Direktlänk till inlägg 9 april 2011

mysig fredag trots lite regn!

Av Jenny - 9 april 2011 07:20

Fredagar är ju en ledig dag för mig och odågan. Men igår fick han faktiskt gå till dagis ändå i några timmar.Jag lämnade kvart över nio och stack till gymet, där körde jag cardio i 40 minuter hur jävla skönt och svettigt som helst.

 


Avslutade med bål och mag övningar!!ska försöka ha en sån dag i veckan då jag satsar lite på bålen..


Efter träningen så va det jag och jossan som träffades upp efter hur många veckor som helst. Tjejen har lunginflammation men lunch måste vi alla äta så hon kom ner till sickla och vi satte oss i en liten bod där de tydligen skulle laga thai mat. Det luktade hur gott som helst, såg hur gott som helst ut

  Jag vill faktiskt inte yttra mig om hur det smakade.... men jag kan ju säga att det inte smakade gott iallafall.. Men eftersom jag hade tränat och behvöde mat i mig så va jag ju tvungen att tugga i mig skiten.. haha!!  Det skulle vara föräldra fika på dagis så jag tog mig mot dagis för att mysa lite med odågan min och äta kakor han och de andra barnen hade bakat.. Jag tog frökens bakade kakor så fick Melvin äta barn kakorna, det skulle ju räcka till alla barn;)!!

Vi tog faktiskt bussen hem. Melvin tycker om att åka buss och brukar prata sig hela vägen hem som är ungefär i ca 30 minuter!!


Han är ju bara för söt! Väl hemma så stannade vi ute på gården en stund för lite lek i den härliga solen som tittade fram till slut!

 

i sandlådan tycker Melvin om att banka spaden mot sanden.. men vi åkte även lite rutchkana igår med de andra barnen. Melvin älskar att spela fotboll men han ska gärna kasta bollen. Igår hittade han knepet att sparka bollen och springa efter den samtidigt, vi fick inte vara i närheten då. Han va super koncentrerad och tyckte det va hur skoj som helst. tyvärr hann jag inte filma det men han va jätte duktig;)!

Det kanske inte är så intressant för er som inte känner Melvin men mormor och gudfar Alan tycker om att få se lite filmer på sin lilla kille!


Att gå hem gick inte så det blev att lämna in vagnen först och sen ta Melvin under armen och sticka in.. Eftersom det va fredag så gjorde vi precis som vanligt och åt hemmapizza.. Det är tradition i detta hus här uppe på finnberget och det är lika mysigt varje gång!! Men igår fick vi äta själva eftersom jonas hoppade på jouren igår.. Men lika glad är jag för det;)

 

Jag ser fasiken jämt trött ut.. Det måste göras något åt det tycker jag.. Vi kan ju börja med att jag får lite sol i ansiktet plus att utväxten kan fixas!


Nu är det lördag och solen lyser hur härligt som helst in i vardagsrummet på tvn.. så det blir nog utgång för oss.. Jonas kom nyss hem från jobb och ska väl få sova ut lite!!


puss på er

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards