Alla inlägg den 6 april 2011

Av Jenny - 6 april 2011 06:51

Hallå på er. jag har inte haft någon lust att blogga.. Men vi har haft oss några fullspäckade dagar. I måndags va jag dock så trött så träningen la jag på hyllan;)! Igår blev det träning: baksidalår och bröst.. gick bra. MEn min lust till saker och ting har försvunnit lite lätt.. den kommer nog tillbaka!


Men man kan juinte alltid ha bra veckor visst inte.. o denna vecka är inte bra för mig.. Men jag kan visa våra dagar i några bilder. Efter dagis har vi varit ute och lekt på gården här uppe på finnberget. Familjerna har börjat vakna upp ur sina iden och börjat komma ut o leka lite. Så vi är inte ensamma där ute längre;)!

   

att leka med sanden är nog det bästa Melvin vet.. han blir så lycklig och pratar om den där sanden resten av kvällen. Igår träffade vi även glassbilen o då va vi ju tvungna att köpa oss lite glass hem.

   

mys i soffan och pill i håret h ar vi även hunnit med!


Idag är det onsdag och vi ska strax ta oss hemifrån.. lite sena som vanligt är vi. Jag är helt enkelt trött och har inte ngn lust med nåt som jag sa!! Jag hittade några gamla bilder från göteborg på mailen.. jag längtar tillbaka lite granna(man får göra det)

 

Här sitter jag inne på parklanes toalett.. Maija Kylmäkorpi, jepp min egna Maija va och hälsade på mig så det är hon som är bakom kameran.. haha jag hittade fler men glömde ladda upp de här på bloggen.. så kan det gå när inte haspen är på

Nej nu måste vi göra oss i ordning här hemma..


puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards