Alla inlägg under april 2009

Av Jenny - 26 april 2009 15:21

Våran Melvin kom lite tidigar än beräknat som sagt. Förlossning och vägen dit får ni höra lite senare. jag har inte tid just nu. hehe. Men en bild ville jag bjuda på . o säga hej hej jag är hemma igen!!


Han kom den 21/4 -09 kl 22.22 o vägde 3275g och va 50 cm lång. Inte jätte stor fast sina fyra veckor för tidigt!!


Han är grym.. men som sagt mer om resan dit kommer lite senare.

Puss på er alla glada


Men Marlon jag glömmer dig aldrig ändå ska du veta.. du är mitt järta.. O jag har kallat Melvin för marlon några gånger nu. puss puss

Av Jenny - 19 april 2009 14:50

Ingen bebis än. orkar inte ta upp allt som har hänt. Men ni kommer inte höra av mig på några dagar nu iaf!! Jag ska ligga inne resten av veckan.. fick lite permission bara denna dagen.. så skönt så..


Men vi hörs nästa vecka o då får ni höra hela historien. 


puss på er alla glada


Måste bara få visa min söta syster son.. hur förkyld o snorig han är. så är han såå himla söt och go.. Min Marlon

Av Jenny - 17 april 2009 13:45

har varit hur bra som helst. Självklart har jag längtad hem rätt mycket och saknat mina vänner som brukar komma och  hälsa på mig Men jag har ju varit med mormor o så har faktiskt min syster kommit upp varje dag med Marlon. hur mysigt som helst


Igår va marlon med mig nästan hela dagen... vi gick ut o lekte sen gick vi till glassbilen.. Det gillade han. jag har t o m lärt han att säga glass bil.. hehe.. Nu är det fredag och jag skulle åkt hem egentligen. Jag sitter nu hos min syster.. hon kom o hämta mig hos mormorn..


Nu är det så här att jag måste åka in än en gång till förlossningen.. Ja tro mig det är tröttsamt för mig oxå.. Men i morsenär jag vakna såg det ut som jag hade kissat på mig. Nu undrar ni säkert varför jag inte rdan åkt in.. NEJ för jag orkar inte. Jag tog på mig en av mormors blöjor o har avvaktat.. ja jag har haft kontakt med FL hela tiden. Men jag ska ta bussen nu till gullmarsplan o så kommer jonte myra o hämta upp mig. Så vi får se va som händer o sker idag då.. Nu är jag stamgäst där borta tror jag.. MEn trött blir man. Men va gör man inte för de små liven..


Byta blöja får jagint eheller så jag gå rmed den här klumpiga saken o tro mig. härligt är det inte.. Men men snart är jag framme. puss puss

Av Jenny - 14 april 2009 07:26

here i com.. Ja idag åker jag mot tyresö. Men nu är det så här att min mormor har opererats sig o hon skulle så gärna vilja ha sällskap.. O då passar ju jag utmärkt eftersom jag oxå tycker det skulle vara lite skönt med sällskap på dagarna.. Ja jag har ju själv klart min Catta.. MEn mormor kände sig lite ensam o då kommer jag med ilfart självklart!!


Så eftersom jag inte kan åka kommunalt o så egentligen.. Men jag har inte körkort och inte systern min heller.. Ja dåliga är vi .. vi vet det.. Jag ska ta.. men vet inte när bara.. Men då blir det så här istället. 


Min syster får ta sig kommunalt till brommaplan o hämta mig . så åker vi tillsammans kommunalt. så får vi se sen hur jag mår.. hehe. Men det ska nog gå.. för det är bara. Tunnelbana hela vägen utan byte.. sen bussen till tyresö. Så det kommer nog gå. Lite sammandragningar o smärta får jag räkna med.. Men det är ju bara dit jag åker så. SEn på fredag kommer jonas och hämtar mig med bilen!!


Så mormor snart kommer jag. JAg måste börja göra ordning mig nu. Bussen till brommaplan är väldigt nära porten. MEN jag går saktare än va en snigel kommer fram.. TRO mig!!


Men vi hörs igen då om några dagar.. kram på er alla glada

Av Jenny - 14 april 2009 07:25

från våran picknick.. Tyvärr blv det bara på mig... oki jag gillar de. hehe. så där fet är jag nu.. gissa om jag hade problem att ställa mig upp från det där berget när vi va klara. Men härligt hade vi det iaf..

Av Jenny - 13 april 2009 19:42

Vi kom iväg till slut.. Mitt illamående försvann. Så vi tog bilen o åkte mot nacka strand.. Det finns nåt där som heter nyckelviken.. jätte fint och mysigt ställe.. O jagkan ju tala om för er att vi va inte de enda som tyckte det. Många familjer va där o grilla o titta på djuren.


Jonas skygg som han är ville hitta en plats där inte ngn kunde sitta o titta på han när han åt. Så han gick o gick o gick.. Sen till slut kom han på.. Ojda.. det va visst nerförsbacke hela vägen.. Så fråga han mig om jag orka gå upp för den sen.. NEJ sa jag. Men han fortsatte vidare ändå.. Tills jag fick säga åt han. Att jonas jagkommer inteklara mig upp om jag ska vara ärlig. Så vi hitta oss en liten plats på ett berg.. O kunde se ut över vattnet och alla fina fiskmåsar.. hehe. 


Det va jätte mysigt!! Skönt att få komma ut i naturen jag älskar det. SEn skulle vi tillbaka då ra.. o då va det ju den här uppförsbacken. Fy fan säger jag. jagklarade första.. sen fick jonas springa upp o hämta bilen för jag dog av trötthet och smärta.. Så jag somna typ i bilen efteråt.. hehe.. 


Men vi hade en underbar picknick. Sen fick vi åka en snabbis till ikea för jonas far ville ha nåt därifrån men jag satt kvar i bilen jag. Sen fick vi ännu en gång middag hos sven olof.. o han lagar jämt så god mat.. mm tackar..


Nu har jag skicka iväg jonas til hans söta vän toppe.. o jag ligger här o bara är lite för ömig själv.. det är skönt ibland..


Puss på er.. kommer en bild på mig när jag posar ute i naturen sen. jonas har  kameran med sig..

Av Jenny - 13 april 2009 18:34

människor som tror de vet o kan allt.. Alltså de tror verkligen det på riktigt.. Och när ngn annan pratar så måste de ALLTID lägga sig i.. ALLTID.. det spelar inte ngn roll om du pratar med just den personen. de ska alltid höra o veta allt.


För att sen påpeka att nej så är det inte!! De ska alltid säga emot va man än pratar om o vem man än pratar med.. Det är alltid fel .. o de här personerna kommer med det rätta..  


Även om du skulle prata om din kropp.. lr om ngt som den här personen aldrig varit med om tidigare.. Så säger personen ändå emot.. Att nej så är det inte.. 


Usch va jag hatar sånt!! ALltså hatar på riktigt.. MEn det tråkiga är att det finns ett antal såna personer i det här landet.. Så man får helt enkelt räkna till tio . o försöka bara.. ignorera!! puss

Av Jenny - 13 april 2009 11:49

Va klockan går. Den är redan snart tolv o jag ligger i soffan o mår illa..Jag har iaf börjat med salladerna.. Men det går trögt.. Men solen har inte riktigt kommit fram än ändå.. Så när vi väl är klara så är väl solen framme o bländar oss..


FAsiken jag trodde verkligen jag hade sluppit det här med illamående nu. Jag är ju i vecka 35 plus tre dagar.. Ska man inte sluta må illa då. AJ nu sparka han så det knakade i mina revben. shit va ont det gjorde... Ja tur att han har starka ben iaf.. hehe. kanske det kan bli en fotbolls spelare lr hockeyspelare av han.. 


Nej nu måste jag vila undan illamåendet.. för fy fan va det tar på en att må så här.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards