Alla inlägg den 12 april 2011

Av Jenny - 12 april 2011 06:43

Härliga tisdag, igår va det en jobbig och tröttsam dag men idag känns det redan bättre;)! Melvin brukar ju somna i sin säng för att sen vakna vid tre på natten och springa in till oss. MEN i natt sörrni.. Ja då va det han som sov i sin säng från 8-5.30 Han grät ngn gång vid tre men jag lät det vara och han somnade om. Det kanske bara va en en gångs företelse nu och han kommer fortsätta springa in till oss, jag är stolt iallafall!!


vi kanske inte fick sovmorgon men han sov själv i egen säng och det kan ju bara han bli starkare av, så en bamse kram fick han när han kom upp i morse. Min prins.


Snart ska vi iväg mot våra måsten. Ikväll ska jag på föräldraråd borta på förskolan. Vet inte hur det kommer att gå eller vad som kommer att sägas men jag vet att jag kommer ta upp saker som jag tycker borde förändras . Jag vet oxå att föreståndaren kommer att komma med bortförklaringar och krypa omkring det jag kommer att säga. Men denna gång tror jag inte att jag tänker ta det. Man vet aldrig vad som händer eftersom det jag vill ta upp kanske inte ens kommer på fråga.


Men jag vet även att det finns andra föräldrar som tycker som jag .... Ja vi ser ju. Men va fan ett par pärlplattor, pussel och memory borde väl en förskola ha råd med!!! Alla andra pyssling förskolor har ju det.. borde inte denna oxå då ha det!!!


Det är till för utveckling och stimulering!! Nej vi får se vart detta leder.. Jag är super nöjd med hans fröknar verkligen super nöjd!!!! Han trivs och han pratar om de när vi är hemma!! Men kommer inte den här föreståndaren nu vara tillmötesgående.. ja då sticker vi!! Jag vill ha ett riktigt DAGIS!! där de kan pyssla.. Eller varför inte cykla på gården. Ja Melvin är fortfarande liten men han blir större och äldre plus att det finns äldre barn där!!


Nog med klagomål.. jag är faktiskt happy och utvilad idag.. Men jag kände bara att jag ville klaga lite.. hehe!! Nu ska vi äta frukost för att sen bege oss. Melvin ja han är fastklistrad framför ozo här hemma..


Puss på er..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards