Alla inlägg under december 2008

Av Jenny - 10 december 2008 12:51

Jag såg en bild på mig hos en kompis. den är väl tagen för ca två år sen precis innan jag flytta tillbaka till sthlm från göteborg. Fy fan min kropp va faktiskt fin förut.. o alla säger at jag är fin nu fast jag är gravid.VArför säger man så.. varför ljuger man för??!!


Haha min familj o sambo är iaf ärliga... min mamma t o m skrattade åt min rumpa ju. katastrof. alltså!!! Ja men jag vet att jag kan komma tillbaka fast ännu hetare så vi väntar o ser lr va säger ni.. jag visar er bilden iaf.. 

Haha nu när jag sitter o skriver de thär kan jag ju oxå tala om att jag är väldigt sugen på en pizza ahahahahha fan jag döör. att vara gravid är inte nå lyckligt överhuvudtaget jo själv klart när klimpen pluppar ut ur snippan. Men inte under själva graviditeten.. Det är ett helvete kan jag tala om!!!!!! Fet, äcklig, finnig.. tjurig.. elak.. haha jag trivs kanske lite med att få vara elak.. mohahah .. jaja puss på er nu

längtar tillbaka lite..
Av Jenny - 9 december 2008 07:17

Gomorron hör jenny sjunga.. lalalalal.. nej idag är det en ny dag. jag somnade kl sju igår kväll för jag va såå himla trött o helt borta.. Trodde jag va på väg att bli sjuk men nej jag va bara trött. O ni som känner riktiga jenny(inte gravida) vet ju att jag har adhd o massa överskotts energi men igår va den helt bort blåst..

Jag vill bara Gratta anniebunny här i min blogg för hon VANN!!!! fan va skoj!!! Grattis till dig lilla tjejen!!!


Nej nu ska jag duscha min stora mage o stora rumpa.. o du sofie.. jo det har vuxit både bak o fram hehe.. puss på er alla glada hoppas ni får en alldeles underbar dag.


Jag ger er en fin bild av ettan!!!!! 

Anna-Maia
Av Jenny - 8 december 2008 18:32

Nä men hej på er alla glada!! Idag är det måndag o vi kom hem i natt från göteborg.. Det va hur bra som helst där o jag fick träffa min Sofie!!!! haha hon såg ut som haltande lotta bara..


Vi har ju fått gått upp tidigt precis varje dag o stått på våra fötter  flera timmar. Men jag har ju haft med mig emely så vi har gett varandra lite positiv energi jeho.. NEj men jag har haft en super bra helg med massa glada återseenden!! O självklart Så kom Mauricio etta!!!! 


alltså jag måste berätta en sak. lr oki flera.. haha.. folk har ju sett min mage.. DET VET JAG!!! för det första de kollar på när de ser mig är magen. men de säger inte nåt. sen när jag väl säger nåt spelar de så ovetandes. hahaha skoj. SEn va det en gammal vän som sa att hon inte såg nåt alls. då sa jag men snälla diana ljuger du rakt i mitt ansikte. så sa hon .nej men jag ser absolut inte nåt.. ja där kom den första lögnen då.. haha. Sen va det en annan kompis som va lite orolig o fråga mig om jag gått upp ivikt lr om jag va gravid..

Idag har jag varit sååå seg så jonas va tvungen okomma ohämta mig från jobbet. fy bybblan säger jag.. men det går väl över det med..


Jag är gravid. jeho.. hahah nej nu ska jag sluta så hörs vi väl en annan dag. kram kram på er alla glada

Av Jenny - 4 december 2008 21:09

Ja då ska vi åka mot flen alldeles strax. Det är där vi ska fylla bussen fullproppad med massa pulver o piller hahaha nu lät det olagligt. men ni vet ju va jag pratar om. vi ska till lucia pokalen. O imorn bitti tidigt åker vi från flen.. det känns bra. men fan jag mår lite dåligt att jag som är så fet o äcklig nu ska stå där med alla snygga jäv la människor. men men ni får helt enkelt göra mig glad!!!!


Sofie min underbara vän har utmanat mig osjälvklart ska jag ta det. men hinner inte just nu utan får göra det när jag kommer hem. puss på er alla glada så hörs vi

Av Jenny - 3 december 2008 20:26

Ja jag har varit borta länge nu men fan jag har inte haft lust o skriva. JAg har haft massa att berätta. men inte ngn alls lust att sätta mig ner o skriva ner allting.. jag har varit på väg flera gånger men hejdat mig.


Idag är det ju onsdag som sagt o jag har jobbat som vanligt. Igår va jag iaf hos frisören o blekte min utväxt o klippte mig jag blev riktigt snygg om man tar bort alla jävla äckliga finnar jag fått då ra.. Min bebis har damp tror jag.. "det" kan inte låta mig vara. hehe..Alltså ärligt båda mina kollegor har varit sjuka den här veckan o jag har haft en jävla blond vikarie. Jätte söt snäll tjej. men hon kan inte jobba med barn. Hon kan itne säga åt de. då ropar hon på mig!!! hon bara sitter där o säger inte nåt. hon ser att barnen bråkar skriker springer river. o hon sitter där o väntar på att jag ska komma.. Ge min blick så de går o sätter sig o läser.!!! Nej så den här veckan har varit stressig så min rygg dödar mig kan jag tala om!!! O då har jag tänkt så här. Nu gjorde det minsann inte nåt att jaginte va utbildad.. äckliga chef.. en sak kan jag tal aom.. han jobbar åt pysslingens förskolor!!!!!!!


Idag va jag o Jonas o kolla på barnvagnar.. tidigt jag vet men vi titta bara på va vi kan tänka oss.. O jonas hitta ju sin drömvagn då hahahah jag som trodde itne han kunde nåt.. han kunde mer än mig!! MEn det där med barnvagnar fy fan säger jag!!!! Men det lbir säkert bra tills lut.. 


NEj nu ska jag titta lite data sen sova. puss på er


Förresten på fredag bär det iväg til göteborg vi ska ju ha monter på lucia pokalen.. proteinkungen ni vet.


O jag vill passa på att hejja på Anniebunny!! DEt kommer gå fin fint.. 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards