Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Jenny - 11 juli 2009 21:14

hoppa in i duschen o göra mig så fin som jag kan. Hade det varit förr i tiden hade jag fixat mig ca en halvtimma innan jag skulle gå. . fö rjag hatar att vänta o sitta klar!!!


Men som jag ser ut nu tar det nog lite längre tid änen halv timma att göra mig fin hahahahah ärligt alltså.


Vi har precis fått hemma pizza här av jonas bror.. gott men som jag sagt tidigare.. jag gör godare!!! hehe.. Nä nu ska jag snart fixa mig o vänta på min kylmäkorpi.. 


Catta nej det är inte dig jag är irreterad på... kram på dig.. o hoppas vi kan synas nåt ihelgen .. får se bara om jag kan. puss puss


Melvin ligger i sängen och sover så sött.. oo va söt han är haha. nä nu måste jag gå.. puss

Av Jenny - 11 juli 2009 19:47

vad jag är. men jag orkar itne ta upp varför jag bara är det helt jävla enkelt!!


Jag blir så trött på att man inte får ha SINA egna saker i fred liksom. Det finns vissa som alltid tror de har rätten att göra precis va de vill!!! Nej less blir jag som fan!!


O sen är jag less på snåla människor och på äckliga snyltare!!! usch va irreterad jag är idag..


MEn sen kommer det gå över de me. För jag ska ju ha skoj med Maija!!! Vi klarar oss alltid ensamma ute för vi står där och dansar rumporna av oss. MEn vi båda har glömt bort hur man gör tro rjag hahah så vi kommer väl stå där som stela pinnar. NEj absolut inte vi kan vi. mohaha. puss puss imorn kommer det bilder.. för bilder. det är nåt jag och maija är duktiga på

Av Jenny - 11 juli 2009 18:09

oss lilla promenaden hem till Jonas vän för att hämta bilen.. MEn när vi väl kom fram o hade pratat lite granna o skulle åka. ja då märkte Jonte myra att han glömt bilnyckeln hemma.. SMART jonas SMART hahaha men vi fick oss en liten mysig promenad iaf!!


Nu ligger melvin i sitt babygym o pratar som bara den. Det är så roligt när de väl börjar prata och skratta man blir så glad att höra. Jag sitter här och bara tar det lugnt.. vi åkte aldrig handlade våra saker men det tar vi imorn. ingen brådska här inte hehe..


Ikväll ska Melvin vara ensam med pappa sin  o mysa!! Men jag är kvar iaf tills han har somnat in i sin natta sömn!! 


JAg ska nämligen till G idag med min kylmäkorpi o dansa oss lite .. det blir min träning idag. DANSA Hahha. kram på er alla där ute

Av Jenny - 11 juli 2009 13:28

kommit någon vart!!! Vi ligger här hemma och myser lite granna!!! Vi ska snart traska iväg till Jonas kompis o hämta bilen sen ta oss o shoppa lite roliga saker inför våran semester! Vi åker ju till stugan vi hyrt på måndag o eftersom det inte finns ngn tv så måste vi köpa med oss lite roliga spel o så vidare..


Nej nu ska jag göra ordning oss så vi kommer iväg här.. puss på er alla glada

Av Jenny - 11 juli 2009 09:09

idag är det lördag.. O man fick vakna upp till solen, det är min grej och det gillar jag!! Jonas hade lite ångest kan jag ju tala om. Han vill helst ringa o be om ursäkt till mina vänner  haha söt han är.. eh... Men så vem vet alla flickor som va här igår. Ni kanske får ett samtal av en snygging idag. hehe..


Jag tänkte ta mig en morronpromenad idag. Men vet ni vad.. Jag gör inte det för jag ska träna idag och sen ska jag dansa lite med Maija oj ag vill helst inte vara helt död då!!! 


Nu ligger familjen i den stora sängen ochmyser lite. Jonte han sover.. haha så gott det går när jag och MElvin ligger och lyssnar på musik och pratar..


Nä nu ska jag äta frukost fö rjag är hungrig.. kram på er alla glada..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards