Alla inlägg den 13 september 2008

Av Jenny - 13 september 2008 23:59

Hallå hallå nu är kl exkt 00.00, jag o jonas kom precis innanför dörren. Han va ju på gröna lund  o jag va hos cicci.

Jag börjar först berätta om min kväll hos cicci o hennes söta Wille! Jag kommer dit o han skriker enny enny när han håller på o öppnar dörren åt mig, o en himla stor bamse kram får jag. Sen går vi till affären för att köpa oss våran middag, ja jag är sugen på kina mat haha men nej det bidde pasta istället men den va super god!!!

Sen sitter Wille o trycker o jag frågar om han bajsar. haha då svara han väldigt snabbt nej några gånger. Men det gick inte att ta fel på ansiktsytrycken lr LUKTEN haha!! Han sitter där i enbart blöja så ska jag ta ner han från sin stol o ge han till sin mamma. Så tar hon han o liksom tar ner han på golvet o då ser hon att hon har bajs på sin tröja o sina byxor. hahahahahaha ja det läckte från blöjan o jag skratta. Men sen titta jag på min tröja ja där va det bajs.. men de va bara in i tvättmaskinen så sen blev jag vacker o luktfri igen jeho. tack cicci! Hon visade oxå mig en sån himla bra o fin sång på youtube som jag ska dela med mig av. haha


MEn jag har haft en jätte trevlig kväll. skönt att stanna hemma va d! Men vi såg iaf jonas o adde på tv. haha på gröna lund så har de ju sommar krysset o de stod där o såg förvirrade ut. haha så söta!!


JAg sa ju till Malin att jag trodde jag skulle vara hemma till nio men det bidde senare för jonas drack itne o skulle hämta mig jeho.. men när de kom hem hahahahahaha ojojoj jag tror jag aldrig sett jonas så dålig inte ens när han druckit. Stackarn mådde så illa hahahaha Adde hade tvingat upp han i alla karuseller som gick på två o en halv timma! Men nu är vi hemma o ska nana för imorn ska vi ju borra mer i garderoben oxå ta oss tillbaka till bauhaus. Sen tänkte jag hinna med en träning jag måste för jag har spring i benen nu.  Katastrof ärdet jag behöver röra på mig. Så imorn gymmet kommer jag.. jeho.

nej godnatt nu o sov så himla gott .. för imorn kommer ja go väcker er igen!!! 

Av Jenny - 13 september 2008 16:33

Ja nu ska vi åka då ra.. Jag får skjuts hem till cicci oo osöta jonas! han höll på här o fixa nu med garderoben in i det sista. JAg som hade lagt mig så skönt i soffan med filten blev dit ropad en antal gånger  för att stå på en stege. hm jaj aoki jag gör väl det då.. hehe. Men hm vi hade itne köpt allt vi behövde ändå, så det är bara o pallra sig dit imorn bitti igen. Det blir såå bra när det är klart! Då ska jag bjuda på tjej fest igen!!!!!!! Där jag ska baka o stå i som sist. Ja jag gillar verkligen att baka o laga mat.


Så på sm ska Sofie Sundberg få sig nåt gott när hon är färdig. O jag tror att jag tänker Ge annie lite oxå.. haha nä just d jag skulle ju gå nu. puss puss


En liten suddig bild nu innan jag går så ni får le lite iaf.. 

Ja men nu räcker det sluta skrattaa... moahaha puss puss

som förut ingen blixt på kameran
Av Jenny - 13 september 2008 15:19

Ja det är där jag och jonas har spenderat våran lördags dag!! Haha första timmen då va vi på bauhaus i bromma, ja då skulle vi först ofrämst bestämma HUR vi skulle ha inne i garderoben. Ja jonas han va en tjurig jävla gubbe när han inte riktigt fatta va jag mena  men sen när han fatta så tyckte han att det va hur bra ide som helst. Så vi gick o leta upp allt vi skulle ha o plocka på vagnen. Men sen ser jag en hylla som är djupare än de vi tagit och DEN vill vi ha istället. Men vi hittar bara en längd..De andra va slut o komme rpå måndag., men fy fan jag o jonas när vi vill ha nåt ja då vill vi ha det på en gång. Så vi åkte till bauhaus i barkaby. Där hitta vi allt vi ville ha. SEn när vi skulle köpa grejjer till visa hyllor vi köpte ja då fanns inte det. alltså de finns itne överhuvudtaget i den storleken , men hyllan har de gjort i den storleken ärligt Elfa va håller nipå me. där hade vi gått o räknat otjurat tills vi bestämt oss. Sen har ni inte allt til era saker. fy fan.. Så vi fick tänka om men jonas kom på det så nu har vi med osss hela garderobs inredningen förutom skohyllan men den får komma till senare. Jeho så idag ska ju jonas iväg til gröna lund med sin vän Adde. MEn han vill börja med garderoben först hahahah han kommer aldrig hinna hjärtat!!


Men men nu åkte han iväg för att hämta en borr. Så vi får väl se.


jag själv ska hem till addes sambo Cicci. vi ska äta gott o skvallra o det blir hur skönt som helst. för jag har inte ngn alls lust o festa faktiskt!!! Vill bara softa så jag kan träna imorn o imorn blir det benen sörru. lr kanske armar får se hu rjag känner mig! Nej nu ska jag ja jag ska bara vila lite. får se om jag fick ngn fin bild så får ni se gårdagens outfit.


Kram på er alla glada

Av Jenny - 13 september 2008 08:32

Idag är det lördag och äntligen en lördag jag kan liksom njuta av o tycka att det är skönt att få vara ledig. Veckorna innan hade jag ju varit hemma hela veckorna ändå. OO det är lördag haha.. Ja nu frågar väl sig de flesta va fan gör hon uppe halv nio på en lördag. För det första så vakna jag kl åtta o för de andra, jag är så här. Jag kan aldrig sova länge det blir aldrig längre än tll nio det går inte hur mycket jag än försöker. Men det är väl bra, jag är morron pigg alltid glad på morron o hela dagen kör gärnet. sen vi nio tiden börjar jag bli trött. Man ska väl njuta av dagarna visst. hehe!


Idag blir det nog en bra dag. Vi har tänkt dra oss mot bauhaus o köpa garderobs indredning nu när våra fina fina garderober är klara jippi, så vi kanta bort de där vita stora garderoberna som just för tillfället står i hela vardagsrummet!!! O så jag o Jonas får plats med våra kläder! Nej det blir så bra så. 


Vi skulle ju ha träffat Adde o Cicci ikväll men deras lilla son är sjuk så det blir nog inte nåt med de, deras barnvakt banga ju de vill inte bli sjuka haha. Nej det är väl klart. Men vi får se Jonas o Adde kanske går ut så kanske jag o Cicci är hemma o skvallrar o svullar. Jag gillar de me!!! Nä nu tror jag att jag ska göra ett ryck innan jonas vaknar o plocka upp lite, jag kan vara lite a en slarvmaja med mina kläder.. hmm.. 


Puss på er o hoppas ni får en alldeles under bar dag. Hallå förresten va det någonsom lyssnade på låten lite längre ner.. på candylicker???? haha

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards