Alla inlägg den 15 september 2008

MAT

Av Jenny - 15 september 2008 19:20

Hejje jag har fixat klar alla kläder nu jeho. nu är det bara alla jävla små prylar men det blir bra till slut tror ni inte!


Jeoh jag fick min kina mat. men fy fan i helvete va äckligt det va. ärligt det va svin äckligt. Alltså jag beställde stekta nudlar med kyckling o det bruka rjag alltid äta. Det är liksom torr mat men ändå super gott med massa goda STEKTA saker i. med färg. Men det jag fick fy fan i helvete. för det första va allt på talriken VITT som om det blivit kokat!! Sen va det ngn jävla slemmig sås över alltså slemmig som om ngn stått o runkat över maten. men fy i helvete. så jag åt int edet. men tur att jag beställde lite extra friterade kycklingbitar, ja oki att det va tre mini bitar men det va nåt iaf!

Men de såg att jag lämnat all mat så vi fick friterade kycklingarna gratis. hahahah men inte vattnet. Jävla idiot ställe det va äckligt o jag som varit sugen på kina mat sen i fredags!!!!


Nu är toppe här jonas kompis  han ska hälpa att sätta upp nå list på garderoben haha men han ligger här i soffan med mig o chillar.  Det gillar vi!! JAJa.


EN sak. LINDA har du läst min utmaning????  tydligen inte ..då borde du göra det tycker jag!!!!! puss på dig iaf


enbild på hur jävla sur jagsåg ut efter den där äckliga maten kommer oxå


Av Jenny - 15 september 2008 15:45

Usch för den här måndagen alltså jag är så trött nu för tiden. Men snart sörrni så kommer damp jenny fram o då får ni fan hålla i er hahaha.. Men jag har ändå haft en bra dag idag. Det enda jag gör på jobbet typ är att vila o äta o det är min grej o d gillar jag!


Jag måste börja plocke i garderoben nu egentligen men tänkte ta mig en soff stund lite innan sen lyssna påg grym musik o sätta igång. JAg har ju fått en jääätttee helspegel i hallen nu eftersom vi gjorde skjutdörrarna i spegel så dansa blir det nog lite av oxå!!

Snart fyller min bejbi år och jag har fixat en överrasknings present åt han. hoppas han gillar det va tror ni?! Nu har jag verkligen ingen fantasi kvar o skriva nåt. men en gammal bild ska ni få från sensationblack. haha där jag tror jag är hur sexig som helst. men det är jag fan. mohaha

Av Jenny - 15 september 2008 06:59

är det idag. Gomorron på er allihopa idag struntade jag i allt o sov en extra stund. För igår när jag skulle gå o lägga mig ja då kolla febern o halsonten fram katastrof. Men jag försökte somna direkt så jag skulle vara frisk idag. Febern är borta jeho. men lite ont i halsen har jag. men det gör inte så mycket!! Det går över som Jonas brukar säga!


Idag har jag faktiskt ingenting planerat, jo jag ska fortsätta med garderoberna. Byta plats på allt liksom. Men fan jag har mycket mer kläder än jonas så han får inte så mycket plats hahahaha vi får helt enkelt köpa en till. till sovrummet! Jonas kom hem kl ett inatt för han va o jobba, han är fanduktig sen ska han upp halv sju oxå. Jag är stolt över han!!! Nä nu ska jag väl äta frukost o så där så jag kommer iväg ngn gång. puss på er alla o ha en alldeles underbar dag

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards