Alla inlägg den 3 juli 2009

Av Jenny - 3 juli 2009 23:12

Jonas! Idag har det som sagt varit lite jobbigt. Och på kvällskvisten blev Melvin rätt så kinkig! Han ville helt enkelt inte sluta skrika jag fick ju lite ont i hjärtat mitt för jag vill han ska vara glad! Middagen med familjen ute struntade jag i för Melvin ville vara hemma hos gammelmormor helt enkelt. O när allt går lite tokigt för mig så blir jag som jag sagt tidigare lite vresig. O tänker på allt som är dåligt! Så jag ringde ju såklart jonas o beklagade mig lite. Sen gick jag och la mig. Men åh min fina jonas kom nyss hit till min mormor. Från bromma till tyresö. För att ge oss en varsin puss och mig lite mat. En riktig överraskning! Jag låg och sov så när han väckte mig trodde jag det va en dröm! Nu blev jag jätte glad igen. Det behövs så lite!Puss på er nu ska jag sova vidare.

Av Jenny - 3 juli 2009 23:07

Min dag varit så där. Det är ju så himla varmt överallt, jag gillar det men tycker det är jobbigt för Melvin o då kan jag bli lite vresig! Men jag, mamma och mormor åkte iaf till nacka forum idag. Jag tänkte lite att det är ju svalt och skönt inne i ett stort centrum. Men herregud så fel jag hade. ACt inne i forum va paj så hela Skiten va som en jävla bastu. Vi som ville shoppa lite granna, ja tjena kläderna blev ju dyngsura! Men det va skönt att få umgås lite med familjen iaf.

Av Jenny - 3 juli 2009 23:01

Att det är lite tråkigt utan bilder men jag bloggar ju som sagt från mobilen. Så fort jag kommer hem lägger jag ut en bildbomb

Av Jenny - 3 juli 2009 19:21

Blev en morron promenad idag. Jag tänkte ta mig en väg så jag fick de där mördar backarna och tänkte ta mig en väg som jag hittar!! För mitt lokalsinne är nere på noll, ärligt alltså! Men så träffade jag på min käre moster när jag gått en liten bit o hon tyckte jag skulle gå en väg så jag slapp bil vägen. Hm tänkte jag, tänk nu alla glada att jag bott i tyresö i 25 år mm 25 år! MEN tänkte jag. Så svårt kan det inte bli att hitta. Så jag lyssnade på min moster och började knata. Men efter en stund så kände jag att det inte riktigt kändes bra m jag kände absolut inte igen mig, mm det blev som jag hade tänkt mig. Jag hade gått fel o va vilse. Ringde min moster o hon undrade HUR jag kunna gått fel. Ja det undrar jag oxå. Men fel va jag o vilse kände jag mig. Men jag gick på. Det gick rakt fram hela tiden. Till slut började jag få mig lite panik o kände att jag bara ville hem. Ringde min mamma som absolut inte blev förvånad, hon sa åt min syster att gå in på internet. Och därifrån fick hon lotsa mig rätt haha jag är katastrof. Men tack vare min syster hjälp kom jag hem till slut!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards