Alla inlägg under april 2009

Av Jenny - 9 april 2009 20:11

jag vet att det blir det nu om min graviditet.. Men det är ju det som är mitt liv just för tillfället.


Nu ligger jag här hemma med dundrande huvudvärk, värk i magen och spänningar.. och ligger o funderar på om jag ska ringa förlossning eller inte.. Jag tappa det lite från i morse när jag blev iväg slussad så där av de två ställen jag ringde som kunde hjälpa mig. Då känner jag att jag hellre väntar. Men så blir man orolig. Men jag försöker hålla mig. o försöker inte ha ont..


Men det gjorde jag hela natten till i söndags oxå. Men sen när jag väl ringde in va jag tvungen att komma in omgående  o när jag väl va där inne. Ja då va ju pojken våran på väg o vilja komma ut igen. Jag har inte berättat den historien än men fan det blir ju så jävla mycket. Men då  började iaf smärtan på fredag kvällen hemma hos Catta sen avtog den . SEn hela lördagen va jag ju i stan o hade mysigt. MEn sen på kvällen usch o fy vilken jobbig kväll och natt jag hade. Men jag ursäktade det med att jag hade gaser.. Ja det va ju så det kändes. Att jag hade ont imagen för gaser.. Så jag höll mig från att ringa..


Men nu då. va ska jag skylla på nu då. Jag vill verkligen itne ringa de. O jag orkar inte åka in. men jag har ansvar för en liten pojke i min mage.. Nej fy. Jag försöker sova lite kanske går det över. o om inte.. nej då får jag helt enkelt ringa o se va de har att säga till mig..


Det va en person som sa häromdagen till mig. Uppmärksamma detta då att denna person har inte nåt barn, känner typ ingen som har barn o så vidare.


Efter i söndags då när vi fick veta att det än en gång va igång. Men vi fick åka hem o sen ringa om det fortsatte.. då sa den här personen. ja men va bra nu behöver ni ju inte åka in försn det verkligen gäller. Äh oki hur vet man det då. som i söndags när jag trodde jag hade gaser så va det på G liksom. Ja men nu vet ni ju. tänk om man kunde tänka så.. Tänk om man kunde bara veta.. fan va glad jag hade varit då.. Men nu är det liksom andra gången som han vill ut.. Självklart blir man orolig då.han kanske inte alls har det bra i magen o är mogen att komma ut.. vem vet.. men men vi får se va som händer..


Oj en uppsats. men en sista sak. i söndags sa läkaren vi träffa då oxå att de inte gör nå mer för att försöka stoppa han OM han kommer...Ja som sagt vi får se. sen kanske jag går över två veckor till slut.. man vet aldrig.

kram på er

Av Jenny - 9 april 2009 16:59

Ja jag ligger här hemma o väntar på att jonas ska komma hem. För han kommer med en ost och skinksallad till mig från spånga mackan mmm va gott. Jag orkade inte följa med för jag har ont överallt.. börjar få ont i huvet nu oxå.. Så jag vill bara ha mat.. o få vara ifred..


Jonas ska iväg sen o spela lite poker med sina vänner så det blir skönt att bara få ligga här utan att känna mig tråkig.. 


nej nu orkar jaginte skriva mer. ville bara säga det att jag ska få en ost och skinksallad. heha

Av Jenny - 9 april 2009 15:53

dag har jag haft idag. Det började ju lite knasigt och spänningarna gick fasiken inte över. Förlossningen ville jag skulle till barnmorskan o barnmorskan ville jag skulle till förlossningen så jag la mig o sov i några timmar istället!!!


MEn sen kom Catta och hennes underbara tjejer ohämta upp mig. Tjejerna skulle hem till pappan sin. jag och Catta tog oss en liten tripp till ett ställle.. hemligt än så länge. Jag shoppa lite granna men absolut inte till mig själv. Nej för på lördag ska man ge påskägg. o ja jag håller fortf på med sånt hehe. Tänk er jag fyller 29 o får fortf påskägg av min mamma. så tro mig det är viktigt för mig..


Så ni kan ju gissa va jag gjorde. TAck Catta för du tog med mig dit.. det hade inte varit möjligt för mig annars!! Men vi hade det hur bra som helst precis som vanligt. och trista har börjat växa till sig lite så hon är såå rolig. Jag tror hon är lite kär i mig oxå för hon kan inte slita blicken från mig.. hehe.. Visst då Trista.. 


nej nu är jag hemma o ska sova en liten stund.. puss på er alla glada

Av Jenny - 9 april 2009 07:07

Har inte varit den bästa kan jag tala om. Men jag vägrar att åka in till förlossningen igen. jag vägrar. Va gör de där. Jo de undersöker mig. Sen säger de att han är på gång. Sen får jag åka hem. Då kan jag ligga hemma o vara på gång tycker jag!!


MEn iaf.. min natt. vi va ju på den där saken igår på KS och redan där började det. Jag fick mina jävla mensvärkar. och riktiga sammandragningar. Ni vet så där så man knappt kan andas för magen spänner o spänner. Det känns som man har en stenklump i hela magen. Men jag satt där och försökte se glad ut ändå.. FIck höra att jag strålar. man tackar.. men tro mig.. Det är inte det jag gör, strålar alltså. NEj jag försöker ju fan få luft o kunna andas när magen håller på som den gör.


Sen kom vi hem. Mensvärkarna höll i sig men hade inte riktigt mycket spänningar i magen. Så jag tog en alvedon. Eftersom jag inte får ta nå mer briccanyl. Sen gick jag och la mig. Men då sörni ska ni få höra. Då försvann mensvärkarna. Men mina spänningar i magen blev bara värre o värre.. 


Sen blev de värre igen. JAg sov kanske fem tio minuter åt gången. o jag tror magen va spänd hela tiden. Så vi tolv tiden då ringer jag förlossningen. Då säger hon där i andra ändan. Ja om magen har varit spänd hela tiden så måste du komma in. NEj men då blev  jag lite fundersam magen kanske hade varit mjuk emellanåt. ja men så klart hade den det. så in behövde jag inte komma. Utan bara försöka vila.. Det enda jag ville ha va briccanyl men det fick jag inte ta!!!


 SEn hela nattten. ni som är gravida vet ju att man vänder på sig typ va femte minut när man sover för det gör ont att ligga för länge på en sida. Ja så det va det jag gjorde även denna natt. Men så fort jag rörde på mig.kom den där stenklumpen tillbaka in i magen och den går inte att rubba.. Jag har nog aldrig haft en sån hård mage.. inte ens när jag va vältränad.. hehe


Men så va det hela natten men eftersom den va mjuk när jag sov så tänkte jag inte mer på det.. Nu så här på morran så kan jag säga till er att min mage.. katastrof va hård den här och spänner. Försöker ligga här o vila så den ska bli mjuk igen så jag SLIPPER åka in.. För jag vill inte åka in igen inte försn det är dax!!! Ja där fick ni höra min natt.. puss puss

Av Jenny - 9 april 2009 07:06

Fy fan va irreterande. Min mobil laddare är cp och så är det glapp i den. Jag får den verkligen inte att ladda min lur.. O vi har bara EN oxå eftersom jag som nybliven gravid, innan vi visste det då.. glömde den bättre laddaren i philipstad hos jonas farmor. katastrof irreterande det här är..

Tänkte bara tala om det.

Av Jenny - 8 april 2009 17:24

iväg mot KS. Vi ska sitta där i två timmar o lyssna på.. ja jag vet inte ritkigt vad vi egentligen ska lyssna på. Men det är tydligen nyttigt att gå på den här informationen.. o då får vi göra det helt enkelt.


Prata precis med min vän Kim ja vi prata i ca en timma som alltid haha. Men va fan vi tycker om att prata.  Hon är i vecka 39. O hon berätta att de har ändrat lite. Min barnmorska har ju sagt att jag måste säga vart jag vill föda så skriver hon upp det. Men de har ändrat det. så nu kan man bli slussad så där precis vart som helst.. Och det är det jag har varit rädd för hela jävla tiden. Men kim hon ska föda på danderyd o de har ca 25 förlossnignar per dygn. FATTAR NI??!!! Tänk om man blir slussad till typ uppsala o det har satt igång ordentligt.. då hinner man ju fasiken inte fram.. 


Spec min pojke som redan vill ut tidagare.. jag säger så här komer hantidigare så måste de släppa in mig på KS annars går jag in o lägger mig i väntrummet o föder där.. TRO mig haha..


Nej lite orolig blir man. men skönt att ha ngn att prata med som oxå är gravid och har massa krämpor... För min famijl är nog lite trötta på att höra.. haha TAck Kim!!! 


Nu kom Jonas det första han sa va .. Är du klar?? ja det är jag. men ska inte du duscha.. jo.. alltså killar. .De ska stressa oss men så är de själva inteklara..

Samma sak på mornarna.. han har inte ätit sin frukost o jag är helt jävla klar. så säger han. skynda dig vi ska dra nu.. Men han är inte ens klar oo lack blir man. haha

nejnu ska vi väl dra då.. vi ska vara där sex. o han ska duscha.. jävla skit håla.. puss på er.. 


Av Jenny - 8 april 2009 15:32

Ja jag hade ju tid idag på sophia hemmet för att kolla mina öron. Jag fick göra ett hörseltest o min hörsel va alldeles utmärkt... så ni vet där ute.. t ex min syster.. hon har klagat på att jag hör lite dåligt.. Men nu fick jag det svart på vitt.. Den är alldeles utmärkt..


Sen hade de lunch stängt en timma.. ja en timma.. men tur att jag hade min jonas med mig. Så vi åkte till kalori för att äta oss en nyttig lunch.. Jätte god lunch där och nyttigt som sagt. Jag rekomenderar verkligen det stället. Personalen va hur trevliga som helst.. Ja dit ska jag gå fler gånger. Bra för er som bantar lr va ni gör.. 


Men väl inne på sophia hemmet igen fick jag träffa farbror doktor.. Han sa att han friskförklarar mig. Jag hade inte nå fel på balans sinnet eller mina öron. MEN jag är skapt med att ha lite yrsel. lr interiktigt yrsel men som på engelska dizzy. Att trycket sjunker lite snabbt ibland. Det får jag helt enkelt stå ut med. Och att min nacke va stel.


Sen det med brus o pip i mina öron beror tydligen på att jag biter ihop mina tänder så ofta o hårt. Så jag pressar käkmuskeln. Och det kallade de på doktor språk för muskeltinnitus.. MEn tinnitus har jag INTE men det kallas så bara. 


Ja så jag blev frisk förklarad haha i den mån som de kan frisk förklara mig iaf.. hehe.. 

Nu ska  ja gvila mig lite medan jonas åker och tränar sina heta ben. Sen ska vi till KS på ngn information om förlossning.. spännande.. vi har ju liksom aldrig varit där haha.. 


puss på er alla glada

Av Jenny - 8 april 2009 07:29

funderingar. jag har tänkt nu så här tidigt på morran..

På människor som aldrig kan bara vara nöjda o glada för det de har. De vill alltid ha ngt annat istället.Tror de ska bli gladare, lyckligare om de har nåt annat. Men sen när de får nåt annat .. nej då blir inte det heller bra. o då vill de ha ännu nåt annat!


Jag kan säga så här av egen erfarenhet. Stannar man inte upp och tänker efter på va man egentligen har. Och försöker nöja sig med det. Då blir man deprimerad, lessen, ensam. Ja man blir ensam. För om inte DU själv är nöjd med det du har. hur ska då ngn annan kunna bli det??? 


Försök o vara glada för det ni har.. Gräset är inte grönare på andra sidan!!! Sen blir de runt omkring er ledsna för de känner att de inte kan göra nåt för att hjälpa er. Eftersom INGENTING blir bra!!!! 


Man ska försöka vara positiv.. puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards