Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Jenny - 6 januari 2011 12:11

Alltså igår fick jag mig en sån fin dag!! Jonas fick ju åka och jobba på morran, jag ville träna men visste inte riktigt hur jag skulle fixa så att jag fick komma iväg. Jag ringde ju farfar såklart. Farfar vill alltid vara med sin Melvin om han inte har nåt annat för sig.. Det är ju de två liksom, ja, Melvin och farfar! så vi tog bussen till farfar, Melvin vet t o m vilket hus farfar bor i.. det ni!!


Han vinkade hejdå och sa åt farfar att hämta leksaksbilen.. han känner sig hemma där uppe ja.. Kul att se! Jag stack till gymet körde cardio och rygg. Det gick hur bra som helst. Det känns verkligen som att träningen går bra nu och jag tycker det bara blir roligare för varje gång jag är där!!! Tänk att något kan få mig så glad som lite träning liksom!!!


Efter träningen va det till att springa.. riktigt springa till bussen som skulle ta mig till danvikstrand igen.. bussen kom och jag va inte på hållplatsen så shit va jag fick springa.. MEN chaffören väntade och jag fick hoppa på.. TACK! Det va t o m buss 469 ja ni vet.. den där hemska bussen.. haha..


Sen va det bara att ta vagnen och ta sig upp för den där hemska backen. ja den backen jag hatade när vi bodde där.. Jag va helt jävla död när jag kom upp till hållplatsen.. död!!!


Jag åkte och lämnade Melvin i tyresö efter lunch, vila och lite mys.. Sen va det dags för mig!!!


Jag fixade här hemma, tog mig en lång och skön dusch.. annars ja.. Melvin älskar att duscha och bada så när någon går in där och ska duscha då blir han tokig om han inte får följa med!


Jonas och Toppe kom vi lyssnade på musik och hade det hur skoj som helst här hemma. Vi skulle nämligen ta oss till Kolingsborg och lyssna på grym musik, träffa gamla goa vänner och bara ha det allmänt skoj! Vi fixade oss, ringde min fina kusin Danne så han kunde sätta upp oss på listan.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig och fick testa mig fram. Första alternativet va ju rätt bekvämt och skönt..

 

jonas tyckte väl att det va lite för slappt och frågade om jag inte kunde hitta nåt annat i garderoben.. haha. Jag sa ok och började leta.. Hittade mina svarta byxor som inte alls är gamla.. De satt perfekt förut.. Den här jul och nyårs helgen har inte varit nådig mot min kropp tdligen. så jag fick tvinga på mig byxorna.. riktigt tvinga. Svettig och dann blev jag på köpet men på kom de.. haha.

 

Jag, jonas och toppe blev nöjda..

Vi drog dit och hade skiit skoj!! Alltså jag träffade människor jag inte sett sen sista kryssen 2007.. det va så jävla skoj. Alla kände inte igen mig direkt men sen kom det där.. Nynny?? ja . nä men heeejje. haha. Ja det va skoj!

 

jag och Toppe.. lika vackra som alltid!

 

haha jag tycker inte att Toppe va en bra fotograf så det fick bli som det blev helt enkelt.

Jag älskar musiken .. ooo va jag älskar den där musiken, jag känner mig liksom hemma!! Man behöver inte vara jätte social utan kan stå där och stamap eftersom alla andra gör det samma! Så jag och Emily, jepp Emily Andersson va me hon me. vi ställde oss och började dansa.. Sen fick jag ett sms av jonas.. ja då har han stått och filmat oss. Man ser inte jätte mycket men det är jag i rött som står och flaxar.. till höger om mig i nå vitt står Emily.. det va hääärligt kan jag tala om



Kvällen tog slut och mina fötter värkte så vi tog oss en taxi hem för att sova.. O nu sitter jag här.. glad för att jag lyckades sova till efter kl elva.. ovanligt för att vara mig!!!


Snart ska vi åka och hämta våran prins som har haft det hur bra som helst borta hos moster med mormor och marlon!!!


puss på er alla glada


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards