, häst, spindelmannen och så vidare men det blev en mimmi.

    Jag älskar att vara på såna ställen men inte med Melvin kan jag tala om. Alltså det kändes nästa lite elakt mot lillpojken att hålla till på ett ställe där han nästan va tvungen att sitta i vagnen hela tiden. Det va så jävla mycket folk. Så istället för att stanna kvar där efter att vi ätit tog vi oss till en park.. utanför bernz, vet inte va parken heter;).

Där blev det spring och lek för oss alla tre. Haha eller inte, jag satt mest på min rumpa och tittade på när Melvin lekte o hade hur skoj som helst. Han tycker ju om hår, inte bara mitt hår

  Vi höll oss kvar där borta i stan en stund för det va så mysigt att få vara lite med Tess tyckte både jag och Melvin.


Måste bara berätta en händelse när vi precis träffade upp Tess. Hon satt på en bänk och bredvid henne satt det fem killar jag tänkte int emycket på det men när vi väl kom fram så såg jag ju att det va mina gamla vänner från tyresö. Skoj det va länge sen jag såg de. De satt där och njöt av solen. En kille som va med de hade på sig sina solglasögon och Melvin lös upp, riktigt lös upp, samtidigt som han pekade och skrek. "där är pappa" hahaha alla började skratta utan killen som blev lite röd i ansiktet och låg lite försitkigt. Melvin fortsatte. Pappa. Nej melvin det är inte pappa. Melvin såg lite fundersam ut varför "pappa" inte kramade om han och fortsatte. "pappa". Vi fick till slut säga åt killen att ta av sig solglasögonen för att visa att det inte är pappa..


Melvin såg lite chockad ut och ville därifrån hehe! Söt nöten!


Till slut va det dags att ta sig hemåt så vi kramade Tess hejdå och stegade mot slussen där finaste jonas stod och väntade i bajsbilen!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards