Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Jenny - 26 augusti 2008 20:55

Nu blir jag lite sne.. jag skrev ett lååångt inlägg men det försvann o det är inte min grej så det gillar jag inte!!  jag skrev lite om min syster o så..

jag pratar med min syster på msn men honvill hellre att jag bloggar för  jag har tydligen mycket i mina tankar, men vet ni. hon tycker bara jag skriver för fort för henne. o så tycker hon oxå att det som står i min presentation ska bli ett inlägg för det är itne alla som läser pres, nähä. då missar man väl det roliga som står där!!!

jag har ju mått dåligt i över en vecka nu. Tog den första promenaden nyss ca 40 minuter, hade velat gå i min egna takt med min musik men jag fick sällskap. O jag kan ju säga att med hans takt så hamna han bakom mig. Han trodde jag skulle på ngn ta frisk luft prommis. men när hanfick reda på vart jag skulle gå och hur fort jag ville gå så tänkte han vända. jävla fredde plutt. Men han följde med en stund till iaf!! HM det gick bra men jag blev snurrig på slutet.. jaja jag får snart reda på va det är för fel på mig. Tog ju massa prover idag.

Just det min syster säger att hon ska ge igen för alla min akommentarer på hennes blogg. Men ni som känner mig att ge igen.. ja det är min grej liksom!! o jag har massa bilder på lager!!! Nu ska jag umgås lite med freddplutten då (sambos bror) för jonas är ute o jobbar.

kramiz

min käraste syster yster
Av Jenny - 26 augusti 2008 19:22

haha fan va pinsamt alltså. Men alltså jag gjorde ju en blogg innan denna som sagt. Men jag trodde den bara försvann för jag kom inte in liksom. Jag kopierade koden om o om igen. haha men det gick inte. Men nu när jag fixade den här bloggen och skulle ändra lösenord.. då kom jag på det.. Jag ändrade ju lösenord på den innan oxå. haha orka vara jag. Men de som känner mig blir väl inte så förvånade kan jag tänka! Hm mitt första blogg inlägg i livet o jag är 28 år det känns lite pirrigt. Har inte så mycket att informera om er idag för i en vecka nu så har jag haft yrsel och suddig syn så jag har inte tränat, promenerat, cyklat lr jobbat. så tro mig jag är för i helvete rastlös nu!!!!!! O sen läste jag en rolig sak. jag har tydligen blivit låtsas stora syster igen ja det blir skoj då r jag alltså moster två gånger!! Jaja nu ska jag försöka titta tv. VI får väl se om jag fortsätter med det här.

kram för denna gång då.. ngn bild kommer väl .. kanske..kanske inte.. 

nynnyn och systeryster

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards