Alla inlägg den 1 april 2011

Av Jenny - 1 april 2011 08:36

alltså är det ett första april skämt?? Jag kollar på min inlägg för ett år sen och ser att jag gjort formstatus för ett år sen.. Alltså ärligt.. Min mage.. va fan bättre för ett år sen än vad den är nu??!!! Är det ett april skämt.. herregud!!!! Jag tycker att det är så iallafall jag som har verkligheten här hemma liksom!!

 

Elller.. oki dålig bild då jag har stora byxor på mig..

 

Kanske är det för att resten av kroppen va mjukare och lite större som jag tycker att magen ser mindre ut än nu.. Men fan.. då.. nej nu blir det fokus på att FÖRSÖKA sluta äta gott gott i gott gott på vardagar.. försöka!!!!!! Jag klagar inte.. Men jag såg nu va fan som händer... haha... puss på er


Just det.. Jag skickade ett mess till jonas.. hahaha stackars min fina jonas.. Jag skrev så här.

"Fan fan fan, du måste komma hem jonas:(!!!  jag är gravdi. fan!!!!"


Han ringde mig tre gånger innan jag hann svara..  han lät helt förstörd och frågade va fan han skulle säga på jobbet för att kunna åka hem... haha stackars min jonas. Då sa jag det.. ja du kan ju först och främst börja med att säga att det är 1 april!!Jag hörde en hög suck... sen sa han.. jenny va fan då.. hehe.. Ja det är första april.. nu får vi se vad som kommer tillbaka till mig själv!!!!!

Melvin är nu med farfar och jag ska skynda på här hemma lite..


puss på er

Av Jenny - 1 april 2011 07:32

Ja jag ser nu att jag bloggade senast i tisdags.. Va hände liksom!? Jag kände mig ju sliten och nergången så ni kanske tror att jag tog mig en välbehövd vila.. Men nejdå.. det finns inte nåt som heter vila här hemma;)!


I onsdags blev det träning av axlar och triceps.. härligt!


I går så hade vi en fullspäckad dag med praktik ochdagis. Alltså jag trivs verkligen toppen great borta i järla skola!! underbar personal kan jag tala om, barnen är toppen de med!! MEN herregud, man är helt slut efter en hel dag där borta.. helt jävla slut verkligen! Eftersom det är inte direkt någon vila med lite äldre barn utan det är full rulle hela dagen lång. Jag kommer nog in i det.. sista veckan hehe. Efter praktiken stack jag iväg och hämtade odågan på dagis. Allt hade varit bra hela dagen men precis innan jag kom så hade han blivit lite ledsen och trött. vi skyndade oss hem och mös lite.. Jag va helt slut igår så jag orkade faktiskt inte ens laga mat, det betyder då att jag sket i träningen min!! tyvärr. Men jag går inte till gymet när jag inte ens orkar fixa eller trixa härh emma. Jag satt alltså i soffan från att vi kom hem till att jonas kom hem!!


vi mös till det med indiskt igår då jag inte orkade laga någon mat. Det brukar bli en trevlig och mysig stund här hemma hos os när vi äte rmiddag. Igår.. fy fan säger jag bara!! Melvin skrek sig igenom hela middagen för att han itne fick först: titta på musse pigg, sen: för att han itne fick sitta i mitt knä och doppa nan bröd i den oranga såsen!!! Han skrek hela middagen så det blev inte någon lugn och ro där inte.. Alltså kunde jag inte slappna av o bara vara!! Ibland ledsnar jag alltså på den här jävla trotsen.. han fick gå och lägga sig utan mat i magen igår, hårt kanske men jag vill inte att han ska få som han vill hela tiden. Jag har sett hur utvecklingen av den personligheten kan bli då.. o det är ingenting jag önskar min son!!


Självklart fick han en flaska välling innan han somna precis som varje kväll.. men middag blev han utan..


Idag vaknade vi faktiskt upp halv sju här hemme, hör o häpna;)!


Oj vilket långt inlägg det blev nu.. haha. Men men sånt är livet ibland. Idag ska jag ta mig en liten egen dag och fixa med sådant som verkligen behövs, Melvin ja han är ledig han med men han ska tillbringa dagen med sin pajpajs(farfar). Han kommer strax o hämtar odåagn så jag ska göra han klar här hemma. Med sin nya fina ryggsäck och sina kläder!!


Jag själv.. ja innan jag tar tag i alla nödvändigheter så ska jag först träna.. Det blir framsida lår och mina klena biceps

   

Efter det måste jag ju ha lunch i magen eftersom jag alltid blir så hungrig efter träning.. På lunchen får jag sällskap av en gammal vän/granne från tyresö som heter .. ja hon heter Jenny!! Det ska bli hur trevligt som helst då vi inte setts på hur länge som helst.. Men efter det. ja då är det dags för alla nödvändigheter...


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards