Alla inlägg den 5 april 2009

Jag

Av Jenny - 5 april 2009 17:53

mår illa. usch va jag hatar den känslan. Trodde den försvunnit.. Men nu ställde jag mig och skulle fixa lite med kyckling.. då kom den där känslan lite smygande. o nu är den bara där. Och den vill inte försvinna!!! Jag hatar att må illa. Tycker ni inte jag fick må illa 28-29 veckor för mycket.. Jag får väl helt enkelt bara sluta att laga mat tills jag inte är gravid mer...


Imorn är det måndag och jag ska sitta här ssjälv. hela dagen.. jonas har jouren oxå. Ja men men jag kommer nog vara så trött så jag kommer väl sova hela dagen. Men när man VET att man ska vara själv så mycket blir man lite lessen i ögat!! 


Jonas sitter och kollar på hockey.. fy fan va tråkigt. men det är hans lag liksom så han får väl kolla då.. det slutar iaf innan gossip girl.. jeho. Sen blir det wipe out.. med bara blondiner.. 


Puss på er alla glada

Av Jenny - 5 april 2009 15:37

Idag har varit en händelsrik dag för både mig och jonas. Vill inte ta upp allt här ni får vänta o se va som händer helt enkelt!! Blev ni nyfikna nu. Ja det får ni vara!! hehe..


Vi sov rätt länge idag efter en tidig morron.. Så till kanske ett. ja vi va trötta helt enkelt. Vi skulle ju åka köpa sängen men tror ni den fanns inne? NEJ den gjorde ju inte det. De hade haft en kvar, ett visnings ex. och den blev såld förra veckan. jaha då får vi vänta då. JAg vet inte hur lång leverenstid det tar. Men om jag ska vara ärlig tror jag inte den kommer hinna komma innan ngn annan.. Men vi vill verkligen ha den sängen så vi får vara snälla ovänta helt enkelt!! Men nu är det bara sängen som fattas. vi har inhandlat precis allt annat. Fick t o m jonas in på willys idag o handla blöjor o shit.. hehe.. han börjar nog mjukna han..


Nej nu måste jag vila.. men vi hörs sen.. puss puss

Man kan dra ner sidan oxå utan ett knyst står det. ..
Av Jenny - 5 april 2009 15:33

Min blondie vän Catta har skickat mig en award... oo tack så mycket sötnos


De jag vill skicka den till är Min syster  SofieSundberg. Ja de.. 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards