Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Nä men hallå!!

Av Jenny - 17 april 2011 21:10

Jag är ju fortfarande på torsdag, vi hade nämligen en rätt händelserik torsdag. Bortsett från de 45 minutrarna vi fick vänta på bussen i slussen;=!


Jag hämtade upp min gullunge strax innan kl 15, det värsta va att vi hade en träff med min syster och Marlon klockan... 17!! Fan två timmar, vad ska vi göra i två timmar. Ja vi strosar väl omkring här i sickla så länge. Jag och Melvin har en tendens att bli lite lätt rastlösa så vi tröttnade på att strosa omkring där borta! Som tur är har jag alltid med mig lite frukt eller bär åt Melvin som han kan få snaska på under vägen hem.. Idag behövdes det verkligen och när han fick syn på sin burk med vindruvor och jordgubbar sken han upp som solen ovanför oss!

 

Nu frågar han tyvärr efter sina duvvor varje dag och de dagar då jag inte har några duvvor med mig så blir det gråt och skrik!! hehe. Så  nu är det bara att se till att ha skiten hemma varje dag;)! Vi tröttnade på det med så vi tog oss mot henriksdal där vi skulle träffa upp moster och kusin. Men det va väl inte nå skoj att sitta där borta så vi hoppade på en buss och tog oss mot sllussen!!!


Vi satt i slussen, Melvin han sprang omkring och blev bara skitigare o skitigare eftersom det va rätt dammigt där borta. till slut kom Linda och Marlon.. MEN vi va ändå tvungna att fortsätta vänta.. haha eftersom bussarna hem till mig går en gång i timman!! Jag tar inte ngn annan buss med massa byte o skit med två små killar, matkassar, väskor.. Utan vi fick snällt sitta där och vänta!!!

 

Här började Marlon att ledsna lite granna;)! Linda.. ja jag vete fan vad hon gör men hon har fått för sig att hon blir söt när hon rynkar ihop pannan så där.. Vi låter henne tro det.. haha.

 

Hon rynkade ihop pannan så hårt så hon fick huvudvärk till slut mohaha!!


Vi hade rätt skoj där borta i slusssen men äntligen kom bussen och vi fick åka hem!! Killarna hade saknat varandra och busade på ordentligt!!!

Vi hade lite planer på fredagen att vi skulle dra till nyckelviken med matsäck och umgås med Kim o hennes små killar. Men som vanligt när jag och Kim har gjort upp planer kommer någonting i vägen, oftast är det någon sjukdom!


Men den här gången så va vi friska jag och melvin, kim och killarna. Det va jonas, han kräktes, han jobbade och sen kräktes han igen! Kim ville inte komma längre, hm konstigt haha.


Men jag och killarna hade oss en toppen dag ändå! vi tog på oss våra kläder rätt tidigt för att sticka mot sickla. De vill leka i bollhavet sa de.. ja men de sa faktiskt det och vad passade itne alldeles utmärkt då om inte, minisats;)! Jag kunde alltså ta mig en träning medans de lekte ruset av sig inne hos Mia!! Toppen tyckte jag och killarna! Det gick jätte bra, både för de där inne och för mig inne i gymet det blev framsida lår och biceps för min del! För killarna blev det bus och spring.

     

Jag ville ju oxå vara med och leka lite..

 

ursäkte bilden men det gick ju hur fort som helst ner för den där jävla kanan haha..


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards