Alla inlägg under februari 2010

Av Jenny - 21 februari 2010 22:22

gick på bioduken ikväll för mig och Jonas. Då odågan fick stanna hemma med farfar!! Den va super bra. Tårar kom från både mig och Jonas.. Ja den va bra. Nu längtar jag till nästa film kommer ut!!


Jepp egen tid fick vi till även denna sjuka helg!!  Så jag är rätt nöjd. Nu börjar ännu en ny vecka och som ni vet. Jag älskar veckorna med rutiner.


Just nu hatar jag min data. Då skärmen är helt jävla fitt helvetes värdelös!!! Jonas har även tappat skit helvetet i golvet Så skärmen är ännu värre!!! Den flimrar, fungerar inte om jag inte håller i den ner tryckt in i själva datan. Hemska hemska sak!!

Men nu ger jag upp. puss igen

Av Jenny - 21 februari 2010 22:19

jepp vi gick idag även fast vi kanske är smittobärare!! Vi ville helt enkelt. Det bar iväg mot becksjudarvägen 43. Danne och Kurre hängde med för som de underbara snickare de är skulle de titta om det va något att ha eller inte! För tro mig.. som den ser ut just nu.. är den inte mycket att ha.


Men tänker denna lägenhet helt ner smashad o sen en touch av jonas och jenny smak.. den kommer bli gudomlig om den nu lbir våran. Tapeterna kanske vi behåller..haha..


Men va tycker ni. området trivdesjag i. nära till dagis, träning och buss. Det är min grej och det gillar jag.. jeho. puss på er

Av Jenny - 21 februari 2010 22:14

är på väg att bli bättre. Jag trodde fasiken vi skulle vara bra idag. Men jag är fortfarand lite lite dålig då jag fick springa upp tre gånger i natt o tömma tarmarna, mysigt?? Nej ingenstans men nu ville jag meddela detta. Melvin ja han har inte ätit mat på fyra dagar så min stora pojke är på väg att bli lite mindre tyvärr. När han precis börjat med storlek 86. Ja men lång är han fortfarande iaf min söta fis!!


Han är nog den som varit meest drabbad. Då han inte fått i sig annat än välling. Allt annat har kommit upp direkt! Men faktiskt idag när han vfick vara med farfar så fick han i sig lite morots pure. o det fick han faktiskt behålla!!


Så hoppas hoppas han är bra imorn! Jag tror inte han är sjuk fortfarande utan bara att hans lilla mage tog lite stryk av att vara sjuk! Men vi tar hand om han.


Så snart är han ute o leker igen med er där ute!! Jag sitter o väntar på att gå och sova för trött är jag. puss på er

Av Jenny - 20 februari 2010 08:20

jepp så har det sett ut här borta i danvisktrand från natten till torsdag! Det började med odågan som spydde ner hela sängen ju. Sen fortsatte han vara dålig torsdagen! Natten till fredagen då va det min tur såklart. Melvin sov, Jonas sov. Men jag mådde illa! Skyndade mig till toaletten.. ja jag fick ta hinken i knät o sätta mig själv på toaletten...... hahahaha HEMSKT va det!! det fortsatte så hela natten och fredag dagen!


Tur att gudfar Alan är här och hälsar på. För han tog Melvin heeela dagen och lät mig sova,spy och bajsa i fred! Melvin ja han spydde ner Alan och sket ner sig några gånger med vattenbajs!! hjahaha intressant va!! JAg har hållt modet uppe för jag skulle ju ut idag egentligen. Så jag sa åt min fina Tess att inte avboka än för man vet aldrig.


Sen kom Jonas hem vi sju tiden igår.. mm sent jag vet men han hade varit på jobbet o inte kommit därifrån, för vet ni varför. Han hade suttit och kräkts! Så han va nere för räkninga när han kom hem! Gick och la sig i sängen med skurhinken.. MEn resten av natten har han spenderat inne på toaletten. Utgång för mig blir det inte!


Sova hos mormor ska vi göra inatt. Hon går till sin dotter MArita så hon slipper bli smittad!! MEn skönt för oss att vara lite ensamma när vi är sjuka plus att farfar ska ha middag för sina vänner. Inte jätte roligt då för han att vi ligger hemma o spyr!! Jag mår absolut mycket bättre än igår. Men hela kroppen värker o hungrig kan jag tala om att ja gär. Melvin ja jag tror han mår bättre. MEn det trodde jag igår me eftersom han är som han är min fina fis!! Glad jämt och ständigt. Så att gå på allmäntillståndet med han är inte ritkgit det jag kommer göra i framtiden när han är sjuk!! haha


Nej jag kan iaf säga så här. Skurhinken är en bra uppfinnig. Man kan ha den att städa med, förvara grejjer i men oxå attt ha i sängen när man är magsjuk eller kanske  t o m fyllesjuk!!


Nu ska ja goch odågan försöka få i oss lite frukost. Han har inte ätit på två dagar o jag på en.. så hungriga är vi.. Puss på er..


Som sagt, vi ska till tyresö idag så även idag, ikväll blir ni utan blogginlägg.. igår va jag alldeels för sjuk för att sitta framför datan..

Av Jenny - 18 februari 2010 22:22

usch va arg jag är. Ja jag är arg och har fan lust att smälla till ngn just för tillfället!!!! Oj oj oj ojoj va arg jag är. Alltså min kropp skakar!!!!!! Men vänta bara jag ger igen tro mig!!! Tro mig, Jenny är ingen man kan trampa på tårna för jag ger igen dubbelt upp!!! Jag kan få DIG att börja gråta !! Haha ja jag kan fan det bara! 


Så nu har jag fått det ut ur min kropp och det känns redan bättre!!! Så nu är jag ödmjuk igen mohahahahahaahhaa.. men när jag känner mig hämnd lysten så ska du bara akta dig ska jag tala om!! Oki nu är jag glad igen.


vi ska faktiskt sätta oss och titta på en film. Jag och Jonas har köpt mums mums här hemma jag är inte förtjust i det. Men om ngn tar fram paketet och bjuder alla andra i rummet kan man väl iaf vara trevlig och se om jag oxå vill ha??!!??!??!

Nä nu börjar filmen

Av Jenny - 18 februari 2010 21:24

ja jag kan göra det ibland. Tyvärr kan jag inte tala om för er varför såna saker är det bäst att jag håller för mig själv! Men jag kan avreagera mig så det heter duga o tro mig det kommer jag att göra. Idag blev maten färdig halv tio haha jag va fasiken hungrig. Jag och Jonas hade köpt ryggbiff, potatis, bacon och en massa annat som jonas bror beställde. Det smakade bra och jag blev mätt. Alltså människor.. haha ja nu börjar jag igen! Men alltså människor kan fan äckla mig lite. Principer verkar inte finnas hos vissa, jag tycker principer är jävligt vikigt!!Det gör hela dig liksom. Jag kanske har lite för mycket principer men jag lever efter de och det funkar hur bra som helst. Girighet och snålhet är inte riktigt min grej det heller. Är jag med min vän och jag bara har en 100.. så delar jag med mig. Man gör så. Men är någon snål mot mig kan jag bli äckligt snål tillbaka. haha jag är lite irreterad men jag fick gå hungrig lite för länge!Nu är ja gmätt o belåten ska nog gå ochduscha för att sen gå och sova min skönhetssömn. Jag håller tummarna för att Melvin ska sova bra i natt o vara frisk imorn!! För han blir ju hur svag som helst om han ska fortsätta bli sjuk hela tiden! Sen måste jag bara få säga det att. Jag vill ha mitt egna hem.. mitt egna hem!!! Där jag och min familj kan rå om varandra och kan skita i alla andra! Vill vi inte träffa just DIG så får du helt enkelt inte komma för det är vårat hem och vi bestämmer. Ja jag längtar!! Mensom sagt på söndag ska vi kolla oss en lägenhet o se hur den kan utveckla sig. Vi ska även ha med oss ett proffs som kan tala om för oss om det är möjligt eller inte!! Becksjudarvägen 43 ska vi till. Imorn är det fredag o då har vi fått barnvakt o ska på bio o kanske middag. Mysigt tycker jag. Men vi får se hur Melvin mår! Nä nu har jag svamlat tillräckligt. umgås just nu är inget jag har lust med. Men jag tänker sitta här o bara sitta! Sen duscha o sova.. hahah jaja vi hörs. puss på er

Av Jenny - 18 februari 2010 20:51

lyckad till slut! Både Jonas och farfar kom hem. Melvin lämnade vi hemma med farfar. Jag Alan och Jonas tog oss mot nacka forum för Alan ville shoppa lite. ahahaha när han shoppar går det undan, tro mig!! Vi va inne i butikerna högst fem minuter o han såg om han ville ha nåt eller inte.Han hittade två par jeans sen ville han ha coca cola men det va fan inge jävla cafe som hade det. Så vi tänkte bege oss hemåt då vi va jätte jätte trötta och hungriga!!!


Jonas bror hade lovat oss en middag så vi ville bara hem o äta. Men Jonas bror ringde och ville att jag och Jonas skulle handla det han skulle ha till middagen då han inte skulle hinna till affären konstigt nog! Så det va bara att bege oss mot ica trötta, hungriga och törstiga som vi va. Jonas va nog där inne i en halvtimma o vi blev bara mer och mer irreterade och tyckte att Fredrik kunde gått förbi en affär och handlat nu när han ändå lovat oss middag. Men vi fick snällt sitta där ochvänta! Vi yväntar fortfarande för maten är inte färdig. 


Men jag hann faktiskt med ett träningspass idag. Jag gick ner till gymet här nere i huset och cyklade lite plus körde mina klena armar. Fan vilken kontakt jag fick häääärligt!!


Nä nu ska jag surfa lite mer för att fortsätta vänta på middagen.!!!!

Av Jenny - 18 februari 2010 16:20

hur jävla tråkigt som helst! Jag och Melvin kan inte riktigt gå ngnstans då han är sjuk Men han har inte spytt eller bajsat någe mer iaf. Blåbärssoppan jag gjorde va ingen hitt men jag hällde den i hans nappflaska o han drack ändå.. han grät typ varje gång hansvalt men fan det är bra för han. haha


Just för tillfället så sover odågan, peppar peppar. Jag och Alan ligger i soffan o tycker synd om oss själv för vi har så tråkigt. Så nu sa jag åt han att gå o lägga sig en halvtimma iaf! Jag.. nej jag kan inte sova jag ska ju baka dumle kakor nu ju!


Jonas sa att hanskulle skippa träningen idag o komma hem efter jobbet så vi får se   hur det blir med det.. Det skulle vara skönt om han för en gångs skull kom hem i tid o ger lite av sin tid till oss,hans familj! ja hans familj sombestår av mig och Melvin! oo va mysigt det skulle vara! Nej nu märks det riktigt ordentligt att jag är uttråkad. Träning blev det inge av det heller. Men men det kommer väl bättre tider för mig me. Då jag har ngn som kommer o hjälper mig o byter av mig o så.. Eller är det önsketänkande??!! hehe. Nej jag är glad ändå för vi ska kolla lite lägenheter imorn o det känns lovande!! Lägenheten vi ska kolla på ser verkligen för jävlig ut!! Alltså riktigt illa!! Med tapeter från typ 80 talet ni vet, de där bruna med blommor o skit. herregud . oköket fy fan vilket fult jävla kök!! MEN jag och jonas tittade på planritningen och tänk er en lägenhet som blir från grunden gjord på eran egna smak!! Tänk er en lägenhet med en touch av Jonas och Jennys smak. Den kommer bli gudomlig!! Tror ni inte. riva lite väggar, byta tapeter. riva köket, badrummet. Ja allting ska vi göra om isåna fall!! i finnboda ligger detta objekt så vi får se hur det går..


Nej nu ska jag ställa mig o rulla dumlekakorna. hur jag ser ut idag? Jag är hemsk. Tänk er själva en natt utan sömn plus massa spya! En morron med spya och bajs!! 

  

Det röda ni ser på hakan är en indisk prick.. jag råka sätta den fel. mohahaha.. röd ja jag ville ha den röd..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards