Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Jenny - 22 januari 2011 18:58

våran dag började som sagt utan Melvin eftersom han va med farfar. Efter att vi hämtat han började familje lördagen inte direkt bra eller rolig!! Så vi åkte hem, åt lunch och sen sov Melvin i två timmar..


Efter hans vila tog vi vårat pick och pack och åkte till eriksdalsbadet. Vi hade hur skoj som helst! Melvin älskade att bada, han började i minipoolen lite försiktigt och vågade inte riktigt i den större poolen med alla andra barn i. Men jag började tycka att minipoolen blev äcklig då det satt en familj och åt där i vattnet.. alltså man gör inte så!! sitter och äter i vatten där folk badar.. Banan skalet hängde i vattnet och ungen dreglade banan i vattnet. äckligt!!


Då tvingade vi i Melvin i stora poolen med alla vågor och skit.. Han älskade det!! O va han hade skoj.. det va så roligt att se. han nöjt verkligen och han älskar att bada!!  Doppa huvudet under vattnet va absolut inga problem efter han såg Mig och Jonas göra det!! Så han stängde munnen och jag drog ner han.. sen kom han upp och va hur glad som helst!! Min bad pojke!!! BRA!!!


Så nu ska jag försöka gå och bada med han en gång i veckan.. Är det ngn som vet om man kan gå nå babysim med han fast han inte gått från att han va liten... han gick ju första men då blev han sjuk o va sjuk hela tiden..


För nu sk ahan få fortsätta simma som han älskar att göra!!!


Sen åkte vi hem och köpte med oss både godis och indisk mat.. jepp det blev en ätar dag idag.. härligt och gott!! Nu ska vi mysa lite.. innan ungenska somna och vi ska se film..


puss på er

Av Jenny - 22 januari 2011 18:41

Hallå så.. Igår ringde jag ju farfar på Melvins begäran. Så fort vi åkte förbi farfars hus med bussen slutade han inte ropa efter farfar. Så jag ringde och frågade om han ville umgås med sin Melvin!


Såklart han ville!! Efter dagis och middag kom farfar för att hämta prinsen.. Han satte på sig skorna vinkade hejdå.. Han skulle nämligen åka bil farfar;)!! Jag och Jonas bestämde oss för att göra oss i ordning och sticka på bio.. Jag ångrade mig direkt efter att vi bokat biljetter eftersom jag va så jävla trött. Ögonen såg i både kors och i dubbelt.. Jag höll på att somna i duschen.. sen när jag satte mig på sängen för att sätta på mig strumporna.. JAg va trött helt enkelt!


Men vi stack iväg och vi fick en trevlig kvälll.. Jonas bokade och han tyckte vi skulle på rigoletto.. dock för liten salong för oss...


Vi satte oss i bilen och åkte.. filmen började halv nio och vi åkte åtta.. vi hade god tid på oss och kunde parkera nära..


Vi gick in, hade god tid på oss att köpa jonas popcorn han ville ha och för mig att gå och kissa.. sen går vi ner för trappan mot salongen, biljetterna blir rivna.. Så går vi mot våran salong två.. Men när vi kommer in tycker vi båda att salongen va så himla liten. Då kom vi på det.. vi tyckte ju att salongen va så liten så vi hade bytt biograf till sergel!!! FITTA!!! kl va 20.28 och filmen började halv!! Det va bara att springa upp för trapporna.. gubben frågade om det va fel biograf.. jepp. han skrattade lite grann. precis som vi gjorde under hela våran löptur mot sergel!! Vi hann! 1haha vi missade bara all reklam men filmen hann vi se från början och vi kunde luta oss bakåt!!!


Altså det va fan pinsamt.. för vi tog tid på oss inne på rigoletto och kände att vi för en gångs skulle kom i tid.. Sa jag att vi fick springa hela vägen med en burk popcorn och ett glas läsk.. hahaha


Filmen va jätte rolig så vi fick oss ett gott skratt under hela filmen!


hemma.. ja då deckade jag typ ståendes!!!! vaknade tidigt imorse för ja gär som jag är och kan inte sova så länge på morran.. speciellt inte när Melvin inte är hemma..

Av Jenny - 22 januari 2011 18:35
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards