Alla inlägg den 29 april 2009

Av Jenny - 29 april 2009 21:59

tala om att nu ska jag och min fina familj mysa framför en bra film o lite gott godis.. hoppas ni får en lika underbar kväll som jag.

Imorn ska jag fixa mitt hår iaf.. jeho. jonas ska ta Melvin så länge.. han får väl försöka amma han om det behövs. hehe. nej då.. det är tur man har bröst pumpen.. 


puss på er

Av Jenny - 29 april 2009 19:54

Ville bara säga att jag älskar dig min syster.. o oavsett vad så finns jag här för dig!!! haha lite smör. jag vill ha barnvakt sen ju.. nej men det är sant.. Det vet du!!! puss puss

Av Jenny - 29 april 2009 12:24

Ska lägga upp lite bilder sen på hur jag såg ut de sista dagarna.. men jag ska bara få rumpan ur o ta fram de ur kameran.. Sen ska vi se på före o efter bilder.. Men nu är min mage så mjuk så det känns som allt rör sig där inne när jag ska vända sida lr bilen svänger. hhaha det är faktiskt sant..


Som jonas sa alldeles nu.. men nu har magen sjunkit lite.. nu ser du bara lite lönnfet ut.. visst är han charmig min kille....  haha... Just det jag skulle inte fastna här..

Av Jenny - 29 april 2009 12:20

Jag tog mig faktiskt en timmas vila.. Jonas kom hem så jag vakna upp.. men lillen ja han sover fortf.. Som han är just för tillfället. Sover hela dagarna.. får typ väcka upp han för att han ska få äta. Kvällarna då är han vaken o vill äta mycket.. typ varannan timma. Nätterna ja då sover han faktiskt hela tiden förutom va tredje timma när han ska äta.. Så än så länge är han hur go o lugn som helst..


Men jag väntar bara.. för jag tror det nog blir värre.. o är han som sin mamma.. ja då kommer vi få det jobbit här hemma haha.. Men tur att jag är hans mamma då.. för om det är ngn som kan trötta ut ungar.. ja då är det Jenny Olsson "miss damp".


Nu har jag iaf städat lite granna.. ska hänga tvätt o så... får ju inte göra stora saker som damsuga o så.. Men det är ändå jonas jobb.. Nej nu får jag inte fastna här.. ville bara säga hej liksom.. som ni märker har jag börjat kommat tillbaka till rikiga jenny igen. Glad, grinig. o med massa energi.... puss puss

Av Jenny - 29 april 2009 09:40

Skryta lite granna. Vet ni vad. jag klarade mig utan en enda bristning på min förredetta fina kropp.. Och tro mig det känns alldeles underbart.. För varenda jävla människa skulle påpeka varannan minut om hur stor jag va.. Oj va stor du är hit o dit. tjockis o ja ni vet va man får stå ut med som gravid.. JAg förstår inte. Man får inte säga till en tjock person att hon lr hanär tjock men till gravida som är så jävla känsliga och fulla med hormoner. får man vräka ur sig både det ena och det andra.. nej sluta upp med det. Tro mig många blir sårade!!


Så deså jag fick inte några bristningar. fast jag va fet och rund.. jeho.. puss puss. nu ska jag försöka på mig att sova lite när Melvin ligger här så sött o nanar.. jonas är o tränar. så jag måste försöka sova en timma iaf..


Men med min jävla energi är det svårt att koppla av.. damp ni vet. hehe

Av Jenny - 29 april 2009 09:26

Alltså när man är gravid så kan man få såkallade mormor fötter.. Ni förstår va jag menar va.. De svullnar upp o ser helt groteska ut.. Jag själv fick inte såna fötter.. Jag blev väldigt glad. självklart svullnade de upp lite granna men inte så där katastrof... Men efter förlossningen hände nåt med min kropp. Mina fötter.. det kändes som jag hade blod stopp i de.. så svullna blev de. och det går inte nerheller. hur mycket vatten jag dricker lr hur mycket jag än kissar.


De ser hemska ut. och jag får gå omkrin i min moster Maritas hammarby skor.. TAck min moster.. men det är inte riktigt min stil. men det är de skorna jag får ha nu.. usch.. 


Sen... kroppen.. alltså fy fan för kejsar snitt. självklart blir man inte smal direkt efter en vanlig förlossning heller. Men man kan ju då iaf ha sina mamma byxor o lite andra kläder.. För lite av magen har försvunnit.


Men inte när man gör kejsarsnitt.. Nej man får gå omkring som hej kom o hjälp mig .. fy fan va hemskt... gråt framför spegeln varje dag jag ska klä på mig kan jag tala om. Och tro mig ni som tar åt er så mycket när jag skriver om vikt o så vidare.. det har inte bara med magen att göra.. NEJ det är det jävla såret jag har över hela magen.. de sitter ju precis i byxlinningen.. O jag kan inte ha nåt på mig för det gör så jävla in i helvetes ont!!!!  Magen.. ja den är fet den me. men jag hadek unnat pressat på mig ett par snygga mamma byxor iaf om det inte varit för ärret.. Fan säger jag.. 


Jag vill inte röra mig så mycket ute.. vadå ska jag gå om kring o stora kill mjukis byxor som ser ut som tält.. hammarby skor.. o ngn fin tröja?? haha nej det funkar inte..


Jaja.. nog om det. tur att jag har Melvin och Jonas som gör mig glad iaf!!! 

puss på er där ute.. 


Varning för känsliga tittare.. bilden på min fot..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards