Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

Tänkte berätta för er där ute

Av Jenny - 3 maj 2010 16:32

att jag ringde Melvins nya läkare på sös, fick prata med syrran Els marie. Jag förklarade hur det låg till och att jag va jävligt trött på detta nu. JAg blev t o m ledsen. 


Hon frågade vad jag exakt vill ha hjälp med och jag berättade. Ja först är det hans rossel, vilken infektion an än får så blir han rosslig. Spelar ingen roll om det är kräksjukan rosslet är där då ändå. sen vill jag ta reda på varför han är sjuk så mycket tänk er själva. Sen han va åtta veckor har han varit sjuk varje månad! Jag berättade även hur trött han är. Han sover jätte mycket ca 4-5 timmar på dagen för att sen sova hela natten. Men de timmar han är vaken på dagen är han självklart glad o leker men är fortfarande trött! Så hon sa till mig att hon skulle kolla upp lite saker för att sen ringa upp. hon ringde upp och Melvin fick sig en tid 9.30 på onsdag Egentligen ska han vaccineras då men det går ju inte när han är som han är. så till sös beger vi oss på onsdag!! 


hoppas de tar lite prover då oxå, plus att jag vil ha ett test på pollen. Vi ska ju som sagt till astma och allergi mottagningen!!!


Nu känns det lite lättare i mamma hjärtat.. MEn vi sitter fortfarande här inne o kan inte gå ut och leka. Men vi har lekt här hemma med pappa jonas gamla traktor.. haha ja den va sparad. Nu är det Melvins leksak. 


Middag idag blir väl pasta fläskfile... mm smaskens.. haha. puss på er

 
 
Ingen bild

Din mamma

3 maj 2010 20:03

Vad bra att du stod på dig och fick en tid så snart.

 
Ingen bild

Småbarnsmamma

4 maj 2010 20:49

En sak förstår jag inte! Varför går du ut med honom när han har feber och är rosslig? Barn som har svårigheter med lungorna SKA inte visstas ute om det är minus grader. Och jag har läst din blogg ett tag samt märkt att du har varit ute när han är febrig o rosslig under våran kalla vinter väder??? Har man ett barn som är sjuk så tar man barnet till akuten på engång. Är det barnets hälsa det gäller så kommer träningen i andra hand... alltid! Sen ditt klagande över att din son aldrig sover och du får inte sova samt ena stunden när han är sjuk så klagar du att han sover för mycke??? Så är det att vara småbarnsmamma.

Hoppas din son blir frisk!

 
Ingen bild

jag själv så klart

4 maj 2010 21:00

Hej småbarnsmamma!!
Jag går ut med Melvin för att han mår bättre av att vara ute i luften! han springer inte eller leker inte ute han sitter nerbäddad i sin vagn! Och hade det varit farligt hade jag inte gjort det. Men som läkarn har sagt till mig har det varit bra för melvin.

Akuten.. ja jag är varje månad hos läkaren med melvin o vi ska dit imorn med. Vad gör det om jag åker till akuten idag o får träffa en läkare som inte har träffat melvin förr än om jag åker in imorn när vi har tid för att träffa läkaren som har med melvin att göra!? Då är det väl bättre att vi åker till våran tid. OM melvin nu hade varit så dålig o inte kunnat andas.. måste du väl förstå själv att jag faktistk hade åkt in!? Min träning kommer i andra hand o det är väl nåt du måste ha läst om du läst min blogg?! Melvin kommer alltid först. jag har inte heller direkt klagat på att han INTE sovit men jag har varit orolig när han sovit dåligt i några nätter. vem skulle int ebli det?? O nu om han sover fem sex timmar per dag och sen hela natten. .jag klagar inte hjärtat utan jag är orolig!?

Så klagar nej det gör jag inte men jag skriver av mig för att jag är orolig. Klart en kropp eller en person inte är pigg och kry om den måste sova hur mycket som helst.

Ja han blir nog frisk snart!! Tack.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards