Alla inlägg den 6 april 2009

Av Jenny - 6 april 2009 16:19

kakorna i bakgrunden som gjort att jag ser ut så här.. jag lovar..


Nu är jag iaf vecka 34 plus 3 dagar. alltså är det 5 veckor och fyra dagar kvar... hjäälp

Av Jenny - 6 april 2009 15:39

JAg fattar inte människor som inte vill jobba.. jag gör fan inte det. Varför vill man sitta hemma dag ut o dag in utan att göra nåt bra?? Bara sitta hemma på sina arslen lr va de nu gör för att sen få pengar helt gratis???


Ja jag menar de  som är sjukskrivna för de verkligen inte vill jobba. de som är "deprimerade" o shit. 

KAN man INTE jobba så kan man helt enkelt inte. Men jag VET att det är många som fuskar här i landet. Många som gör allt de kan för att slippa jobba. hittar på det ena efter det andra. VARFÖR vill man vara hemma??


jag har varit hemma i nästan åtta månader nu. Det är inte det minsta roligt. Ja man kan träffa vänner o så. men fy fan va tråkigt att inte ha ett jobb att gå till. Att inte känna sig behövd. Det här är det värsta jg varit med om säger jag!!! Snart kommer ju min lila pojke o jag får fullt upp. men jag kommer ändå sakna att jobba. För jag tycker om att jobba. Tycker om att göra rätt för mig!!


Nej fy för att vara sjukskriven!!!!

Av Jenny - 6 april 2009 07:30

Jaha då vad en ny vecka nu då. Nu är det fem veckor och fyra dagar kvar till BERÄKNAD förlossning! Det börjar närma sig med stor steg.. Det känns väl så där. Fasiken jag får ont av bara den där jävla undersökningen. De trycker ju för fan in en jävla kantig sak där nere o trycker så hårt..


Tänk er att jag får ont av den. Va fan ska jag då INTE få av ett stort jävla huve.. o runt behöver det inte heller va. hehe. MEn shit alltså!!!

 jaja nog om det


Denna vecka är det påsk.. jaha mysigt.. Vi ska äta middag på lördag i tyresö med min söta familj.. Marlon ska få sitt första påskägg av mig. skoj.. han kommer nog bli alldeles överlycklig tror ni inte.. jag ska nog lägga in lite roliga presenter där i.. Jajust det .. ja får ju inte ta mig ngnstans själv.. kul.. verkligen kul!!!!!!! 


Jonas kom hem igår med  fyra filmer så jag ska nog sätta mig o kolla en film .. Men vi höres senare om jag har nåt att berätta.. 

puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards