Alla inlägg under april 2009

Av Jenny - 29 april 2009 09:40

Skryta lite granna. Vet ni vad. jag klarade mig utan en enda bristning på min förredetta fina kropp.. Och tro mig det känns alldeles underbart.. För varenda jävla människa skulle påpeka varannan minut om hur stor jag va.. Oj va stor du är hit o dit. tjockis o ja ni vet va man får stå ut med som gravid.. JAg förstår inte. Man får inte säga till en tjock person att hon lr hanär tjock men till gravida som är så jävla känsliga och fulla med hormoner. får man vräka ur sig både det ena och det andra.. nej sluta upp med det. Tro mig många blir sårade!!


Så deså jag fick inte några bristningar. fast jag va fet och rund.. jeho.. puss puss. nu ska jag försöka på mig att sova lite när Melvin ligger här så sött o nanar.. jonas är o tränar. så jag måste försöka sova en timma iaf..


Men med min jävla energi är det svårt att koppla av.. damp ni vet. hehe

Av Jenny - 29 april 2009 09:26

Alltså när man är gravid så kan man få såkallade mormor fötter.. Ni förstår va jag menar va.. De svullnar upp o ser helt groteska ut.. Jag själv fick inte såna fötter.. Jag blev väldigt glad. självklart svullnade de upp lite granna men inte så där katastrof... Men efter förlossningen hände nåt med min kropp. Mina fötter.. det kändes som jag hade blod stopp i de.. så svullna blev de. och det går inte nerheller. hur mycket vatten jag dricker lr hur mycket jag än kissar.


De ser hemska ut. och jag får gå omkrin i min moster Maritas hammarby skor.. TAck min moster.. men det är inte riktigt min stil. men det är de skorna jag får ha nu.. usch.. 


Sen... kroppen.. alltså fy fan för kejsar snitt. självklart blir man inte smal direkt efter en vanlig förlossning heller. Men man kan ju då iaf ha sina mamma byxor o lite andra kläder.. För lite av magen har försvunnit.


Men inte när man gör kejsarsnitt.. Nej man får gå omkring som hej kom o hjälp mig .. fy fan va hemskt... gråt framför spegeln varje dag jag ska klä på mig kan jag tala om. Och tro mig ni som tar åt er så mycket när jag skriver om vikt o så vidare.. det har inte bara med magen att göra.. NEJ det är det jävla såret jag har över hela magen.. de sitter ju precis i byxlinningen.. O jag kan inte ha nåt på mig för det gör så jävla in i helvetes ont!!!!  Magen.. ja den är fet den me. men jag hadek unnat pressat på mig ett par snygga mamma byxor iaf om det inte varit för ärret.. Fan säger jag.. 


Jag vill inte röra mig så mycket ute.. vadå ska jag gå om kring o stora kill mjukis byxor som ser ut som tält.. hammarby skor.. o ngn fin tröja?? haha nej det funkar inte..


Jaja.. nog om det. tur att jag har Melvin och Jonas som gör mig glad iaf!!! 

puss på er där ute.. 


Varning för känsliga tittare.. bilden på min fot..

Av Jenny - 28 april 2009 08:44

Sofie påpeka att jag skriver Marlon istället för Melvin ibland. Ja jag har sagt Marlon åt han några gånger oxå. Men marlon har ju funnits lite längre.  o båda börjar på M.. o en sak till jag ammar.. haha man blir lite katastrof då..


Nej MELVIN heter min fina fina pojke!!!  OchMarlon är hans fina kusin!!


 1MARLON

2MELVIN

Av Jenny - 28 april 2009 08:11

Jag är så jävla trött. fy fan va trött jag är. Melvin är verklgen hur snäll som helst. Och han vill sova på nätterna.. men då kommer den där hungern in.. hungern som bara en person kan göra nåt åt. och det är jag. Jonas han kan ligga där och snarka . han vaknar inte ens av att Marlon skriker.. jag har testat. hehe.. Men han vaknar inte. Jag har alltid haft lätt för att vakna så jag vaknar bara av att han andas lite konstigt..


Så nu är jag trött. har precis ammat lillen.. o tänkte at jonas kunde ta han en liten stund.. Nej då är jonas trött. hm.. han har sovit igenom hela natten. Men nu äntligen ligger de två och myser. Sova kan jag inte heller .. nej för jag har ju vaknat o då kan ja inte somna om. Så jag sitter här framför min fina data.. o bara.. ja bara skriver av mig lite.


Idag ska vi till BVC väga lilla Marlon.. det va ju viktigt eftersom han va tidigt född och lite för liten. MEn hallå egentligen så va haninte för liten. FAn det finns de som väger så där när de legat i magen 40 veckor. men alltid ska de skrämma upp en.. Men vi måste iaf väga han. Så vi fick en snabb tid för det. SEn på torsdag gör de hemma besök.. Det gillar jag fokus på mamman liksom o gör hemma besök.. Mycket uppskattat!!


Idag har jag gett jonas lite ledigt så han ska åka o jobba på kvällen. hm egentligen. varför ska han få ledigt. han får sova hela nätterna han fick jobba o göra precis det han ville när jag va gravid.. Då jag fick ligga hemma för jag inte fick lr kunde göra absolut någonting.. Nu oxå.. nu ska jag sitta hemma i två månader för det jävla snittet.. Ja jag får promenera. Men vad ska jag promenera till. jag bor ju ute i ingenting.. Det finns inte något skoj här i närheten!!!!! Inte ens några vänner i närheten.. Men snart .. ja efter sommaren då flyttar vi till nacka.. o jag längtar. 


NEj jag är inte deppig lr lessen jag ville bara skriva av mig lite för ja gär så jävla trött. O när jag är trött då kanjag bli lite grinig!! Och en sak till.. jag ammar. hehe.. det säger väl det mesta.. 


Kram på er o hoppas ni har en bättre morron..

SNart blir jag så här tokig och glad igen
Av Jenny - 27 april 2009 23:07

för alla kommentarer de värmer ska jag tala om.

O så vill jag säga till er där ute som inte skaffat barn än. Det är bara jag som haft otur på otur. inte alls vanligt att man får allt man kan få när man är gravid.. Så kör på. Det är det värt!!! 


Vårat lilla underverk är helt underbar!!!

Av Jenny - 27 april 2009 22:35

Min underbara syster Linda Karin Elisabeth Olsson, fixade ett litet välkomst kalas åt Melvin idag. Så vi skulle slippa o för att vi skulle få slippa åka runt till alla. Hon bjöd dit människorna och fixade lite fika.


De som kom va min familj såklart. oki inte alla..  men


Moster marita

Kusin Marcus

Kusin Sofie med sin isak och sin mamma Maggan som är min morbrors fru.

Kusin nathalie

Adopterade systern Malin med sin Avalon

Min syster såklart och Min älsklings Marlon


Det va jätte trevligt och väldigt uppskattat av mig och Jonas!! TAck för ni kom alla söta människor och tack för all fina presenter.


MAlin vi såg lyckostenen sen. jätte fin TAck!!


Bjuder på enbild på min söta syster. lite konstig bild tycker jag.. men man ser ändå att hon är hur fin som helst.


Av Jenny - 27 april 2009 15:51

Ja nu sätter jag igång med resans färd då.


Det började fredag den 17 kl 05 på morran. JAg kände att jag blev lite blöt i trosan.. o då va d inte nå snusk tänkande.. hehe.. MEn jag gick upp o skulle kolla. Det såg ut som jag hade kissat på mig. Jaja tänkte jag. falskt alarm precis som alla andra gånger. Så jag gick och la mig o sov vidare.


SEn vi åtta tiden vaknade jag och ringde förlossningen.De ville att jag skulle komma in. men jag frågade om jag kunde få slippa för det är inte nåt  o det har inte kommit nå mer. De sa åt mig att avvakta men ringa igen om ngn timma. Jag ringde om en timma ca. De ville fortf att jag skulle komma in.. Då sa jag åt de. att ja men då kommer jag vi tre tiden.. Jag har varit inne varje vecka ändå så jag trodde ju det inte va nåt.


Jag och jonas va där kl tre.. De kolla min binda de trodde inte det va vatten. Men jag skulle träffa läkaren ändå och titta med ultra ljud. Ja då helt plötsligt skulle jag bli inlagd och sättas igång inom 48 timmar. Ni kan ju gissa att min och jonas haka åkte ner till golvet. herregud. Det va vi inte förberedda på. MEn vi fick en timma på oss att åka hem o fixa lite och äta lite. SEn kom vi. Jag las in och låg där hela jävla fucking helgen. Med forsande vatten. Jag hade vuxen blöja.. ja VUXEN BLÖJA!! plus den största bindan de har ovanför. och ändå fick jag gå o byta minst varje halvtimma hela natten. Så sova .. nej det gjorde jag inte mycket fredag till söndag.


Det gick 48 timmar men ingenting hände och inte heller gjorde läkarna nåt.. de hade ju sååå mycket att göra o jag hade inte ngn infektion i kroppen så jag kunde vänta lite till. Hm tänkte jag.. För som regel ska det inte gå mer än 48 timmar efter vattenavgång. JAg blev lite orolig.. MEn jonas va ju me hela tiden och stöttade mig. Han satt där på stolen i det tråkiga rummet!!


På måndagen kommer en bra och riktig läkare in i min mening. HAn prata inte nå onödigt utan satte händerna på sängen och sa högt och tydligt. Du SKa igångsättas NU!! Ojda tänkte jag. Panik .. ringa jonas. fan jag måste ringa jonas.. Jonas kom direkt.. han såg alldeles nervös ut hehe.. tuffa jonas. De satte igång mig på måndagen. Fick in nå gele där nere i grottan. Två gånger t o m för ingenting hände. SEn hade det hänt nå litet då fick jag osm en ballong in i grottan som skulle åka ut av sig själv efter ett tag.. hehe snuskigt..


Värkarna satte igång på tisdagen den 21/4 kl halv sex på morran. KAtastrof va de.. fy fan va ont det gjorde. MEn det funkade.. jag va grym. JAg hade arbets värkar lr kraftiga värkar lr va fan det heter. i 13 timmar. De tyckte jag hade lite för mycket värkar oxå jaha men det är väl bra tänkte jag. Jag öppnade mig väldigt bra i början. Till slut nådde jag ju 9 cm då va det bara 1 cm kvar. jippi.. Men jag låg på nio cm i tre timmar. De ville att jag skulle ge upp o ta kejsarsnitt. Men fan jag har inte kämpat i åtta månader.. o nu tretton timmar för ett jävla kejsarsnitt. nej jag vägrade!!! Jag fick feber och började kräkas som en åsna. men ingenting  mer hände.. så när de thade gått 12 timmar. Sa de åt mig.


"du får en timma på dig att försöka vidare men händer inte nåt så måste du ta ett beslut. För pojken imagen blev lite stressad."


JAg sa. " men jag klarar 13 timmar till" Ja det gjorde ont. Men vet ni vad jag trodde det skulle vara värre!!!


Men till slut blev det ett kejsarsnitt för det satt fast. han kom inte nå vidare. Jag och jonas blev ledsna. vi ville ju uppleva förlossning på "riktigt".


Ja det blev ett kejsar snitt. Men både jag och jonas är glada att vi fick en sån underbar pojke så det gör inte nåt..


JONAS

Han va helt jävla undebar hela vägen fram. Han va så jävla grym och tog verkligen hand om mig. Jag blev så stolt över han!!! TAck för du fanns där min jonas.


SEn efter nsittet skulle jag till uppvaket för jag va ju förlamad från under tuttarna till fötterna. fy fan va äckligt det va. sKulle ligga på uppvaket i ca tre timmar. men de tre timmarna blev SEX jävla timmar. för de hade gett mig lite för mycket kom narkos läkaren och berätta för mig. Jonas va ju själv med bebben jag blev lite nervös. Men när jag väl kom till vårat rum sa barnmorskorna att jonas hade vari thur duktig osm helst. De låg o sov med varandra när jag kom sååå söta.. Jonas va grym jag kunde ju inte röra mig på minst två dagar!! Jonas tog hand om våran melvin hela tiden.


Jag har haft otur hela min graviditet hela jävla graviditeten och den sluta inte när jag skulle föda nej som ni kan läsa fortsatte den. Tror ni den sluta sen då.. Nej jag fick en infektion så vi fick stanna lite längre. Så tro mig. En förlossning till självklart skulle jag klara av det. Men absolut inte en graviditet till!!!


Nu är vi hemma och allt är underbart.. lr så gott som med tjockis mage o massa mjölk i tuttar.. Puss på er alla glada

Av Jenny - 27 april 2009 08:57

på vårat underverk. Ska skriva om våran resa hit men fasiken han vill suga mina Dolly Parton tuttar var o varannan minut.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards