Alla inlägg den 28 april 2009

Av Jenny - 28 april 2009 08:44

Sofie påpeka att jag skriver Marlon istället för Melvin ibland. Ja jag har sagt Marlon åt han några gånger oxå. Men marlon har ju funnits lite längre.  o båda börjar på M.. o en sak till jag ammar.. haha man blir lite katastrof då..


Nej MELVIN heter min fina fina pojke!!!  OchMarlon är hans fina kusin!!


 1MARLON

2MELVIN

Av Jenny - 28 april 2009 08:11

Jag är så jävla trött. fy fan va trött jag är. Melvin är verklgen hur snäll som helst. Och han vill sova på nätterna.. men då kommer den där hungern in.. hungern som bara en person kan göra nåt åt. och det är jag. Jonas han kan ligga där och snarka . han vaknar inte ens av att Marlon skriker.. jag har testat. hehe.. Men han vaknar inte. Jag har alltid haft lätt för att vakna så jag vaknar bara av att han andas lite konstigt..


Så nu är jag trött. har precis ammat lillen.. o tänkte at jonas kunde ta han en liten stund.. Nej då är jonas trött. hm.. han har sovit igenom hela natten. Men nu äntligen ligger de två och myser. Sova kan jag inte heller .. nej för jag har ju vaknat o då kan ja inte somna om. Så jag sitter här framför min fina data.. o bara.. ja bara skriver av mig lite.


Idag ska vi till BVC väga lilla Marlon.. det va ju viktigt eftersom han va tidigt född och lite för liten. MEn hallå egentligen så va haninte för liten. FAn det finns de som väger så där när de legat i magen 40 veckor. men alltid ska de skrämma upp en.. Men vi måste iaf väga han. Så vi fick en snabb tid för det. SEn på torsdag gör de hemma besök.. Det gillar jag fokus på mamman liksom o gör hemma besök.. Mycket uppskattat!!


Idag har jag gett jonas lite ledigt så han ska åka o jobba på kvällen. hm egentligen. varför ska han få ledigt. han får sova hela nätterna han fick jobba o göra precis det han ville när jag va gravid.. Då jag fick ligga hemma för jag inte fick lr kunde göra absolut någonting.. Nu oxå.. nu ska jag sitta hemma i två månader för det jävla snittet.. Ja jag får promenera. Men vad ska jag promenera till. jag bor ju ute i ingenting.. Det finns inte något skoj här i närheten!!!!! Inte ens några vänner i närheten.. Men snart .. ja efter sommaren då flyttar vi till nacka.. o jag längtar. 


NEj jag är inte deppig lr lessen jag ville bara skriva av mig lite för ja gär så jävla trött. O när jag är trött då kanjag bli lite grinig!! Och en sak till.. jag ammar. hehe.. det säger väl det mesta.. 


Kram på er o hoppas ni har en bättre morron..

SNart blir jag så här tokig och glad igen

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards