Alla inlägg den 11 april 2009

Av Jenny - 11 april 2009 21:43

Jag måste få berätta om min Jonas. Vi satt i bajsbilen på väg hem efter tyresö och hans jobb. Så börjar jag gnälla, ja ni vet så där som vi tjejer kan göra. o spec om vi är gravida.. JAg va lite lessen över att jag inte fått nå påskägg eftersom det är faktiskt viktigt för mig.


Alltså inte att få värsta presenten. men nåt litet.. han bara satt där och tog allt jag sa. oki jag va inte jätte elak men sa att jag va lessen o att han aldrig tänker på mig.. hm.. ja ni vet. 


han sa ingenting. bara tog emot. stackarn.. Sen kom vi hem.. Vi satte oss i soffan o börja kolla tv. Så fråga han om vi hade nå godis hemma.. nej sa jag.. MEn då sa han. Men då får du leta upp ditt påskägg så jag kan få smaka lite.. 


OOOO erkänn gulligt. han hade fixat ett påskägg åt mig.. och gömt det innan vi åkte mot tyresö imorse. o där hade jag suttit och klagat på han. Så jag fick komma med svansen mellan benen och säga förlåt.. Men han sa att det inte gjorde nåt.. Men jag blev såå glad. han hade gömt det under min huvud kudde.. Det värsta är att jag inte vet när han kan ha köpt det eftersom de här dagarna har jag varit med hela tiden.. Han är allt bra han min Jonas.. Nu ska jag sova. godnatt på er alla glada

Av Jenny - 11 april 2009 21:33

Den blev faktiskt väldans trevlig och mysig.. Inge stress o inga tjuriga miner.. ja det kan bli det rätt ofta i våran familj. fråga mig inte varför..


Men som sagt idag slapp vi det iaf. Jag och Linda gjorde all mat.. o vi va faktiskt duktiga.. Linda va mest aktiv.. men hallå jag är ju gravid... hehe..


Marlon fick iaf måla sina ägg.. men jag tror linda inte gillade det så värst mycket. men hallå lite skit har väl ingen dött av.. O godis. herregud va vi har ätit godis.. o mat. ja maten åt jag alldeles för mycket av.. så byxorna jag kom dit i . ja de passar inte för tillfället.. min mage växte där borta av all skit vi åt. jag lovar!!

Men trevlig och hur bra som helst hade vi det iaf.. Jonas sov ju två timmar innan alla kom. ja som vanligt. o han som förnekar det varje gång jag talar om det för han. haha stackars pojken..


Inge jobb fick han heller på hela dagen. Jo ett sen när vi allihop ändå va på väg hemåt.. En lyckad ddag helt enkelt..


Nu kommer det en bildbomb..


1: så här roligt hade folket det innan maten serverades... Jonas hade nåt jävla fult finger där uppe i ansiktet. 

2: kusinen marcus han va hungrig o hade lite bråttom ut.. för han skulle tydligen spela fotboll 

3: Här ska marlon börja måla  men han ville ju känna lite på färgerna innan.. Men jag tycker nog att linda ser lite koncentrerad ut. 

4: Marlon hitta nåt roligare att måla på.. mammans arm.. hehe

5: Sen tyckte han att han själv behövde lite färg på kroppen..

6: resultaten.. gissa vilka Marlon har målat och tappat i golvet.. 

7: Jonas ska alltid uppmana alla att vara så duktiga o nyttiga. men här har ni ett bevis.. Han äter godis han me.. Står här o nallar ur mormors skål

8: Marlon har tagit nåt och stoppat i munnen.. det syns. men han skyller på simba som är helt oskyldig.. hm.

8: Tänkte bjuda på en magbild så här till påsk.. kanske ni kan tänka er att inte äta alldeles för mycket. hehe.. 


Glad påsk än en gång. kram kram

Av Jenny - 11 april 2009 21:16

Kom hem till slut. Jag och Jonas åkte till hundstallet än en gång o försökte få med oss hunden hem. Den här gången hade vi bättre tur, det va ngn där.. Tjejen som satt där inne va hur trevlig och go som helst.


Hon berättade att simba haft det utomordentligt bra där.. MEn varit lite rädd för de andra hundarna. Sen gick hon och hämta han till oss. Det satt några hundar där i hallen så när han kom blev han rädd. O tro mig det är inte likt simba.. han brukar liksom vara kaxig mot de flesta.. Så jag förstod att han haft en jobbig natt där borta. Helt ensam utan sin familj.. 


Men lite glad blev han iaf när han såg oss.. lite rädd oxå att vi skulle lämna han. Men vi satte oss i bilen och han fick göra det han älskar att göra när han åker bil, surfa!! Ja han gillar att surfa.. jag har en bild här så ni får se hur duktig han är.. 


Han trodde kanske han skulle komma fortare fram om han hjälpte till lite..

Men iaf. Vovven återförenades med sin familj.. lr iaf två av de.. den tredje kommer väl sen.. 


puss puss

Av Jenny - 11 april 2009 10:46

Ja jag har ju det. Fast jag hade en intressant dag igår alltså hela dagen oxå. I bajsbilen.. Fy fan säger jag. Men efter det som hände torsdags natten vill jag helst inte vara ensam..


Men jag och jonas hann göra lite mysiga saker oxå.. inte bara sitta där i bajsbilen.. Det är ju fint väder nu oxå så jag satt utanför o sola lite medan han plocka bajs från människors toaletter. hehe.. 


Vi tog oss en tur o hälsa på farfarn och gammelfarmorn till Melvin oxå. med oss hade vi det största påskägget.. så lyckliga ja det blev de.. För jonas familj.. vi kan säga så här.. Gottisgrisar är de allihop... så godis är ett säkert kort.... !! 


Vi halv tio tiden igår kväll ringde systern min.. hon har tappat bort både karl o hund.. hunden förskte jag o jonas oss på att få hem.. MEn det gick väl inte nå vidare.. Vi gör ett nytt försök idag.. För jag skiter väl i hennes karl.. han är där han är självmant.. Men fan ska vovven få lida.. O inte få en enda köttbulle i påsk. nej det går vi inte me på lr hur syster yster..


Så nu blir det att åka av.. sen ska vi till tyresö o äta massa god påskmat.. jeho.. Återkommer med bilder sen.. eftersom marlon ska få måla ägg. hehe..


O kort på bajsbilen har jag fixat.. så nu har ni nåt att se fram emot.. magen min mår  bra än så länge. men jag kan inte gå mer en kanske tio steg.. så det blir sitta o ligga av.. för mig.


Puss på er alla glada o hoppas ni får en bra påsk

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards