Alla inlägg under november 2008

KUK

Av Jenny - 21 november 2008 07:40

JAg skrev ett jätte långt inlägg men sen råkade det försvinna fy fan va lack jag blir !!!!!

JAg orkar inte skriva samma igen .. men nu säger jag bara jeho det är fredag o maija och stella kommer hit idag o ska äta massa o titta idol.. JA stella ska nog bara suga tutte. men iaf.!!!


Sen. min syster har skaffat en ny blogg på metro bloggen. o jag funderar på att byta jag me.. för min syster sa att vi kan bli kända systrarna olsson.. fast utan utvik.. men fan om jag blir en MILF såklart jag kan vika ut mig.. mohahahah..


JAg har oxå tagit en bild på min mage. jag trodde det skulle synas mer på bilden än va det gör för i verkligheten så står den rakt ut o folk påpekar att det verkligen syns.. Men ni får se bilden iaf o se va ni tycker.. puss på er o ha en alldeles underbar dag

Av Jenny - 20 november 2008 17:32

så gott det va.. jag slängde precis i mig en kebab rulle. fan va gott det va.. oki onyttigt. men shit va gott. hahaha ...


Ja oki nu är det så här.. jag tog mig mod idag o pratade med Emil omva han har gjort. fy fan  han hade inget att säga.. inge försvar.. han satt o erkände att det är för jag är gravid.. han försökte hålla på o säga att jag inte går min utbildning men jag sa ca fem gånger att jag gör det. sista o sjätta gången fick jag prata med han som ett barn för att han skullle förstå. 

då sa jag EMIL bara för du vet att du har gjort fel nu o ite har nåt att säga så kan du inte förneka det jag sitter o säger till dig. nu får du lyssna på mig. jag går skolan o jag är klar när de andra är klara. så nu får du inte yttra dig nå mer om det. Men iaf. jag orkar inte ta hela samtalet här. men så mesig trodde jag inte han va.. o att han satt o sa  att jag har rätt typ. trodde ajg inte heller. jag trodde iaf att han skulle ha nåt mer o säga. men nej!!! Han satt o mesa sig!!!


JAg ska iaf b örja säga till föräldrarna nu.. mitt vikariat går ut i december och det kmmer inte bli förlängt som jag trodde. om de frågar varför kommer jag säga. Jag VET inte men jag har en aning.... Fö rhan ska inte tro han kan säga nåt annat så han ser bättre ut.nej nej...

MEn han höll ju på o säga flera gånger att jag inte börjat utbildningen. men efter han sa det så sa han. Men du är välkommen efter din mamma ledig het. hahahahahaha men om det är nu som han säger att jag inte börjat skolan. då kan jag ju inte komma tillbaka. hahah han motsäger sig själv så mycket. nej men det känns bra nu iaf att jag prata med han.. han trodde nog inte det om mig. att jag kunde bli arg. jhan såg rätt nervös ut. mohaha.. 


Men nu är det jogrt iaf. o så fort jag kan så sticker jag.. fatta!!!


INgen som har arbete åt mig. jag är faktiskt duktig o jag lär mig fort. jag behöver bara ett vikariat i ca tre fyra månader.... !! vad som helst!! puss puss

Av Jenny - 20 november 2008 07:31

Oj oj jag har stått ut den här veckan oxå.. Idag är det torsdag.. ja som ni redan visste eftersom jag talade om det i rubriken..

Igår fick jag en dålig kväll usch va jag mådde illa. klarade knappt att kolla klart på greys anatomy... men det gick. o idag mår jag illa oxå. iaf nu på morran!! MEn det går nog över ska ni se. JAg tror det kan vara stressen över allt som händer på jobbet. FAn jagligger o tänker hela tiden på va jag ska säga till Emil!!!!! min chef..!! JAg ska fråga han va han ska säga till föräldrarna. för de. nej nej de ska han inte få ljuga för... Mamman jag berättade för sa till mig. ärdet nåt så ställer jag upp direkt. JAg bråkar för dig. fan va glad man blir.. då är man verkligen omtyckt.. Så det gjorde mig lite starkare

Jag vet att jag inte brukar vara så här feg  jag brukar alltid vara den som går o säger va jag tycker o tänker.. Men fan jag är lessen den här gången. jag känner mig så sviken och lurad!!! Han är en äcklig orm. O om han säger nåt som gör mig arg.. ja då.... så det hade varit bra om ngn av mina kollegor är med mig när jag pratar med han. haha spec nu när jag är gravid.. men ja glovar jag ska sluta tjata om det här nu. OCh tala om när jag väl pratat med han. o va som hände o så vidare..


Imorrn ska jag kasta ut jonas från hemmet o så ska maija o stella komma hit o äta middag o massa godis... mmmm d gillar vi!!! Nej nu ska jag fixa mig lite.. så jag kan åka till mitt fina fina jobb.. 


Puss på er o ha en alldeles underbar dag idag

Av Jenny - 19 november 2008 07:21

Haha jag har inte nå fantasi om mina rubriker... som ni kanske märkt..

men iaf gomorron idag är jag lite sen.. men det bryr jag mig inte om.. så deså.. förresten skrev jag att jag skulle på anställningsintervju på onsdag nästa vecka?? jaja det ska jag iaf jeho!!!!


Malin. ärligt talat va behvöe rjag berätta kolla på bilden.. de är hur fina som helst.. det va en som köpte de förra veckan på mitt jobb sen ville alla ha de.. men jag passa nog bäst i de. mohahahaa.


Jessica tack så mycket.. hahahaha men jag hade en väldigt förstår tröja... hahahaha för igår shit i helvete va man blir vätskig jag ser ut som en kött bullle.. men det är fin fint.. jag ska ju hård träna sen när jag väl blivit den där mamman!!!


Jag tänkte bara skriva gomorron o så.. för jag har inte så mycket att skriva. jo att jag va uppe till tio igår för ja gva tvungen att se på desperata hemmafruarna.. shit alltså jag är verkligen beroende av de.. Går inte att missa... 


puss på er.

Av Jenny - 18 november 2008 16:22

Ja jag kom till jobbet.. idag va jag faktiskt fin oxå.. hehe.. men iaf..

en mamma kom o va arg vi prata lite sen blev hon glad igen.. Hon maila chefen om sitt missnöje men oxå det hon tyckte om mig... "hade inte jenny varit där idag hade jag tagit hem min dotter" Sen skrev hon att jag är så glad o entusiastisk o har massa energi. och hennes dotter älskar mig.. ja jag blev så glad när jag läste det där. då kanske gubb jäveln fick sig en tanke ställare.. ´"va fan ska alla föräldrar säga när jag säger upp Jenny" Men han kommer väl ljuga för de som han tydligen har ljugit för mina kollegor. ATt jag inte har börjat utbildningen. Men det sörru det har jag. Jag tänkte säga det idag. Men på min rast så kom han in i personalrummet ojag kände hur jag bara koka. Jag hade ryggen mot han. han försökte hoppa in o prata med mig o den jag prata med. men mig fick han inge svar från jag liksom ignorerade han så där som ja gkan. på ett bra sätt!! Han blev nervös o för att han itne hade nåt att säga ska ni få höra hans kommentar till mig:

Men hur kommer du i dina byxor jenny.

Jag: ja jag stoppar benen i de. utan att titta på han

Han : men de är så tajta.

Min kollega.: men hallå det är tajts..

ärligt  bara för att ha nåt att säga .. va fan är fel på han.


Jag ska iaf prata med han när ja ginte r lika arg. lr så skriver jag ett brev till han. för då får jag verkligen ner allt jag tycker och känner!!!!! Jag ska oxå meddela han att nästa gång han ska göra så mot ngn borde han prata med personen om det innan sista dagen är slut. inte att hon lr han ska behöva ta upp det.

haha märks det att jag tänker mycket på idioten. MEn jag tror fan att det är därför jag har så braiga dagar. för jag vet att jag ska kunna hämnas han.. mohahaha

JA jag har haft en bra dag idag me. fan det går framåt.. får vi hoppas.. idag ska jag äta samma mat som igår. haha va o handla kyckling precis..


puss på er. ni får en fin bild på min outfit idag me.. o säg inte nåt om magen oki. puss puss

Av Jenny - 18 november 2008 07:16

Gomorron.. jajag kräktes som vanligt på morran.. men det brukar jag göra.. sen brukar det vara bra. Nu har jag ätit frukost jag kan nu äta yougurt med banan... hahah det blir bara mer o mer nyttiga saker jag kan äta.. jeho..

Tror bebisen börjar tycka om sin mamma nu.. hehe.. JAg hade en fortsatt bra kväll igår men jag gick dock o la mig halv nio. haha ja man blir fan trött av att vara på tjocken.! Det värsta är att nu har jag en liten mage men inte så man SER att jag är gravid. så när jag typ va på träningen lr går på stan så vet ju folk inte att jag är gravid utan de tror bara jag är lite rund av naturen.. jag gillar inte sånt.. nej jag är fan kropps besatt men låt mig vara det. annars är det ju inte jag!!!!


Idag ska jag få träff amin Maija jeho.. vi ska väl mysa omkring lr nåt sånt... shoppa får jag inte.. hm men jag råkade göra det igår. Gina tricot har nämligen leg ins som ser ut som jeans när man har på sig de. skit häftiga ska jag tala om. så idag ska jag hade på mig och en stoooor jävla tröja över. hehe.. jag kanske tar en bild får se hur mycket tid jag får över.. 


Puss på er alla nu.... o hoppas ni får en underbar dag

Av Jenny - 17 november 2008 20:10

ja jag prata inte med chefen idag. Men jag behövde faktiskt inte. för en anställd på dagis som va sjuk förra veckan va tillbaka idag. o hon blev arg.. hon sa. men han har ju sagt hela tiden att du ska få stanna kvar om du börjar utbildningen. så hon prata med han. Men till henne sa han att jag itne börjat skolan än. jävla idiot. men idag har jag iaf mailat två olika rektorer.. O grannen  plinga på dörren nyligen o hon tycker jag ska ta kontakt med jämo för man fick inte göra så.. man kan göra ett "case" av det där sa hon. haha lite chickt..!! Jaaj men idag ärligt jag har haft en underbar dag idag. jag har liksom varit glad o pigg hela dagen. jag har t o m tränat.. fattar ni jag har tränat idag. jeho.. jag körde lite rygg o armar o lite lite kondition sen blev jag yr så jag gick!!

Jag har oxå lagat mat hemma idag. hahah idag har jag som sagt haft min braiga dag. JAg gjorde en sån himla god pasta sallad med kyckling feta ost och pest. svin god ska jag tala om. Ska noggöra den imorn me. hahahahah jag är gravid oki!!!


Nej nu ska jag ta mig en glass. o fortsätta min kväll på ett bra humör. jag är nog på bra humör för den där jävla gubben kan pissa ner sig snart. mohahahaha.. puss på er alla glada så hörs vi

Av Jenny - 17 november 2008 07:33

Gomorron på er. Ja nu är det måndag igen. Jag har haft en bra helg utan att behöva kräkas. Men nu kom den här måndagen när jag va tvungen att springa till toaletten. det kan bero på att jag inte vill till det där jobbet längre!!! Idag ska ja gväl prata med han. men fan jag kanske inte vågar men jag ska försöka våga.. ja jag brukar vara tuff men ändå!!! Om jag bara hade haft ett annat jobb så hade jag gått direkt därifrån utan att blinka!! Men det är väl ingen som vill ha mig nu när jag är gravid även om det bara handlar om kanske tre fyra månaders vikariat.. jaja vi får väl se va som händer! Nu ska jag äta min frukost iaf o sen dra mig vidare mot solna jippi..


Vi höres sen. kram kram

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards