Alla inlägg den 8 april 2011

Av Jenny - 8 april 2011 06:59

Gomorron på er! Igår va det min tur att lära mig hur en öppning går till där borta på järla skolan! Jag började alltså halv sju, så det fick bli Jonas som lämnade av Melvin på dagis. Tydligen hade han stått och hängt på låset;)! Jag tycker om öppning jag börjar tidigt och slutar tidigt. Det tråkiga är ju att Melvin måste gå upp så tidigt MEN han får även komma hem tidigt! Det va ju hur enkelt som helst att öppna, det va mysigt med frukost när barnen kom.


Eftersom jag praktiserar ska jag vara där sju timmar per dag. Det betyder då att jag fick sluta halv två igår.. så jag stack och träna innan jag hämtade Melvin.. Jag vet ju att han har det hur bra som helst där och fram till halv tre är ingenting!!


Det blev framsida lår och biceps. knäböj, utfall, benspark, benpress. Hantelpress, drag med rep i cablecrossen, liggande, drag med stång i cablecross. Sen en övning som jag inte vet va den heter men det är med hantlar iaf..

 

Det kändes gött efteråt!


Nu har jag kört det här upplägget i tr   e veckor.. det känns inte lika bra som när jag kör min hårda och tuffa styrka. Så jag tänker inte köra detta en vecka till utan jag slutar nu och börjar med mitt vanliga upplägg på måndag igen! Jag känner mig mer tränad när jag kör mitt vanliga upplägg.. så, så får det bli då helt enkelt!!


På v'ägen hem igår höll jag och Melvin på att blåsa bort kan jag tala om. Han blev lite rädd men som tur är har vi en bra vagn med en suflett som går ner till knäna på ungen så den drog vi ner.. Vi skyndade oss tillbussen som skulle ta oss hem!!


Väl hemma ville han inte leka ute igår eftersom det blåste så mycket, han ville bara hem. JAg gick och la mig med odågan igår så jag känner mig rätt så utvilad idag;)!!


Nu bär det iväg mot dagis om en stund sen är det jag som sticker till gymet för att köra lite cardio.. jepp idag blir det en cardio dag.. behövs det me ibland;)!!

 

Redo för en tuff träning idag!!!!!

jag bjuder även på ett gammalt kort på mig och min fina kylmäkorpi.. jag tror att jag va 27 år här... fortfarande under strecket liksom.. haha

  Jag säger bara.. herregud va söt man va då.. haha.. nu är man rynkig.. gammal och grå, tråkig helt enkelt..  Men det löser sig med lite smink nu när man är så gammal som man är;)!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards