Alla inlägg den 11 april 2011

Av Jenny - 11 april 2011 21:38

Varje morgon innan vi ska dra till dagis och praktik så tar vi oss alltid lite lek innan det är dags. Antingen här uppe på berget när vi väntar på bussen eller ja där vi helt enkelt väntar på buss eller tar oss en promenad! Idag va det nere vid henkan där vi väntade på bussen.. Melvin sprang omkring där och slickade på buss kuren. Inte direkt trevligt men gav jag han en blick eller bara någon uppmärksamhet när han gjorde det så blev det bara värre

 

Lite skit rensar magen som jag brukar säga;)!!! Det satt två småpojkar vid bussen som Melvin skulle spexa framför.. Sprang fram och tilbaka. ställdee sig bakom de och ropade.. Jepp vi har hur roligt som helst på mornarna jag och Melvin.. Mellan gnäll och gråt;)!!


Träningen blev inte av idag då Jonas fick jobb på jobb.. Men det gör inte så mycket jag har tränat fredag, lördag, söndag..


puss på er

Av Jenny - 11 april 2011 21:23

Hallå så! igår efter min träning som blev rygg tillsammans med söta Rosanna tog jag mig bussen mot tyresö för att hämta upp min odåga! Han har varit hur snäll som helst under vistelsen hos moster Linda!! De hade varit och tittat på alla djur nere vid Alby och de hade ätit god mat och så vidare, med ett leende hela tiden!


När jag satt på bussen tänkte jag att jag inte skulle vara så där bekväm som jag alltid är och åka hem på en gång. Jag kunde ju stanna kvar i tyresö och umgås lite, vem passar inte alldeles utmärkt att umgås med då om inte min allldeles egna lillebror Jonny! Så jag slog han en pling och ännu bättre va ju att han även hade hans son, Melvins kusin med sig!


Han kom förbi upp till Linda för att hämta upp mig Melvin och Marlon. Melvin, han va gnällig, han skrek och han grät. Ingenting va bra, alltså ingenting. Linda sa. Men han har varit glad hela tiden när han varit här.. JA men roligt för er då.. haha.


Vi tog oss ner till centrum för att fika lite granna. Melvin ja han grät nog nästan hela tiden! Men de andra pojkarna hade hur skoj som helst med varandra. Melvins kusiner, Robin och Marlon liksom! De går på samma dagis t o m. Men de två är inte släkt på nåt vis!!

 

De tyckte att Melvin va tråkig som bara grät hela tiden och lät han vara för sig själv! Det va skoj att få träffa lillebror igen då det va ett tag sen. Tyvärr så kommer livet emellan ibland!

 

Men till slut så bestämde vi oss för att vi skulle rulla vidare så att jag kunde komma hem! Jag visste att jag hade en lång väg framför mig med alla jävla bussar som ska passas in eftersom jag har rejält med packning plus en trotsig två åring(snart). Jag kommer fram till sickla precis så att jag missar bussen hem klockan va då kvart över fem och nästa skulle gå kvart över sex!! ATt gå hem med all packning plus Melvin, absolut inte!!!!!


Melvin ja han grät väl nästan hela vägen från tyresö till sickla, men då gav jag han min iphone så att han fick titta på pingu.. TYST!!!! Eftersom vi ändå hade missat bussen va det ingen stress inne på ica. Sen så kände jag att klockan skulle bli för mycket och middag åt Melvin skulle bli för sen. Så han fick sig ett happymeal faktiskt.. Men DÅ sörrni.. Ja då blev ungen helt plötsligt glad igen!

 

Han njöt av sin måltid utomhus i det härliga vädret! När maten va slut. ja då började han gråta igen!!! Alltså jag blev lite lätt irreterad men försökte hålla humöret uppe eftersom det skulle gå en tid innan vi kunde ta oss hemåt igen.. haha. Jepp är man lat så är man!! Men då ringer Jonas och säger att han är i sickla om tio minuter.. JIPPI vi får skjuts hem.. Så fort Melvin ser bajsbilen så lyser ögonen upp på han och han säger bajsbilen.. åkka bajsbil!! Absolut älskling du ska få åka bajsbilen!! Sen va han nöjd, glad och sitt underbara jag igen!!

 

Där efter fick jonas ta över så att jag bara kunde bry mig om mig själv!!


Jag säger så här, jag tänker fortsätta vara bekväm!! Det är skönt att vara bekväm!! Att komma hem i tid att vara hemma. Att tyresö ligger så jävla nära men att det ska vara ett sånt helvete att ta sig hem därifrån en söndag.. katastrof säger jag bara!!


Körkort är ett måste jag vet.. men det får vänta tills jag har gått ut skolan och skaffat mig ett arbete!!!


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards