Alla inlägg under februari 2010

Av Jenny - 10 februari 2010 19:47

eller hemma och hemma. JAg är i danvikstrand en dag! Mina dagar innan har jag spenderat i tyresö hos min gamla mormor. Läs gamla då hon inte äger internet!! Så jag har fått lite abstinens.. min moster mm min egna moster har både data och trådlåst bredband där hemma hos sin mamma min mormor. Men låna ut det är inte något hon tänker göra!!! Så jag får snällt sitta och titta på den där data väskan o bara drömma mig bort helt enkelt!


DAGarna i tyresö har varit sköna. Träning blev det både måndag,tisdag o såklart idag!! Jippi säger jag.. nu jävlar haha. Idag kunde jag t om lämna av odågan på barnpassningen med lite lite gnäll men det fixade de själva där inne!!


Att bo med mormorn min kan vara lite påfrestande då hon faktiskt kan vara lite bitter ibland o man får höra allt o inget! Vissa gånger får man kanske säga åt henne att vi kan prata om någe anant hha. Men nu ska ni få höra det påfrestande. Min mormor.. hon hör ingenting!! Alltså hon hör inte!!!! Hon har sina öronaparater men det är alltid nå fel på de.. haha. mm! Så prata ja det gör man inte i hennes lägenhet utan man SKRIKER!! o ändå hör hon inte. Man kan säga. mormor jag ska gå och bajsa nu kan du ta odågan! Va, nej jag vill inte ha nå pannkakor?! hahaha ja så har jag det det i dagarna. Plus att min kära söta mormor kan sitta i vardagsrummet och fråga mig något när jag är i KÖKET.. i köket kära läsare. MEn eftersom hon är så klok att fråga mig någe när det är ett rums skillnad så svarar jag. O gissa va hon säger. Jo hon säger VA .. vänta jag kommer haha.. Ja söt är hon..


Vi har även besök varje dag av hunden Cloe.. den där hunden.. kan få den med mest tålamod att flippa över. Stressig, osäker, jobbig, energisk ja you name it!! Men henne tar vi hand om.. Gå ut med henne är rena rama skräck historien iaf om man har vagnen med sig. MEn jag grejjar det!!


Ja så har jag det om dagarna. MEn det är skönt att vara med mormorn sin lite. Systern min har ju fått jobb så umgås med henne nåt blri det inte om dagarna!! Jaja nu ska jag laga mat för att sen städa upp här lite efter jonas nu när han varit ensam hemma några dagar. KAOS!!!!!!!!! puss på er

Av Jenny - 8 februari 2010 09:04

igår blev det enväldans bra dag! Visningarna vi gick på va vi väldigt nöjda med!! Båda lägenheterna tyckte vi om. En lite äldre som vi vill göra om lite granna och en som va topp renoverad men lite mindre!! Ooo va skoj det va när man blev nöjd liksom!!


Sen tog vi oss en lunch med jonas bror o pratade lite!! För att sen ta oss hemåt där jag försökte göra mig så fin jag kan!! Det är inte lika lätt som förr i tiden kan jag tala om.. usch så man ser ut som mamma. Men det ska det bli ändring på!


Jag tog mig in till stora staden där vi skulle ha en återträff med gamla klassen, min klass höll ihop från första klass till tredje ring. De flesta av oss iaf! Självklart va det några som flyttade. O i gymnasiet så va det ju paralell klasser det handlade om. Men iaf vi har haft en tajt sammanhållning. Så det va hur jävla skoj som helst att få träffa alla!!! Det va ingen som hade ändrat sitt utseende alltför mycket!! O jag va tydligen som vanligt haha. Våra lärare från lågstadiet va med bjudna oxå så det kändes toppen att få se de igen!Jag frågade de hur jag va i skolan o jag va tydligen jätte gullig, snäll och omtänksam. haha mm sen ändrades det. haa! Nej men vi hade en super trevligkväll. Jag ska lägga upp lite bilder sen när jag fått de in på datan!!


Nu sitter jag här och äter min frukost för att sen ta mig mot gymet där ja gska träna!! ÄR det inte fullt på mamma gympan så går jag på den annars får det bli gymet! Om Melvin behagar att stanna inne på barnpassningen!! Jaja sen bär det iväg mot tyresö så mina inlägg för två dagar kommer nog försvinna haha.. Men hallå jag kommer tillbaka!!


Puss på er alla glada

Av Jenny - 8 februari 2010 09:03

Vi tänker på dig hur mycket som helst!!!!

 

Av Jenny - 7 februari 2010 07:38

jepp idag är det söndag.. Söndag är en dag de flesta ogillar, har nå jävla söndags ångest o shit!! MEn inte jag inte. Jag gillar söndagar för det är en dag då man får tillgång till att titta på alla underbara lägenheter där ute, en dag då man umgås med familjen! Så sluta upp med eran ångest nu och hitt på nåt istället.


Jag hoppas vädret blir lika fint idag som igår för då blir dagen ännu mer underbar! Jag ska försöka få gå och träna jag men hm vet inte ritkigt hur det blir med den saken nu på morran då jag lovat Jonas att få sova ut!!


Men till åtta räcker väl mohahahhaha.. Nejdå han ska få sova eftersom han har jourennästa vecka stackarn. Nästa vecka ser ni mig ute i tyresö den mesta tiden förutom när jag är i sicklao ch tränar förstås!! Min syster yster börjar jobba på måndag. Jätte kul för henne men för mig blev det genast lite tråkigare! JAg hade ju tänkt ha henne som träningsvakt och även hitta på nåt kompis! Men jag har ju mormor jag kan göra saker med. Tror det blir våra bästa år på trean haha!!


Nä vi hörs sen nu ska odågan få frukost jag ska försöka se så söt ut jag bara kan så jag kan få gå och träna nu på morran. Sen blir det dags för lite visningar. För eget hem vill jag gärna ha så fort som möjligt. Även om farfar inte är hemma så mycket så förstår jag han. Det är klart det är skönt att få vara själv i sitt eget hem ibland!! O vi vill gärna inte bo i kartonger längre!! Det tråkiga när vi sticker är att Melvin och farfar har hittat till varandra! Melvin blir ledsen när farfar ska gå han vill gärna bara vara med farfar när han är hemma!! Jaja det ordnar sig säkert. MEn eget hem ska vi ha. Dit ingen bara kan klampa in o komma o gå som de vill. Utan man blir inbjuden, man ringer o kollar om det är oki. JA ni vet allt sånt där! Idag är jag glad.. igår kväll va jag inte så glad. Men idag är jag glad igen. haha det går upp och ner det där!! Puss på er

Av Jenny - 6 februari 2010 20:47

jag och Melvin låg och sov i godan ro så hör jag ngn på dörren! Fasiken tänkte jag eftersom jag va trött och ville fortsätta vila! Men så hörde jag att det va en nyckel i dörren så då förstod jag att det vajonas bror som va på ingång. Så jag låg kvar och sov jag o lät han göra det han skulle. Man blir ju trött som mamma vissa dagar o då är det fasiken skönt när bebis ska sova för då kan man sova själv!


Jag är rätt uttråkad fortfarande så uttråkad att jag t o m tittar på melodifestivalen. Men jag går nog och lägger mig snart istället så jag orkar med hela dagen imorn. Blir det träning för mig imorn blir det axlar kan jag tänka mig. Ben kör ja fan inte inte då jag ska köra mamma gympa på måndag och bootcamp på tisdag. Så tack men nej tack till ben träning imorn!! hehe. Jaja hoppas ni andra har en bra kväll där ute. Jag sitter faktiskt och tycker synd om mig själv.. ärligt varför gör man det?? Det ska väl vara skönt att få vara själv ibland, ska det inte?!


Imorn blir det lite lägenhets kollar.. så håll tummarna för nu vill jag fasiken ha mitt egna hem!!


Sen måste jag bara få skriva en sak så det inte blir en massa missförstånd.


Att snylta ja att snylta innebär att man lånar saker av andra istället för att köpa eget.Det kan handla om vad som helst. MEn man lånar det så mycket så alla runt om kring dig tror det är ditt! SEn om man lånar kanske en bil eller något sådant som behöver bensin.. o man inte betalar efter sig.. ja det är oxå att snylta. När man VILL bo hos ngn för att slippa betala hyra, mat medmera. Ja då är man oxå en snyltar


Nu ska jag förklara vad jag och Jonas gör. Vi VILL INTE bo här men just för tillfället så måste vi! MAten ja den betalar vi för till allihopa i hushållet plus att det är jag som lagar maten!! Bil ja det har vi själva och betalar alltså för den själva oxå. Båt har vi t o m.. men använder den har vi inte gjort så jätte jätte mycket förra sommaren då Melvin föddes men vi fick tanka den de gånger vi använde den! I sommar ska vi åka på lite båt semester jeho.. haha..


Ja så nu vill jag säga va jag menar med allt detta. Mitt snylttänkande.. jag kom fram till att jag och min familj snyltar inte. Vi får lite hjälp bara!! Men betalar för oss gör vi!! Städar efter oss gör vi! Så skönt det känns att jag vet detta.. ahaha svamlar jag nu


Mm jag sk afan gå och lägga mig puss

Av Jenny - 6 februari 2010 18:26

fick det bli idag! Nå jävla kinaröra från ngn jävla rest i sjöstaden.. haha mycket jävla! Jonas fick ta med sig när han va på väg hem för jag hade som sagt ingen som helst lust att ta backarna idag eller att laga någon mat! Så nu sitter jag och äter stekt ris med kyckling.Det smakar väl så där! Men mätt blir jag ju iaf!


Egentligen hade jag massa planer för helgen men jag stannade hemma istället med min odåga. Bara han och jag så pappa kan gå ut och träffa sina kompisar. Det är han värd då det va alldeles för länge sen han gjorde något utan att behöva jobba ihjäl sig!!  Men det jobbiga är att. hm efter jag lovat ut han så fick han ett erbjudande helgen den 19 att följa med på scooter resa.. hm den helgen jag ska ut och festa!! så då blir han borta denna lördag nästa lördag har han jour och lördagen efter är han borta igen!! Så ibland får man inte vara för snabb på att säga ja. haa. Nej då han är värd allt.


Jag har redan fixat barnvakt så jag ska ut för fan och dansa rumpan avm ig!! Tess ska med iaf! Så vi får väl stå där som de tanter vi är och knäcka alla ungdomar. haha.


Nä nu ska jag äta upp sen mysa lite med min odåga puss på er

Av Jenny - 6 februari 2010 13:18

Gudmor säger Melvin här! Ja så är det, hans gudmor fyller år idag. Vi ville gärna ringa och gratta henne men hon är en person som inte riktigt är värd att äga en telefon!! Hon svarar varken när man ringer eller messar!! Så vi grattar dig här istället!!


GRATTIS!!


   

Av Jenny - 6 februari 2010 13:08

lördag, trots det fina vädret! Jag sitter här och bävar för att ta mig upp för helvetes backarna med vagnen! Plogar? ja det gör de på vägen där bilarna ska köra.. upp på trottoaren där vi ska gå och vissa av oss köra vagnen!! Igår slutade det med att jag fick gå på motorvägen med min bebis.. hur jävla tryggt känns det!! Nej så idag sitter jag hemma o tråkar.. Det värsta är att jag va på så jävla bra humör men när jag blir uttråkad blir jag lätt arg och bitter o tycker ännu mer illa om de jag redan tycker illa om!!!


Jag vill fan ha körkort!! JAg ska fan ta körkort!! Jag har inte det bästa läshuvudet.. jag har lite koncentrations svårigheter men det ska fan gå!! Jag kommer aldrig bli så lat så jag tar bilen till allt och alla men i vissa stunder.. som nu t ex!! Det är ingen som vill komma hit och hälsa på.. kanske ta oss till stan.. eller bara sitta i snön och leka?! ja jag är uttråkad..


Melvin han har bajsat två gånger o jag säger så här.. fy fan va hans bajs har börja lukta illa!! Det stinker gamla sopor!!! Fy fabian.. haha!! Han sitter och leker med hans favvoleksak som för tillfället är och har varit i någon vecka ett bhband av plast haha.. Jepp det är hans favvo för tillfället!!


Nä nuska jag. hm ja jag ska fortsätta sitta här.. jag ska faktiskt fixa en överraskning.. så jag ska googla lite granna!! puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards