Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Helgen!

Av Jenny - 17 maj 2011 06:38

Halå så.. ibland går det några dagar och sen kommer det upp i huvet, just fan, bloggen;)! Våran helg blev hur bra som helst. Fredagen då blev det fredags mys med hemmagjord pizza precis som det ska vara här på finnberget på fredagar!


På lördagen blev det en morgon promenad för mig innan frukost och efter frukost stoppade vi in oss i bilen för att sticka mot tyresö. Melvin ville nämligen sova hos moster sin och vi ville helt enkelt ha en hel dag/natt för oss själva för en gångs skull.


Jag och Jonas gjorde en heldag, dagen började borta i gymet där vi körde rygg tillsammans. Det gick förvånatsvärt bra och jag körde även några chins, härligt med en stark karl med i gymet hehe.

  är rätt stolt över min rygg faktiskt.


Vi åkte hem för lunch och stor städning. Håll i er nu, Jonas städade hela lägenheten själv, jepp! Jag tänkte att jag skulle hjälpa till men så kände jag.. Att NEJ jag tänker fasiken inte hjälpa till överhuvudtaget haha. Men ärligt jag gör allt alla andra dagar i veckan, handling, hämtning, lämning, matlagning, plock och fix, matlagning. så jag latade mig och bara tog hand om mig själv. Jonas tog det bra och fortsatte utan klagomål eller tjurerier.. härligt hehe.


Jonas vill ju inte vara med på bild i bloggen så tyvärr måste jag respektera det, just därför han aldrig är med utan det är bara jag och Melvin som älskar att visa upp oss haha.


Men till slut bestämde vi oss för att åka in till stan och äta middag borta på fridays Men innan va vi ju tvungna att göra oss snygga för vi kanske ville fortsätta vidare på stan efter.

  Ibland har man dagar då man tycker om sig själv... haha jag tänkte ju inte på när jag tog på mig kläderna att vi skulle gå till fridays o svulla.. haha men det gör absolut inte någonting!


Vi tog bilen till slussen för att sen fortsätta kommunalt till stureplan. Vi åt o herregud va gott det va. Vi tänkte inte ta ngn efterrätt men Jonas kunde inte låta bli så vi delade på en "oreo madness"

  Jag tror inte ni förstår hur kladdig och god den va. Maten där borta är så jävla god. De har aldrig misslyckats de gånger jag har ätit där!! gott va det, mätta blev vi. Stan sket vi i och drog istället till sergel för att gå på bio och mysa lite. Det blev Fast and the furios 5, gryymt bra film och oavsett om diesel blivit gammal så är han så jävla snygg haha.. Men filmen va jätte bra!


tyvärr hamnade vi bakom ett par eller två par rättare sagt.. som inte kunde sitta stilla, inte kunde vara tysta och som käkade precis hela tiden i två timmar!! herregud va irreterande.. vi satt på balkongerna så att när de rörde sig hela tiden va även vi tvungna at göra det eftersom de annars skymde filmduken.Jonas suckade högt några gånger och visade sin irritation.. hehe.


vi åkte hem sen för få sova ut! Jonas sa. Jenny du säger inte ett knyst till mig innan kl nio förstår du, du rör dig inte, du rör inte mig du är bara tyst! haha känner han mig eller..


Kan ju tala om för er som är intresserade att jag vaknade kl 8 och vågade knappt gå upp ur sängen hahahaha

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards