Alla inlägg den 3 april 2011

Av Jenny - 3 april 2011 12:33

Hallå på er.. frukostbrunchen här uppe på berget blev hur bra som helst och vi allihop blev mätta och belåtna! Det bjöds på massor utav gott här hemma..


Imorse innan jag började med frukosten så stack jag ut på en fettpromenad... alltså det va så jävla skönt trots det hemska vädret.. Jag tog mig även ca 4 intervaller alla 4 va att jag hårt och tufft upp för några backar. Jag tog mig ner till vattnet..

  Sen tog jag en bild på mig själv och då såg jag det.. alltså herregud.. Jag behöver botox i både panna och runt läpparna hahahahaha.. jag börjar bli gammal

 

Min panna har alltid sett ut så där.. har lätt för att rynka ihop den liksom. Men nu börjar vecken där rynkorna sitter fastna trots att jag slutar.. Men det är väl bara att acceptera att åldern går emot mig liksom. det är ju tur att jag har barna sinnet kvar;)!!


Jag fick en film igår av Jonas när Melvin är ute och promenerar med sin lilla väska. Han ser så stor ut och man hör verkligen att han går och diskuterar med farmorn sin

Hur söt som helst är ungen min!!!!


Jaja efter frukosten så stack jag till gymet och körde rygg plus mage.. Effektivt och hårt.. med en skön känsla i både andningen och ryggen.. Träningen avklarad för denna vecka nu är det bara att ta nya tag för nästa;)!!

 

Nu ska både faster och farmor ta sig hemåt.. roligt att ha haft de här.. Speciellt för Melvins skull.... Jag och killarna ska på middag lite senare borta hos min syster..


Nä nu räcker det för mig..ö puss på er

Av Jenny - 3 april 2011 07:42

Alltså herregud vad jag har varit dålig med kameran denna helg!! Jag skäms lite faktiskt! Men iallafall, igår på sydpoolen(får man inte fotografera) så hade vi så himla roligt! Melvin bara älskade att vara där.


Han fick sig ett par armpuffar av faster, ett smart drag tycker jag. Melvin blev nämligen hur modig som helst där ute i vattnet och skulle t o m ut och simma. Först åkte han sin mini kana för att sen springa ut i vattnet och simma. Det va så kul att se honom där ute i vattnet för han trivdes verkligen!


Vi andra hade oxå hur skoj som helst och blev barn på nytt! Melvin fick åka alla kanor där inne, mini, mellan och den stora.. Jepp det fick han... MEN haha inte med mamman sin för jag vågade bara åka den mellan kanan sen räckte det för mig(fegis). Men med sin pappa åkte han de andra och han ville bara mer o mer.. Sen blev det dags för lunch då tror jag att hela jävla sydpoolen hörde Melvin, han skulle INTE upp utan han skulle mer. Blev skitförbannad när vi tog av armpuffarna..


Han älskar att bada helt enkelt. Men efter att vi varit där inne i 2.5 timmar kände vi att det fick vara nog. Melvin höll inte med och skrek hela vägen till duschen. Han somnade inte ens i bilen utan höll sig vaken hela vägen hem.


Så bada kommer att bli en rutin för våran familj eftersom Melvin verkligen tycker om det. Dumt att låta bli då.. Så jag ska kolla upp lite simskolor o så vidare.


Jag och Melvin gick och la oss en stund... si så där två timmar. Då passade faster och Jonas på att åka in till stan för att få umgås lite själva, mys!


Jag slapp alltså laga lunch igår men även middag för den blev vi bjudna på hemma hos farfar.. VI hade en jätte bra lördag. .Melvin fick gå hela vägen till farfar med pappan och farmorn medans jag och Jenny(faster) va borta i Sickla för lite shopping!!


Väl hemma.. bangade jag tyvärr en utekväll med Jenny men är just därför så pigg idag.. tack.. hehe..


Nä nu ska jag sticka ut på en morgon promenad innan vi ska äta lite frukost här uppe på berget.. fullt hus har vi här hemma...


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards