Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Jenny - 3 januari 2011 23:02

Jepp idag firade vi en liiten julafton med morsan våran.. Vi började hos moster Marita där vi fick i oss en härlig middag. Melvin blev lika glad som alltid när han såg att Marlon va där.. de sprang fram till varandra och gav varandra en kram.. häärligt!


Vi åt och sen drog vi hem till systern min för lite paket öppning.. Medans Melvin ville leka med det som fanns i första paketet ville Marlon ha nästa haha.. ja man ser ju hur de ändras med åren de små liven.. Men båda två  blev glada över alla sina paket.. mormorn skämmer bort de kan jag tala om!!!


Jonas fick sitt paket före mig och det va tungt.. si så där fem kg.... Ja han fick en jävla säck med 5 kg ris hahahahahha Min mamma kan vara rolig om hon vill sörrni.. Sen fick jag mitt paket och vet ni vad det va.. Jo det va en ris kokare.. exakt va jag önskade mig men hon gjorde det hela lite roligare.. Jag kokar ju ca 5 dl ris tre eller fyra gånger i veckan.. så en riskokare hjälper mig mycket. TACK mamma!


Sen fick vi oss lite presentkort både på ikea och bio.. Bortskämda även vi! Vi stannade en stund och drog till slut hem. Nu sitter jag här i soffan medans killarna sover som stockar inne i stora sängen.. Melvin har tyvärr gått och lagt sig sent nu under semestern.. men imorrn börjar vi med de vanliga sov rutinerna igen. För han ska snart till dagis och då kan han inte gå och lägga sig halv tio på kvällen ungen.. jaja nog om det


Träningen fick tyvärr vila idag och det blir nog så imorrn med.. MEN jag är glad ändå.. saknar den bara jävligt mycket. Jepp jag saknar min träning eftersom den gör mig, glad, pigg, stark och snygg..


Imorrn ska jag och Melvin ta oss till centralen för att möta upp en söt liten flicka från Gällivare.. jepp ni läste rätt, Gällivare. Nina, jag kallar henne för min kusin.. hon ska resa utomlands med sin pojke och undrade om hon kunde tillbringa en natt med fina Jenny. ABSOLUT! Skoj ska det bli.. vi har inte setts på tio år.. Så imorrn blir det gällivare besök och en massa skojigt snack..


puss och godnatt på er alla

Av Jenny - 3 januari 2011 09:42

Idag började Jonas att jobba igen efter 10 dagars ledighet.. Fem av de dagarna va han ju hur sjuk som helst och låg i soffan typ dööd.. haha. Men idag har han börjat jobba igen, jag hade nog helst av allt även jag börjat skolan. Jag saknar nämligen mina rutiner.. Rutiner är härliga tycker ni inte? Men nej jag är ledig en vecka till. Melvin får vara ledig med mig då det känns hur dumt som helst att lämna han på dagis när jag ändå inte har någonting att göra..


FAST som mamma har man ju egentligen massor att göra.. städa, laga mat, städa lite till. Träna. Men jag ringde och sa att han får vara ledig resten av veckan, vi kommer dock gå dit och hälsa på någon dag eftersom han varit borta så länge nu!


Idag blir det nog ingen träning för min del. Mamman min kommer hit.. vi ska fira julafton ute i tyresö. Jepp julafton ja.. Mamman bor ju i göteborg och tyckte att det va bättre att stanna där detta år.. Så vi får fira idag vi. Skojigt! Jag och Melvin ska ut strax för lite pulka och lek sen drar vi mot tyresö med buss..


haha usch va tråkig jag blev. jaja nog om det..


Igår blev det ben träning med Kurre borta i sumpan, gick hur bra som helst och kurrelito va duktig! Jag skulle vilja träna ben med ngn som kan hjälpa mig lit emer då jag är lite feg.. Efter benpasset tog vi oss en promenad till solna för en härlig middag som Danne hade lagat till. Jag hade med mig efterrätt som blev godkänd!! Mysig dag och kväll igår.. Ett bra avslut på semestern!


Nu ska vi klä på oss alla jävla kläder för att gå ut en stund.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards