Alla inlägg under februari 2010

Av Jenny - 15 februari 2010 19:52

har jag fan blivit. Men det har ju som sagt varit så mycket nu med min odåga! Vi begav oss mot södersjukhuset ca tjugo över ett.. hm vi skulle vara där halv två. Men farfar är som Jonas.. katastrofal på att passa tider!! haha bara att skratta åt de. Men fram kom vi iaf vänta fick vi göra ändå för läkaren va och gjorde annat när vi kom helt enkelt. Det va en jätte gullig läkare och vi pratade mycket. Vi kom iaf fram till att han ska gå på lite medicin i två veckor nu för att se hur det blir med andnignen.


Melvin han själv skratta o prata på precis som vanligt. Han är frisk nu och inte sjuk längre. Så det är inte därför vi fortsätter hos läkaren utan för att han är så jävla rosslig. O efter förkylningen han haft nu har den fan blivit värre. Men vi kom fram till bra saker. O som jag berättat tidigare ska vi fortsätta hans utredning på SÖS!! Tro mig det känns så jävla skönt för de har tagit hand om oss det första de gjorde när vi satte våra fötter innanför deras dörrar!! Så det känns häärligt!


Man kan alltså säga tur i oturen att Melvin blev sjuk och vi va tvungna att söka akutläkare. För nu jävlar händer det grejjer! Hon i bromma skiiter vi totalt i kan jag tala om! Läkaren idag sa att vi ska avboka tiden vi kommer få för röntgen dit hon skickat för att vi ska göra det på SÖS istället. Jeho säger jag.. haha. Så idag är jag gladare men lika trött. MEn som sagt det va jätte skönt att få träffa henne idag!


Odågan min ligger och sover o jag väntar på middagen. Nej jag slapp laga maten idag. Men JA Jag har betalat maten så jag är fortfarande inte snyltare.

En snyltare TAR av andra utan att fråga o utan att någonsin betala tillbaka!!

Puss på er alla glada

Av Jenny - 15 februari 2010 10:14

Idag är det måndag, måndagar är något jag gillar för då har man sina rutiner igen och ingen annan är hemma o kan rubba på skiten! Men den här måndagen är lite annat i görningen för mig och Melvin så det blir ingen träning eller promenad. Utan vi ska sitta här hemma o inhalera var tredje timma för att sen bege oss mot SÖS vi halv två och träffa doktorn!


I natt va det fan jobbigt. Jag va tvungen att ställa klockan o ge Melvin inhalatorn. Vi kvart över fyra tiden ja då blev han speedad av skiten och skulle vara vaken. Så han låg där i sängen och snacka, grät och hosta. SEn vi halv sju fick jag nog. Såj ag gjorde ordning en flaska välling, gav han nässpray då näsan va tjock på han. sen fick han alvedon för hostandet. O till slut somnade han och vi sov till kvart i nio. Han hade nog sovit längre men han vaknade av maskinen jag tröck upp i ansiktet på han!


Men nu sitter han på golvet med farfar och är hur glad som helst. Farfar har varit i USA och köpt hur fina kläder från GAP som helst till sin MElvin!!! JA men återigen mot rutiner och skit. Ja jag t'nkte gå och träna nu på morran så farfar kunde vara med Melvin. MEN natten va fan hemsk så jag orkar inte. Jag är helt slut på ritkigt. JAg grät i morse för jag va så jävla trött. Ja jag är fan trött och orolig. För även om Melvin kan somna så kan inte jag då han låter hemsk.


Han har blivit frisk ja. Men andningen är hemsk fortfarande inte alls som förut när det va lite rossligt utan den är hemsk! Medicinen gör han speedad så han hoppar, skrattar och pratar o låter från bröstet. Ja fan man blir helt slut. Men vi försöker vara glada ändå! Det är ju trots allt måndag.


Nu blev det ett långt inlägg med osammanhängande text men det få rni ta. Förjag äfr an trött haha! Niagra fallen har även kommit tillbaka så humöret är verkligen på topp idag! Tur för jonas att han jobbar.. mohahaha..


nä nu ska jag ta min bebis för han ärlite ledsen. kram på er alla glada

Av Jenny - 14 februari 2010 20:20

Det började i onsdags kväll efter v i varit hos läkaren. Melvin va så ledsen och jätte förkyld. Torsdagen då hade han 39.2 i feber men jag tog på oss våra kläder och promenerade 9 km till älta. Sen blev det alldeles för kallt så vi fortsatte med bussen till tyresö! Ja jag skulle ju bo hos mormor! Natten från torsdag till Fredag va HEMSK!!!! Riktigt jävla hemsk. Melvin va vaken i ca tre timmar för han hosta så för jävligt, hosta snora och bara va ledsen. Han kunde andas men det gick rätt tungt. Jag gav han alvedon och han somnade en halvtimma efter. Ja gtänkte att är han så här dålig på morran så åker vi till sjukan!


Men fredagen kom och han va sitt glada pigga pratiga jag. precis som vanligt! Förutom att andningen lät lite värre än va den gjort förut. O ni som känne rMelvin vet ju att han redan är rosslig. Så för mig är det liksom småpotatis. Men för säkerhets skull så höll vi oss inne hela fredagen. Sen kom Kvällen och han började låta värre igen. Men han somnade som vanligt. SEn vi halv tre tiden då började det igen! Han hostade, snorade, grät och andades tungt. Jag tänkte jag orkar fan inte mer. Nu har det varit så här i tre nätter. Imorn åker jag fan till sjukan!


Lördagen kom och han va sigg glada jag precis som vanligt. Men jag ringde ändå vårdguiden och de tyckte att jag skulle åka till nacka närakut. Så packade ner lite skit och begav mig mot Nacka närakut, där de tog emot oss med öppna armar för Melvin ja han charmade de allihop! Han skrattade åt alla som titta åt han. Babblade på. Så sa jag ja han är lite bättre på dagarna. Men de tyckte inte alls han lät nå bra ändå. O jag sa att det är värre på nätterna. OJ sa de. då ska du in. hm jag kände mig värdelös!!!! Men som sagt jag är ju van med hans rosslighet sen han va 8 veckor! Han fick inhalera lite skit o sen fick vi åka hem igen.


Natten kom och han blev som de andra nätterna så jag ringde Jonas och vi åkte mot sös barnakut. De tog emot oss direkt och Melvin fick andas adrenalin och dricka lite kortison! Sen kom läkaren och sa att vi skulle bli inlagda.. Skönt tänkte jag änltligen händer det något. Så vi har legat inne hela dagen och han har fått andas massa saker. Läkaren vi träffa va underbar och han meddela mig att han tycker vi ska flytta Melvins utredning om Rosslet till sös.JIPPI


Men vi har legat där och haft skoj ändå. Melvin ja som sagt på dagarna är han sig själv.. hehe.

Han har skrattat!

Och han har pratat. Sköterskorna pratade om han till varandra o sa att han va väldans pigg och glad. När läkaren kom så hörde jag inte riktigt va han sa för då stod Melvin i sängen och hoppa o skratta. Haha ja han är sjuk men han är ändå glad min fis.


Men han blev även jätte trött och sov rätt mycket på dagen

 

Han har börjat vilja sova på sidan oo han är så fin!!


Men anledningen till att vi är hemma nu är för vi fick permission. O ska tillbaka imorn halv två! Men jag kommer nog villja bli inlagd för det är på kvällarna Melvin blir hemsk med andning och hostning. Så nu p åkvällen har jag t o m gråtit en skvätt för han hade det så jobbigt!!


Men allt löser sig ska ni se. Bara man har humöret uppe, man får en massa kärlek av nära och kära. Plus att vi myser med varandra.. Så blir allt toppen. Melvin ville förresten bara vara med pappa under läkare besöken både igår och idag. Han skrek när jag tog han. hehe. puss på er

Av Jenny - 14 februari 2010 20:12

återigen! Ni vet, den där vita härliga blanka saken som knattrar under fingrarna! sen att skärmen skimrar och har sig gör absolut ingenting! men nu är jag här igen iaf!! Så kör på och börja läsa min blogg igen för nu blir den Jennyn!!


Min träning har stått still sen i onsdags varför ska ni få veta alldeles strax! Men ibland blir det så när man har bebis hemma! O för er där ute som alltid ska klaga för att man älskar sin träning o säger att jag klagar när jag inte får träna. Håll käften o säg ingenting!! För jag klagar inte jag bara påpekar. Melvin är värd precis allting och om jag måste stanna hemma från träning vissa veckor ja då gör jag det!!!!!!!

Jag vill bara skicka tre hälsningar!


Till dig som jag brukar messa med ibland både här och på mobilen!!! håll ut, allt kommer bli toppen och underbart jag lovar!!!!


Till min fina fina Tess. Du vet att jag alltid ska försöka göra dig glad när du är ledsen! Det är ju mitt motto. hehe som rimmar på lotto.. ja o man kanske vinner ett leende emallanåt.. nu log du visst?! hehe puss


Sen till sötaste sötaste Sixten som sitter där glad och pigg med sitt stora gispiga ben!! Tänk Lovisa när de båda otursfisarna springer på stan o raggar tjejer då skrattar vi åt såna här dagar vi haft!!


Puss på er

Av Jenny - 11 februari 2010 11:51

där ute!! Idag är det torsdag! Vi har sovit otroligt dåligt i natt. Jonas sov bra då han fick lov att sova i andra rummet. MEn jag och Melvin har haft oss en helvetes natt, jag kände nästan på mig det redan igår kväll när han va som han va! Jag tror han somna in halv tio. Sen efter jag gått och lagt mig till fyra vaknade vi nog varje halvtimma! Han va jätte ledsen, snorig och framförallt hostig. Fy va han hosta jagt rodde han skulle spy några gånger för han tog i så jävligt. Sen kl fyra då vaknade han och ville ha vällling, han va fortfarande jätte jätte trött och ville somna om MEN kunde inte för hosten och snoret! så jag la han på en ännu högre kudde men det fungerade inte det heller. Efter ca en timma fick han i sig alvedon och en halvtimma efter det somnade han om igen. så halv sex somnade vi båda två och klockan åtta slog han upp sina stora fina ögon o ville gå upp! Men det ville inte riktigt jag.


Idag är han glad och pigg o pratar på precis som vanligt. Så jag undrar, va fan va det där för en natt egentligen??!! JA han är fortfarande jätte hostig och snorig haha han har börjat slicka i sig snoret som rinner ner när han nyser om jag inte hinner torka. hahaha.  Feber vet jag inte om han har, har inte tittat efter men varm är han! Men eftersom han är vi gott mod och leker precis som vanligt så är det nog ingen fara.

Vi har precis vaknat upp här efter en timmas sömn. O tro mg den va fan behövd. Nu ska jag ner till tvättstugan o hänga tvätt för att sen när allt är klart ta mig till tyresö igen och spendera resten av veckan där borta med familj och vänner. O just det en hund oxå..


nä puss på er nu ska jag torka snor...

Av Jenny - 10 februari 2010 21:09

JAg sitter i godan ro och gluttar lite på nätet. Jonas ligger med Melvin inne i rummet o försöker få han att sova. Så är det någon som rycker upp dörren så jag bara hoppade till! Jonas bror kom förbi..


Jag har precis lagat mat men fasiken jag tror inte det räcker till han om jonas ska ha matlåda. usch!! Jaja sånt är livet ibland.


Melvin är lesen.. jätte ledsen Gråter så fort han hostar. O har hållt på så sen halv sju ikväll! han är jätte trött och vill sova menvaknar av att han hostar o gråter. Så nu till slut fick han lite alvedon så får vi se om det blir bättre.


puss på er

Av Jenny - 10 februari 2010 20:02

Min kära kusin Nathalie kom på besök.. eller jag näst intill tvingade henne då  jag ville ha lite barnvakt i tolv minuter när jag tog mig en skön sol! Melvin bara älskade Natha.. hon slutade liksom aldrig leka med honom o han trivdes som fisken i vatten!!


Hon testade även lite förklädnader på han

 

Liite suddig.. men det är med mobilen. kommer andra sen när min kamera är i min ägo igen. puss

Av Jenny - 10 februari 2010 19:59

4 såna här

 

Byten så förstod jag att storlek 4 på blöjorna va för små!! Så nu har vi börjat med storlek 5.. han är stor han min fina fina odåga! Idag va vi hos läkaren då han är så jävla rosslig jämt och ständigt. Vi gjorde även prick test. Rosslig ja det va han konstaterade hon än en gång.. Så jag sa åt henne at jag vill ha röntgen nu! Vi fick remiss plus att vi även ska testa ännu en medicin, den va rätt dyr. Men verkar vara bra!!


Bättre än alla andra jävla grejjer vi har fått testa! Denna gång ska vi även efterklla hur det fungerar.. Så det kändes bra.


Melvin väger nu 11.2 och är 77 lång. Stora killen!! Jaja vi hörs sen jag sk aju laga mat sa jag ju hehe

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards