Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Jenny - 21 januari 2011 07:05

Jepp idag är det fredasg och Jonas går av jouren. Så det är en härlig dag. Oki att vi hade kunnat sova en timma längre än vad vi gjorde jag och Melvin.. MEN han sov dåligt och vaknade strax innan kl sex tyvärr..Natten va ok så jag är rätt pigg..


Vi sitter nu i soffan och bråkar, bråkar om MITT hår.. hahah det är helt stört haha.. jaja det går väl över det me.. Jag har iallafall bestämt mig att jag ska sova i Melvins rum hela helgen.. Mmmm va skönt det ska vara. Alltså jag säger så här. så länge jag får sova ostört hela nätterna så kan jag gärna gå upp kl sex på morran!!


Idag blir det iväg mot bvc för att ta vaccination, vi får se hur Melvin reagerar på det. Efter får han gå till dagis så jag kan sticka och träna sen fixa och trixa lite med ett grupparbete vi fick för några dagar sen....


Jaja puss på er alla glada...

En bild på våran utsikt från tv rummet bjuder jag på..

 

Jag trivs verkligen här! Jag skiter i att bussarna går en gång i timman. Enda gångerna det är jobbigt är när det är snö kaos och vinter. MEn tänk hela våren, sommaren och hösten ja då kan jag promenera till sickla på ca 25 minuter. Jag tar mig till slussen på sju minuter med buss och med en promenad tar det väl ca 30 minuter.. Jag trivs här!!!!!


Nä nu måste jag sluta... puss

Av Jenny - 21 januari 2011 07:02

Hallå på er! Igår efter skola o middag o allt va som händer här uppe på finnberget så stack jag till gymet. Där körde jag tio minuter stamp maskin sen axlar, mage och ländrygg.

Det kändes hur skönt som helst.. Altlså att träna är nog det bästa jag vet efter Melvin och Jonas såklart;)!!


Efter blev det en rask promenad hem med två kassar från ica.. tryck i axlarna och tunga ben men fort gick det. Jag hade tshirt under jackan o ingen mössa men va helt svettig när jag kom hem och där fick jag i mig två smörgåsar och en proteindrink.. gott.


måste bara säga till er att jag är inte killaktig i kroppen bara i knoppen;)

 

Ja gtycker inte jag är för stor iallafalla. hahahaha inte i muskler iallfall sen mage o rumpa... ja då har jag inga kommentarer.. !

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards