Alla inlägg under november 2008

Av Jenny - 16 november 2008 17:49

helt enkelt bara så less

Av Jenny - 16 november 2008 13:48

Jonas håller ju på o fixar med taket o han är jätte duktig.. men nu vil han ha lunch.. spagetti o köttfärssås.  men ihelvete jag kan itne ens lukta på köttfärssås utan att spy. hur fan ska jag klara av att laga det. Men han blir sur o arg på mig o säger att han får göra allt. Men ihelvete då jag kan inte!! Spagettin har jag kokat resten får han fan göra själv.. hahahaha jag kan inte oki!!

IDag ska vi på middag hos hans coola pappa det blir trevligt tycker jag för han gör så himla god mat.. mmm smaskens!! puss igen

Av Jenny - 16 november 2008 11:05

Hej alla glada

Igår va jag ju som sagt hos min söta Maija som idag blir hela 26 år. Det va jätte trevligt. med massa söta tjejer och massa god mat.. Jag åt för tre. hahahah.. ärligt det va super gott.

Det va ett gäng finnar oxå eftersom maija är finne.. men de satt lite mer för sig själva. o så prata de finska. så de prata jag inte så jätte mcket med.

Men jag och maija o hennes sambos syster, maria. och viktoria satt där nere o hade hur trevligt som helst. JAg är glad att jag gick dit!!!! Jag behövde nog det.. men haha jag blev trött kl nio.. men de gillade mig ändå.. men vi halv elva kom jonas o hämta mig. plus tre tjejer till somv arit där!! De skulle till garbo allihopa. så vi tog med oss tre av de! O världen är så jävla liten. en av tjejerna har varit tillsammans med en gammal barndomsvän till mig.Sen hade det varit en annan tjej där. som jag sa till maija att jag kände igen men hon visste inte vart ifrån. Men det fick jag reda på sen. hon är gift med en annan gammal barndomsvän till mig. o jag har träfat henne en gång för ca tio år sen. fan tufft va. haha.1


Jag är ju som sagt gravid o lite tjurig är man då. om man itne får som man vill. om man inte får uppmärksamhet o så vidare.. Jonas han är en jävel på att inte ge uppmärksamhet så jag blir lite klagig. stackarn. men jag får gottgöra han sen när jag är en glad jenny igen.. Men iaf när ja gkommer hem.. Jonas bror fredrik har varit hos oss under kvällen. och ätit saker. men inte plockat undan efter sig... oooo jag blev tokig. haha så ni förstår jonas har det inte lätt!!


Jonas är så duktig med taket nu målar han det sista sen ska spottarna i .. det kommer bl så fint.. jaja vi hörs lite senare. puss på er alla glda

duktig pojke
Av Jenny - 15 november 2008 17:29

Ärligt va har hänt med mig. jag orkar inte ens gå i affärer en timma utan att bli trött o få ont i ryggen. o värre blir det. nej katastrof.. Vi åkte till vällingby för att köpa nåt fint till min Maija som fyller år imorn men som ska ha ngn sorts fest ikväll.. o jag ska dit. helt otroligt att jag vill göra nåt socialt nu. hahah ärligt alltså.!!!


Vi gick förbi söta emily när hon jobba o sa hej. hon gör en alltid glad även om man själv är lite nere o inte kan ge så mycket positiv energi.. men jag fick det av henne iaf. O där köpte jag presenten till maija oxå.. lite skämma bort sig saker!! TAck emily!!


Jag har pratat med min granne nu iaf om va min chef har gjort.. för hon är jurist så hon ska kolla lite saker på måndag. så jag säger så här. hoppas han kan få stoppa upp....... sen!! mohaha..

Nej nu ska jag vila lite innan jag ska försöka göra mig så vacker som jag kan o sen åka till min maija. puss o kram

Av Jenny - 15 november 2008 08:42

Ja idag är det lördag. Fan jag drömmer mardrömmar varje natt det är fan inte nå skoj!! Men men det är väl så det ska vara när man är gravid.  haha ja jag fick en jävligt jobbig graviditet.. men det blir ju bra till slut o vi alla blir lyckliga.


Idag va ska jag göra idag. inte fan vet jag. jag vill göra nåt. men vi ska nog slipa o så i taket efter jonas spackla igår. men ajg skulle oxå vilja åka o köpa gardiner till sovrummet.. men vi får se va jonas tycker om den saken.. 


Jag har inte börjat med mina promenader än.. för jag orkar inte. jag r helt slut. hahahha fy fan.MEn vetni vad. träffar ni mig så lovar jag att ni ändå får se en jätte glad jenny.. för glad. det är det jag är liksom. det är jenny.. Vete fan va jag håller på o skriver.. hahaha osammanhängade som alltid. men erkänn att ni har ett litet leende på läpparna ändå för jag är så gulligt knäpp... hehe.. 

Snart är det lucia pokalen i göteborg. jag ska nog ställa mig på scenen o spänna skinkorna lite. tror ni jag vinner.. hahahah.. nej den här gången eftersom nu inte emily ska tävla. så kommer jag hejje på annie!!! så du vet d...!! 


NEj nu får ni ha er en trevlig dag så hörs vi kanske senare.. puss på er alla glada

Av Jenny - 14 november 2008 20:46

Kom till jobbe idag. taggad att prata med äckel gubben om va jag tycker om han. men så va han ledig så jag tar det på måndag. Jag ska verligen säga va jag tycker om han. o spec ska jag tala om att ajg va den enda som tyc kte bra om han till i onsdags  jävla fitt gubbe. Fan jag är irreterad.

Jaja men tyvärr så hade inte facket hjälpt i det här läget för det är ett privat dagis!! men men sånt är livet nu vet man att man ska ha papper på allt fy fan.


Idag ska jonas spackla taket i hallen så vi kan måla o få i våra spotlights.. Sen ska vi fota lägenheten o ut på försäljning. för jag vill fan inte bo här jag hatar att vara här.. ja jätte fint är det. men jag vill ha ett mysigt hem. inte ett kallt och stelt. FATTA.. o så vill jag komma närmare en tunnelbana. lr helst vill jag komma närmare tyresö... men men jonas kommer aldrig gå med på det. så en tunnelbana får duga för min del!!! 

Nu ska jag försöka hålla ögonen uppe o kolla lite på tv. men fan trött är man.. puss på er alla glada

Av Jenny - 14 november 2008 07:49

Gomorron förresten, Nu ska jag berätta en sak för er som hände mig igår. Och tro mig jag är så jävla förbannad.. men vänta ta det lugnt det kommer .. oki nu.. tysta nu o lyssna då!

Alla ni som känner mig vet ju att jag är en vikarierande dagis fröken.

Jag trivs väldigt bra på mitt arbete och alla trivs med mig. Får höra massa positivt nästan varje dag t o m av föräldrarna. Så ja jag är bra på det jag gör!! 

För några månader sen kom min chef. Som jag alltid har gillat och tyckt bra om. Men jag har känt mig ensam om att känna det!! inge ljug! MEn jag är ju så tycker bra om de som ingen annan tycker om för jag ser det bra hos de, positiv sida hos mig tycker jag. Men den här gången hade jag fan fel!!! stort jävla fel hade jag!! JA men iaf för några månader sen då. Han fråga mig om jag vill utbilda mig till barnskötare, o självklart vill jag det. Nu fick jag en chans att göra det och dessutom få stanna på det stället jag trivs så bra på. Så jag tog chansen och sökte till en barnskötar utbildning. Kom in!!! 


Sen blev jag nu gravid som sagt för ca tre månader sen. Allt har rullat på som vanligt jag har arbetat läst lite.. Men igår hade jag ett arbetar samtal som alla har. Vi pratade om mål och va jag är bra på o va jag är duktig på. VA jag tycker förskolan kan bli bättre på o så vidare. Jag fick höra väldigt mycket positivt om mig. En sak att jag är en väldigt glad person som sprider min glädje om kring mig!!! Att jag är så duktig med barnen o bla bla bla.. 


SEn tog jag upp  eftersom jag är gravid och en annan på min avdelning oxå är gravid.  våran tredje arbetskamrat. JAg sa att jag va lite orolig för henne sen när både vi två kommer att gå på mammaledighet o såvidare. För hon kan ju inte arbeta medtvå helt nya personer. det kommer ju bli jätte jobbit för henne... Nu brydde jag mig om ngn annan som alltid. Då säger han, ja vi tänkte ju anställa ngn fast efter nyår som får gå me o lära känna barnen och de anställda. Bra tänkte jag. Sen kom det. ja för ditt vikariat går ju ut i december. Jag blev paff.. Så sa jag. VA så efter december har jag inte nåt arbete? Nej... oki. men du fråga ju om jag ivlle utbilda mig... Chefen:ja men allt blev ju så uppskjutet

Jag:vad har blivit uppskjutet.. du fråga mig om ojag vill utbilda mig så jag får stanna. jag sa ja. sen sökte jag och jag kom in!!

Chefen: ja men du har ju missat mycket nu när du varit sjuk o jag trodde du skulle bli klar till våren.

Jag tänkte .. skit snack din jävla polack!!

Jag: Men Lilla du. jag är gravid så även om jag blir klar till vår så kommer jag vara gravid!!!1

Alltså va det bara skitsnack om det där uppskjutet. enda anledningen är att jag är gravid! fy fan säger jag!!! Då tror han att jag ska vara kvar till december. sen efter nyår. i januari när det verkligen syns att jag är på tjocken så kommer ngn annan vilja ha mig som vikarie.. i hans arsle. det är väl ingen som vill ha en fet gravid kvinna som vikarie. nej fy fan säger jag för killar. han sätte rmig rakt i backen för jag blev gravid.


Men idag sk aja ggå in till han o fråga va som hände med vårat muntliga avtal.... för vi hade ett.. Annars hade jag väl inte blivit så snabb på att söka till en barnskötar linje. jävla äckliga gubb jävel. Min mamma blev arg. jag ringde min gamla arbetsgivare i göteborg. hon blev arg... och en annan som jag inte kan nämna blev fan lack!! och jonas.. han villja ginte tala om hur han blev. men han blev lite förbannad kan jag tala om

Men erkänn att man inte kan göra så här.

Av Jenny - 13 november 2008 06:50

Alltså att vara gravid är inte min grej. fy helvetes jävla skit va dåligt jag mår precis varje dag. varje jävla fucking dag. jag kan inte äta allt.. då spyr jag. o tro mig då är det nyttiga saker det handlar om vatten haha det kan jag inte ens dricka i mina drömmar!!!! jag orkar inte för jag ser ut som en jävla äcklig otränad tjej. ärligt jag har fått celloliter lr hur det stavas på hela benen o jag dallrar. jag brukar ha en väldigt omtalad bakdel. men nu.. den hänger o den är inte fin på långa vägar

Alla säger ja men de blir så när man är gravid. Jaha o varför ska det bara bli så. hade jag kunnat träna o inte mått som jag mått så hade det itne blivit riktigt så kan jag tala om. För rör man på sig o äter bra så får man inte de där äckliga groparna på benen.. Så nej det BEHÖVER inte bli så bara för man är gravid.. ;Men för att jag nu inte tål hormoner så blev det så. Jag ska försöka mig på promenader men fan varje jävla morron spyr jag. o sen på kvällarna kan jag inte äta middag för då spyr jag. fy fan.. haha bitter har jag blivit. o  jag mår så dåligt för jag är så äckligt ful. o är ligt jag har fått nå jävla prickar i ansiktet så t o m barnen på dagis blir rädda hahahahahah katastrof.!!


MEn det blir säkert bättre... lr va säger ni söta människor 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards