Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Jenny - 24 maj 2011 05:59

Gomorron på er där ute. Idag är det tisdag och även idag tog jag mig en fett promenad så här på morran innan Jonas sticker till jobbet! Härligt är det! Jag blir både gladare och piggare under dagen, är trött på kvällen så jag kan gå och lägga mig. Morgon promenader is the shit helt enkelt haha.


En sak bara, jag blir så jävla godis sugen de dagar jag går morgonpromenad. Jag tror jag äter lite för lite just de dagarna eftersom jag äter som jag brukar så jag ska öka antalet intag helt enkelt så jag slipper små ätandet och godiset.. förhoppningsvis;)!


Idag är det tisdag, dax för prov borta i skolan. Det är en muntlig diskussion om boken Kirre, en hemsk bok som har fått mig till tårar många gånger. Jag hade redan läst den boken tre gånger innan jag ens börjat den här skolan så läsa om den behövde jag inte. En bok jag tycker de flesta ska läsa för att se hur illa det verkligen kan vara ibland. Det är inte en sann bok men det är händelser tagna ur verkligheten.


Ja men nu tackar jag för mig.. så jag kan duscha av mig, väcka odågan och sen sticka mot våra måsten. Puss på er.


En sak till. Jag va hos en läkare förra veckan haha jag citerar henne då jag tycker hon har helt fel iallafall när det gäller tjejer och så undrar jag hur hon faktiskt kunde uttala sig om det på detta vis.

"du är väl ingen tävlings tjej iallafall(vi pratade om träning), för alla som tävlar och har en chans tar ju anabola, alla." Alltså vad säger hon tänkte jag o sa. Så är det inte alls, man kan träna sig i form utan fusk!! Nej men hon tyckte fortfarande att alla som tävlar och har en chans de har tagit anabola.


Ja alla får ju ha sin åsikt haha men hon är ju läkare och ska kanske inte direkt uttala sig på detta vis, ENLIGT MIG!!!!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards