Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Jenny - 27 januari 2011 17:30

Det händer inte så mycket här hemma förutom det vanliga liksom. Dagis, skola, träning!


Idag va jag ok från min sjukdom men kände ändå att jag ville ta mig en till vilodag från gymet. MEN vi trotsade kylan jag och prinsen o tog oss en promenad till dagis istället.. det va hur skönt som helst!! Att lämna nu är absolut inga problem. han springer in och skriker hejå mamma.. sötnöt.


Skolan går framåt.. denna kurs hänger jag inte i julgranen, jag är glad om det blir godkänt..


Men nu när vi sitter här hemma så känner jag att jag har sån jävla energi och abstinens.. så när Jonas kommer hem från jobb o träning är det jag som sticker till gymet och tränar!! Det ni!!! härligt!!!


Imorrn får Melvin vara hemma då det härjar magsjuka på dagis.. och det vill vi inte hem så förhoppningsvis håller vi oss ifrån det denna gång om han får vara hemma imorrn.. Den började idag nämligen!!!


Nänu blir det middag.. puss på er

Av Jenny - 27 januari 2011 17:20

Hallå så på er alla glada. I tisdags va det ju tjej kväll i budofitness butiken. Jag och Finaste Tess gjorde upp planer på att träna innan och sen sticka dit.. Nu blev ju jag sjuk så hon fick sticka till gymet själv tyvärr!!!


Men jag åkte in och mötte upp henne där i duschrummet.. ooo jag fick tillbaka lite sakna känslor då sats på hötorget va min start sats när jag började träna.. jag tränade där i nästan tio år!!! Men inga av den gamla personalen va kvar så det va lite tråkigt.


Iallafall .. vi tog oss mot budofitness.. Herregud va mycket folk det kom.. trevligt!!! Jag och Tess strosade omkring där inne för at hitta något att köpa.. handla ville vi haha. Jag hade på uppdrag av Jonas att hitta ett bälte åt hans om han kan ha när han kör ben.. Jag hitatde det.. Till mig själv blev det grips.. som jag kan ha när jag kör rygg;)!


Vi hade en trevlig stund där iinne och till slut såg jag henne.. ja ni vet. hon som jag tycker är sååå jävla snygg och så jävla grym. Jag vågar nog erkänna att hon är min idol!!!! Ja ni vet.. Linda Fodor! Alltså det va jätte trevligt att få träffa henne, hon tog sig även tid att stå och små prata lite med mig, Tess och fina Ullis.. härligt!!


Annie ja du är min idol du me såklart.. hehe.. Vi det trevligt men till slut blev vi less och ville bara ta oss hemåt. så vi packade ihop våra saker som låg utspridda i butiken haha. o stack


Med mig hem fick jag detta

  Ser ni den där rosa saken i mitten!! Den har jag längtat efter hur mycket som helst.. vi fick ju oss en goodie bag där ifrån och av Annie fick jag denna vackra smartshake. Tack:)!!!

Tess.. ja hon är ju typ shopaholic så den ända bild jag fick av henna va

 

När hon stod i kassan och betalade.. hehe.. Jag tog inga bilder där inne.. kändes lite mesigt.. haha


Men en trevlig stund hade vi och jag tackar budofitness plus Annie för denna tjejträff!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards