Alla inlägg den 10 april 2009

Av Jenny - 10 april 2009 09:41

Ja va gör man den här vackra långa tråkiga dagen.. Jonas har jouren så vi kan inte direkt hitta på nåt.. Eller det kan jag iaf inte eftersom bebisen i min mage helst vill ha mamma i säng läge.. Men fasiken.. JAg hatar att sitta inne när det är sånt fint väder ute.. MEn vi får se. jag kanske tar mig en sväng med i bajsbilen.. Ja det gillar ni va. hehe. så ni får massa smaskiga historier..


Just nu ligger iaf jonas o sover.. jag vill väcka han. men det är lite elakt.. Men fan han kan oxå vara elak ibland så självklart ska jag väcka upp han..


Vi ska ju åka o köpa påsk present åt min lilla Marlon där hemma i tyresö... Som han ska få i sitt påskägg.. 


Imorn blir det nämligen påskmiddag med familjen olsson in the hood.. Jag ska låta marlon få måla äggen.. Linda vill helst inte det. Men hallå hon fick göra det när hon va liten. så jo marlon ska oxå få göra det.. o han kommer tycka det är såå himla skoj.. TAr med mig kameran så får ni se hur det går..



Puss på er

Av Jenny - 10 april 2009 09:04

mer om min graviditet nu.. Men jag ska försöka minska ner på det.. Men inte så lätt.. Det är ju jag JUST nu..


Som sagt va ju min mage spänd hela dagen igår.. och det sluta inte på natten heller. Men jag la mig och försökte sova. Varje gång jag vakna upp o behövde ändrra sovställning ja då va den ju så där spänd.. som en stenbumling.. MEn jag tog det. la mig till rätta o försökte somna om. Klockan kvart över ett skulle jag vända mig igen. Men då sörni. ja då hände det något i min mage.. Det kändes som den sprack. helvetes jävla skit va ont jag fick. Det gjorde ont under tjockismagen. och det ilade lr va fan det gjorde. fy fan va ont det gjorde. Jag kunde inte andas, inte röra på benen. JAg kunde inte ens lägga benen rakt. fy fan det va det värsta jag varit med om.. än så länge iaf...


Jag ringde det första jag gjorde till förlossningen.. Men eftersom jag hade sovit o inte haft ont innan.. så sa hon. försök o lugna ner dig. men fan hur lätt va det. det gjorde piss ont.. Hon frågade om jag ville komma in.. Men Nej det ville jag faktiskt inte. Då sa hon försök iaf att lugna ner dig. andas.. Sen går du och kissar och ser hur du känner dig. Kommer det blod fråga hon.. MEn hur fan skulle jag veta det.. jag hade ju precis vaknat. o jag kunde inte sträcka mig lr vända mig lr ställa mig för det gjorde så ont. så jag kunde helt enkelt inte tända lampan.. NEj då blev jag ännu räddare... Jonas va ju hos en vän oxå.. . Sen sa jag men om jag vilar lite, går sen o kissar o ser hu rdet blir.. då sa hon.. MEn tycker du att det låtar bra då? Ja det tyckte jag..


Jag ringde jonas.. han åkte hem på dirkten. men först ville jag att han skulle köpa en päron mer.. hehe. ja men då tänkte jag.. då är det iaf inte en förlossning på G.. för jag va både hungrig och törstig!!


Men den här smärtan iaf.. DEn kom där vi kvart över tjugo över ett. Sen kom den igen ca 26 över ett. Men sen kunde jag gå o kissa.. ont ont ont.. men efter det.. så ja då gick smärtan över!!!! Spända magen är kvar. Men det där onda gick över.. Men jag säger så här.. FY FAN VA ONT!!!!!!


Så vi får se va som händer här närmsta tiden. antingen blir jag för tidig mamma.. lr inte.. men vet ni vad.. påsk mat o påskägg sk aja gäta iaf..


Puss

Av Jenny - 10 april 2009 08:55

Alla mina glada o goa vänner!!!


JAg köpte ett jätte fint påskägg åt jonas igår med fin fina presenter i.. O ja jag vet att man ska ge imorn men jag kan fasiken inte ge mig. Jag kan inte.. hehe.. så vi får se om han får det när han vaknar.. Jag vet ju iaf EN som tycker som jag..  


Puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards