Alla inlägg under augusti 2008

Av Jenny - 27 augusti 2008 20:11

Nu är klockan så mycket som tio över åtta och jag har så jävla tråkgit så det finns inte. hallå jag är rastlös, o när jag är rastlös då blir jag en riktig häxa mot mina nära och kära.. fråga jonas!! Och jag gillar itne mig själv då.. men va fan det är ju jag.. haha.. jaja .. jag sitter och sjunger i need a miracle här för mig själv. Ja jag är ensam idag igen. Jonas jobbar med avlopp (bajspojke) och denna vecka har han jour det betyder att när ngn i hela stora sthlm har toaletten full av skit ja då ringer de jonas.. så han måste åka direkt och fixa det där..duktig är han.. I natt ringde de han kl halv två på natten jätte skoj!! haha men det är skoj att höra för han hittar allt möjligt i ledningarna och träffar alla olika sorts människor.. Märks det at jaghar tråkigt lr.. Jag ska laga mat snart och tro mig det är super gott. MEd riven vitkål rivna morötter, kyckling och cocos mjölk med red curry i. sen i ugnen mm gott gott i gott gott.. imorn bär det då av till frisören jeho jag längtar jag kommer bli såå fin i mitt hår.. sen ska jag gå o leta mig en höst jacka. ngn som har några förslag vart jag kan hitta en??? jag har letat lite men hittar inte ngn. jag behöver hjälp.. hjäälp.!! O du sofie sundberg.. erkänn att du har ett litet leende just just nu i detta tillfälle.. puss puss

Av Jenny - 27 augusti 2008 16:01

Hallå igen. Jo jag gjorde det. jag åkte o träna.. Jag körde mina små axlar usch så skönt det kändes. Oki att yrseln satt i och jag blev lite vimmelkantig. Men bara att stoppa i sig lite dextro o köra igen. haha det gjorde jag iaf. Träffade en väldigt rolig kille/gubbe på gymet. han är väl 37. men vill vara 25. haha nejdå han är fett skön. träffade han i somras oxå i halmstad. Alltså han är fan rolig jag ville bara tala om det. hahaha.. Prata gillar han att göra iaf. t o m  mer än mig. Eller kanske inte men på gymet då är jag en stockholms snobb en dryg sådan ni vet.!! Nu sitter jag o äter lite rester från i går.. jag är inte värst rolig just för tillfället men va fan jag är trött efter träningen.. oki!?

kram kram

Av Jenny - 27 augusti 2008 13:14

Vilken trött mössa jag är. Nu är kl kvart över ett och jag har fortf inte kommit iväg. Hade jag varit mig själv, pigga dampiga glada jenny ja då hade jag varit där för länge sen. Eller först och främst varit på jobbet. Men nu sitter jag här och måste typ tvinga mig själv att göra nåt. Kanske är ett rop på vila från kroppen inte vet jag. Men vi får se va som händer under dagen.. Jag kanske reser mig upp till slut. Jag har precis legat o pratat med jonas syster Jenny som även kallas Nenny i telefon. haha att det finns två jenny o båda kallas nenny lr nynny grymt lr hur. Jag tror att jag kommer bli en logg som uppdateras ofta för jag har så mycket konstiga tankar. Utväxten ja jag tror ni får se en bild ..för sen måste jag ju visa hur fin jag blev.. men denkommer ... Jaja vi får se va som händer under dagen. kram på er

Av Jenny - 27 augusti 2008 10:53

Hej igen. tänkte att ja skulle visa er en bild på hon som blivit adopterad som min och systerysters syster. Men jag varnar känsliga tittare... hon kan se arg ut.. mohahahaha



adopterade systern
Av Jenny - 27 augusti 2008 10:42

Hemskt jag vet kl är snart elva och jag vakna nu!!! Det är fan katastrof, jag brukar vakna senast kl åtta iaf!! Men det är nog det där med yrseln, vi kan väl hoppas det iaf. Jag som skulle pröva på en morronpromenad idag ja men då får jag pröva på hur det känns i gymet iaf, där finns det ju folk som kan hjälpa mig om jag ramlar ihop hehe.

Jag är så happy. Jag och min Jonas flyttade in i ett nybygge sista februari i år, i hallen hade vi vanliga garderober och vanlig lampa. Men jonas och jag kom på att det skulle vara snyggt med garderobsdörrar i spegel och som går från tak till golv (skjutdörrar) och att man ska sätta spottar i taket. Och nu är det klart alltså ja det är klart, jag ääälskar speglar för då kan jag stå där hela dagarna o titta på mig själv det är ju underbart. jag ska visa bild men jag måste få till en bra oxå. imorn ska jag till frisören och färga utväxten. bild på min utväxt.. nja de vete fn om ni får se alltså men vi kan ju se va som händer i framtiden. NEj nu ska jag äta frukost sen försöka mig till gymet.. jeho..

kram kram

taket o spottarna är inte färdigt än
Av Jenny - 26 augusti 2008 20:55

Nu blir jag lite sne.. jag skrev ett lååångt inlägg men det försvann o det är inte min grej så det gillar jag inte!!  jag skrev lite om min syster o så..

jag pratar med min syster på msn men honvill hellre att jag bloggar för  jag har tydligen mycket i mina tankar, men vet ni. hon tycker bara jag skriver för fort för henne. o så tycker hon oxå att det som står i min presentation ska bli ett inlägg för det är itne alla som läser pres, nähä. då missar man väl det roliga som står där!!!

jag har ju mått dåligt i över en vecka nu. Tog den första promenaden nyss ca 40 minuter, hade velat gå i min egna takt med min musik men jag fick sällskap. O jag kan ju säga att med hans takt så hamna han bakom mig. Han trodde jag skulle på ngn ta frisk luft prommis. men när hanfick reda på vart jag skulle gå och hur fort jag ville gå så tänkte han vända. jävla fredde plutt. Men han följde med en stund till iaf!! HM det gick bra men jag blev snurrig på slutet.. jaja jag får snart reda på va det är för fel på mig. Tog ju massa prover idag.

Just det min syster säger att hon ska ge igen för alla min akommentarer på hennes blogg. Men ni som känner mig att ge igen.. ja det är min grej liksom!! o jag har massa bilder på lager!!! Nu ska jag umgås lite med freddplutten då (sambos bror) för jonas är ute o jobbar.

kramiz

min käraste syster yster
Av Jenny - 26 augusti 2008 19:22

haha fan va pinsamt alltså. Men alltså jag gjorde ju en blogg innan denna som sagt. Men jag trodde den bara försvann för jag kom inte in liksom. Jag kopierade koden om o om igen. haha men det gick inte. Men nu när jag fixade den här bloggen och skulle ändra lösenord.. då kom jag på det.. Jag ändrade ju lösenord på den innan oxå. haha orka vara jag. Men de som känner mig blir väl inte så förvånade kan jag tänka! Hm mitt första blogg inlägg i livet o jag är 28 år det känns lite pirrigt. Har inte så mycket att informera om er idag för i en vecka nu så har jag haft yrsel och suddig syn så jag har inte tränat, promenerat, cyklat lr jobbat. så tro mig jag är för i helvete rastlös nu!!!!!! O sen läste jag en rolig sak. jag har tydligen blivit låtsas stora syster igen ja det blir skoj då r jag alltså moster två gånger!! Jaja nu ska jag försöka titta tv. VI får väl se om jag fortsätter med det här.

kram för denna gång då.. ngn bild kommer väl .. kanske..kanske inte.. 

nynnyn och systeryster

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards